Hakaretsiz görüşün için teşekkür ederim. Başka fotoğraflarımda var. İyi anlaştığım olursa yüz yüze de görüşebilirim. Tatildeyim gelirseniz Çanakkale de tatil dönüşü donanma Cafede buluşabiliriz.
Ben avmde ki madoyu tercih ediyorum. Ayrıca Doğan pastanesinde de güzel yapılıyor keçi sütlü diye biliyorum bunları. Farklı yerlerde var öğrenci olduğum için her mekanı denemedim ama damak zevki herkesin aynı olmayabilir. Farklı bir mekan söylebilirsin kendi zevkine tarzına göre, söyleyeceğin yer neresi bilemem ama belki denedim beğenmedim, belki denemedim hiç, bilemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Genelde şort giyiyorum sadece
Tatilde gibi yaşıyorum, çalışıyorum. Kazanıyorum bir de. Kapri gömlek, tişört, bot giyerim, uçuştan inince çıplak ayak dolaşırım
G. t göbek yerlerde değilse, selülitlerle dolu değilse bacakların giy
Normal giyim işte. Tatildeyim diye tarz değiştirmiyorum
Fiziğin kaldırıyor ve hoş duruyorsa kesinlikle bikini. Ama ortala ve altıysan mayo
Şort giyiyorum sadece. Denizin içinde onu da çıkarıyırum 😂
denizde deniz şortu, şehir içi tişört-gömlek ve şort
Mini şort üst bikini..
:)))) sort ne giyecegiz baska
Dalgıç elbisesi palet olduğu için şortu pek tercih etmiyorum
Senin sahte olduğuna çok eminim ama kanıtlayamam
Hakaretsiz görüşün için teşekkür ederim. Başka fotoğraflarımda var. İyi anlaştığım olursa yüz yüze de görüşebilirim. Tatildeyim gelirseniz Çanakkale de tatil dönüşü donanma Cafede buluşabiliriz.
dondurma nerde yenir onu söyle çanakkadr keçi sütlü 😅
Ben avmde ki madoyu tercih ediyorum. Ayrıca Doğan pastanesinde de güzel yapılıyor keçi sütlü diye biliyorum bunları. Farklı yerlerde var öğrenci olduğum için her mekanı denemedim ama damak zevki herkesin aynı olmayabilir. Farklı bir mekan söylebilirsin kendi zevkine tarzına göre, söyleyeceğin yer neresi bilemem ama belki denedim beğenmedim, belki denemedim hiç, bilemem.
doğan pastanesi 👍😀
Şort
Bikinili fotoğrafın var mı
Evet var tabi
Görmek isterdim 😊
Sosyal medyamda var bunun dışında profile koyarım belki ileride
Hangi sosyal medyayı kullanıyorsun
İnstagram
Yazdım bakabilir misin
Bikini
bikini ile mi dolaşıyorsun lol
Short, askılı tşört, gözlük, şapka işte klasik 😄