Moda & Stil Tatilde giymek için? İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sice nasıl? model iyi de renkten emin olamadım https://www.coralshop.com.tr/3663-piliseli-askili-cicekli-mini-elbise-sari-30387 Tatilde giymek için? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
xperfectx Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl rengini sevemedim bunun lilasını görmüştüm daha hoştu 1 1 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Aaa nerde o 😍😍😍 Yorumla
güçlüyüm83 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Bence gayet güzel Ama ten rengine de bağlı sanırım biraz Çok esmer biriysen olmayabilir belki 0 8 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Beyaz ten :) Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl O zaman çook güzel olur 😊Ama buraya da bi foto bekliyoruz 😝 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kısmet o 😂 daha ne alacağıma tam karar vermedim zaten Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Kararsız kalırsan yardımcı olabilirim 😄 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl O da kısmet 😂😂 Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Her şey de kısmet 😝 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Tabiki ya olur ya olmaz yani 😂 Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl 😄😄 Yorumla
AlleyynaaÇ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Modelde çok güzel duruyor da sende nasıl duracağı önemli baby 1 1 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Böyle durur diye umuyorum denemeden bilinmez 😬 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. şirin görünüyor tatlı fıstığm 2 22 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Mavi çiçekli elbise aldım buraya atmıştım onuda Yorumla aysekaptan +1 yıl link atta bakıyım tatlı fıstığım Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Eskilerden oda 1 yıl geçti 😁 Yorumla aysekaptan +1 yıl Beyaz mavi ciceklimi tatlım Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evet Yorumla aysekaptan +1 yıl Gorus atmıştım sanırım ona tatlım Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Olabilir :) Yorumla aysekaptan +1 yıl Sizce bu tulum nasıl yaz ayları için, almayı düşünüyorum da? ↗ bumu tatlı fistigim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bu tulum bu başka birde elbise var Yorumla aysekaptan +1 yıl Otel balo salonunda doğum günü kutlaması için kombinim nasıl? ↗ bide bunu buldum tatlı fıstığım Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl O etek crop kombini Yorumla aysekaptan +1 yıl Anladim tatlım 😘 Yorumla aysekaptan +1 yıl Bulamadım tatlı fistigim ama merak ettim açıkçası Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl www.bsl.com.tr/.../siyah-sirt-dekolte-detayli-mini-elbise_15211-175Bunun beyaz kumaş üstüne mavi çiçekli olanı Yorumla aysekaptan +1 yıl önden çekilmiş hali yokmu Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Var birden fazla foto var o link de Yorumla aysekaptan +1 yıl tulum elbisene benziyor tatlı fıstığım Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl O tulum şorttu bu elbise etek Yorumla aysekaptan +1 yıl tamam o zaman ♥ bütün sorularına görüş atmışım tatlı fıstığım Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Fark ettim onu bende Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Bencede başka rengi olsa daha sık durur 1 5 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bende almadım rengi sevmedim model güzel Yorumla Dilek4134 +1 yıl Bencede model guy mayonun üstünde güzel durur Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Alsam normal giyerdim ki moya ile değil Yorumla Dilek4134 +1 yıl Yo giyilebilir yani Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evet öylede olur tabi plajda falan Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bence sadece hoş güzel yani 1 19 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Rengi almaya değer mi Yorumla armstor +1 yıl Rengi evet soğuttu biraz beni o yönden kötü derim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kararız bırakan o oldu bence de soğutuyor Yorumla armstor +1 yıl Aynen öyle alma yaa bencede 😂. Yani hoş değil o kadar derim rengi Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Aramaya devam 😬 Yorumla armstor +1 yıl Aynen öyle inanıyorum daha güzel bir şey bulabilirsin 😀 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Her zaman daha iyisi vardır bulmak lazım 🥳🥳🥳 Yorumla armstor +1 yıl Aynen öyleee İnternet gibi her türlü şeyin olduğu illaki bulabilirsin ama biraz çaba 😃 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bakıyorum ara ara şimdi nasıl olsa dışarı çıkamıyoruz 😂 Yorumla armstor +1 yıl Evet yaa ben bile bakıyorum yani mecbur arada 😂. Dışarı çıkamıyoruz. Bu gün mesela bir soru vardı bu sene tarzınız değiştirdiniz mi diye de evden ne yapam ben nereye kadar 😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Gördüm cevap yazmadım bu seneki tek tarz pijama 😂😂😂 Yorumla armstor +1 yıl Vallaha yaa 😂. Abi tarzı geçtim ben kıyafet bulduğuma şükrediyorum almıyorum çünkü bir süredir bir tarzım eksikti 😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 😂😂😂almaya gerek bırakmadılar valla 😂😂 Yorumla armstor +1 yıl Hee yaa daha halan bayağı bir süre gerek olmayacak gibi işimiz zor 😂😅 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl İşte bi umut lazım olur belki diye bakıyorum zaman da geçiyor bakarken 😂😂 Yorumla armstor +1 yıl Şu an o kadar haklı bir şey dedin ki cümleye takıldım kaldım 😂 Yorumla armstor +1 yıl Benimki geçmiyor ama yaw neler neler denedim yok halan aynı bıktım her şeyden 😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Zaten artık zaman geçirme diye bir şey kalmadı o kadar verimsiz geçiyor ki zamanlar anca zaman öldürme denir 🥺🥺🥺 Yorumla armstor +1 yıl Ahaa bu ben evet yaa her günüm birbirinden daha berbat nereye doğru gidiyor Allah kerim 😂. Yeni şeyler denemeye çalışıyorum ama yok bee olmuyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İdare eder duruyo rengini pek sevemedim 1 3 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Çok soluk yaz için rengi demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet belki koyu tenli olunca daha farklı durabilirdi ama modelin üstünde renk pek güzel gelmedi. Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bence de renk yüzünden kalacak gibi Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Çok Güzel Ve Çok Hoş Tatilde Böyle Elbise Giyilir 1 0 Yorumla
dilek000 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Renk iyi ama elbisenin tarımı hoş değil. 1 3 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Başka bir elbise aldım bu soru eskide kaldı baya Yorumla dilek000 +1 yıl Güle güle giy. Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Çok teşekkür ederim 🥳🥳🥳 Yorumla
Yunusluemre Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sade hoş güzel rengi hariç ama ne biliyim 1 12 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Zaman var önümüzdeki modellere bakmaya devam bende bilemedim 😂 Yorumla Yunusluemre +1 yıl Alıpta giyememekte var Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evde defile yaparım artık 😂 Yorumla Yunusluemre +1 yıl Durup durup gülerim buna artık 😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Aaa video Çek nete Koy para Bile kazarım 😂😂 Yorumla Yunusluemre +1 yıl Jüriyi napcaksın olsa bile sosyal mesafeydi carttı curttu gerçi olmaması daha iyi para istemesinler bide Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sadece defile jüriye gerek yok kombin önerisi falan gibi Yorumla Yunusluemre +1 yıl Sende patlar gidersin öyle dergi kapakları flan Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 😂yok be nerde o kadar olmaz Yorumla Yunusluemre +1 yıl Online defile > dergi kapakları Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Anca kendim bi dergi bir şey yapmakla uğraşırsam kapak olurum 😂 Yorumla Yunusluemre +1 yıl Ayıp ediyon İzmir'e kapak olursun milletin yeni idolü Yorumla
Jendeukiee Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl çok güzel 1 5 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Renk kararız bıraktı soluk olunca Yorumla Jendeukiee +1 yıl evet soluk başka rengi var mı Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bulamadım şimdilik bakıyorum Yorumla Jendeukiee +1 yıl bak bakalım modeli çok güzel Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bencede model çok iyi 🥰🥰🥰🥰 Yorumla
Kirazimsiseftali Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Model güzelde rengini sevemedim 0 0 Yorumla
Serdarcihan Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl çok güzel tril tril 1 4 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Renk düşündürüyor sadece Yorumla Serdarcihan +1 yıl evet kırmızı yasa beyaz ya da siyah olsa Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Yazın siyah sıcağı çekiyor direk ya:) Yorumla Serdarcihan +1 yıl o zaman beyaz içinede siyah bikini Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Renk çok kotu 1 10 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bende ondan kararsız kaldım Yorumla magnumelegant +1 yıl Ten rengin nasıl Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Beyaz Yorumla magnumelegant +1 yıl Siyah kırmızı murdum bu renkleri sec Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bu modelli beğendim 🥺 Yorumla magnumelegant +1 yıl Bende begendim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Elbisenin rengini mi 😁 Yorumla magnumelegant +1 yıl Modelini Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Model güzel bu 😍 Yorumla magnumelegant +1 yıl Model güzel Yorumla
Kikkirik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Gayet hoş 2 11 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Rengi soluk mu Yorumla Kikkirik +1 yıl Başka renk güzel olabilirdi ama buda güzel Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Model için değer gibi demi almaya Yorumla Kikkirik +1 yıl Olabilir Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Az daha bakıyım olmazsa alıyım bunu Yorumla Kikkirik +1 yıl Ten rengine yakın olduğu için bence farklı 6enk varsa Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Lilası var yazmış biri :) Yorumla Kikkirik +1 yıl Lila güzeldir Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bakıyorum buladım araştırma devem 🥺 Yorumla Kikkirik +1 yıl www.google.com/search Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Modeller var sadece siteye git deyip bakınca satın al kısmı gelmiyor ama renk model güzel Yorumla
Umut_Çınar Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Çok hoş fakat renkler sonbahar gibi. 0 15 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bu kaldı mavi çiçekli aldım Yorumla Umut_Çınar +1 yıl Mavi çok daha tatlı görünür gibi. Onun görseli var mı? Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Vardı ama nedense fotolar görünmüyor Artık aldığım yerden atarım geri 😂 Yorumla Umut_Çınar +1 yıl :) olabilir ya. tatili nerde yaptın? Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl m.trendyol.com/.../mavi-sirti-baglama-detayli-cicek-desenli-orme-elbise-twoss20el1630-p-36545817 Yorumla Umut_Çınar +1 yıl :) Çok şık. Alaçatı stili. Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Urla’ya çeşmeye günü birlik gittik asıl tatıl Ağustos başı antalya kaş olacak Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl İzmir her yerde 😁 Yorumla Umut_Çınar +1 yıl Erkek arkadaşınla sanırım. Çeşme'ye bayılıyorum :) Yorumla Umut_Çınar +1 yıl Ahahaha cesur izmirli :) Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Yok kaş aile ile günü birlikler arkadaşlar ile 😂 Yorumla Umut_Çınar +1 yıl Sevgiliyi nereye koyuyorsun tatilde :) Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Onla Mersin’de okuyoruz daha çok ondan hava ısınca Mersin oluyor bizim tatil yerimiz hem okuma hem Tatil Yorumla Umut_Çınar +1 yıl :) güzelmiş. Uzaklık zor ama Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Korona madur etti bizi Yorumla
serbestişçi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl giyme böyle şeyler 0 4 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Neden ki sadece sırt açık göğüs dekoltesi yerinde etek boyu çok kısa değil Yorumla serbestişçi +1 yıl ama laf atanlar olur Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Tatil yerlerinde olmaz ki millet sadece pikini üstü ile geziyor dışarda gündüz Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bikini* Yorumla
çkf36 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl teşhircilik ruhunda mı 0 4 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl He sırt görmekten azıyorsan doktora git bence Yorumla çkf36 +1 yıl sümüğümü atmam ben sna Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 😂😂 çok da umarındaydı ya Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Umrumdaydı* Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel baya 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azdiri Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Şap kullan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok askim Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güzelmiş 0 10 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Buda değil ama 😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl m.trendyol.com/.../mavi-sirti-baglama-detayli-cicek-desenli-orme-elbise-twoss20el1630-p-36545817 Yorumla corapci4242 +1 yıl Mavi rengi daha hoş Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bunu aldım bende Yorumla corapci4242 +1 yıl Hayırlı olsun güle güle giy Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla corapci4242 +1 yıl Havalar serinleyince yok gibi ince 5 denye ince külotlu çorapla kombinlermisin peki? Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hayır çorap giymem Yorumla corapci4242 +1 yıl Nedenki çorap bacakları pürüzsüz gösterir güzel durur Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Zaten pürüzsüz bacaklarım Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. rengini sevmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
rengini sevemedim bunun lilasını görmüştüm daha hoştu
Aaa nerde o 😍😍😍
Bence gayet güzel
Ama ten rengine de bağlı sanırım biraz
Çok esmer biriysen olmayabilir belki
Beyaz ten :)
O zaman çook güzel olur 😊
Ama buraya da bi foto bekliyoruz 😝
Kısmet o 😂 daha ne alacağıma tam karar vermedim zaten
Kararsız kalırsan yardımcı olabilirim 😄
O da kısmet 😂😂
Her şey de kısmet 😝
Tabiki ya olur ya olmaz yani 😂
😄😄
Modelde çok güzel duruyor da sende nasıl duracağı önemli baby
Böyle durur diye umuyorum denemeden bilinmez 😬
şirin görünüyor tatlı fıstığm
Mavi çiçekli elbise aldım buraya atmıştım onuda
link atta bakıyım tatlı fıstığım
Eskilerden oda 1 yıl geçti 😁
Beyaz mavi ciceklimi tatlım
Evet
Gorus atmıştım sanırım ona tatlım
Olabilir :)
Sizce bu tulum nasıl yaz ayları için, almayı düşünüyorum da? ↗ bumu tatlı fistigim
Bu tulum bu başka birde elbise var
Otel balo salonunda doğum günü kutlaması için kombinim nasıl? ↗ bide bunu buldum tatlı fıstığım
O etek crop kombini
Anladim tatlım 😘
Bulamadım tatlı fistigim ama merak ettim açıkçası
www.bsl.com.tr/.../siyah-sirt-dekolte-detayli-mini-elbise_15211-175
Bunun beyaz kumaş üstüne mavi çiçekli olanı
önden çekilmiş hali yokmu
Var birden fazla foto var o link de
tulum elbisene benziyor tatlı fıstığım
O tulum şorttu bu elbise etek
tamam o zaman ♥ bütün sorularına görüş atmışım tatlı fıstığım
Fark ettim onu bende
♥
❤️❤️
Bencede başka rengi olsa daha sık durur
Bende almadım rengi sevmedim model güzel
Bencede model guy mayonun üstünde güzel durur
Alsam normal giyerdim ki moya ile değil
Yo giyilebilir yani
Evet öylede olur tabi plajda falan
Bence sadece hoş güzel yani
Rengi almaya değer mi
Rengi evet soğuttu biraz beni o yönden kötü derim
Kararız bırakan o oldu bence de soğutuyor
Aynen öyle alma yaa bencede 😂. Yani hoş değil o kadar derim rengi
Aramaya devam 😬
Aynen öyle inanıyorum daha güzel bir şey bulabilirsin 😀
Her zaman daha iyisi vardır bulmak lazım 🥳🥳🥳
Aynen öyleee İnternet gibi her türlü şeyin olduğu illaki bulabilirsin ama biraz çaba 😃
Bakıyorum ara ara şimdi nasıl olsa dışarı çıkamıyoruz 😂
Evet yaa ben bile bakıyorum yani mecbur arada 😂. Dışarı çıkamıyoruz. Bu gün mesela bir soru vardı bu sene tarzınız değiştirdiniz mi diye de evden ne yapam ben nereye kadar 😂
Gördüm cevap yazmadım bu seneki tek tarz pijama 😂😂😂
Vallaha yaa 😂. Abi tarzı geçtim ben kıyafet bulduğuma şükrediyorum almıyorum çünkü bir süredir bir tarzım eksikti 😂
😂😂😂almaya gerek bırakmadılar valla 😂😂
Hee yaa daha halan bayağı bir süre gerek olmayacak gibi işimiz zor 😂😅
İşte bi umut lazım olur belki diye bakıyorum zaman da geçiyor bakarken 😂😂
Şu an o kadar haklı bir şey dedin ki cümleye takıldım kaldım 😂
Benimki geçmiyor ama yaw neler neler denedim yok halan aynı bıktım her şeyden 😂
Zaten artık zaman geçirme diye bir şey kalmadı o kadar verimsiz geçiyor ki zamanlar anca zaman öldürme denir 🥺🥺🥺
Ahaa bu ben evet yaa her günüm birbirinden daha berbat nereye doğru gidiyor Allah kerim 😂. Yeni şeyler denemeye çalışıyorum ama yok bee olmuyor
İdare eder duruyo rengini pek sevemedim
Çok soluk yaz için rengi demi
Evet belki koyu tenli olunca daha farklı durabilirdi ama modelin üstünde renk pek güzel gelmedi.
Bence de renk yüzünden kalacak gibi
Çok Güzel Ve Çok Hoş Tatilde Böyle Elbise Giyilir
Renk iyi ama elbisenin tarımı hoş değil.
Başka bir elbise aldım bu soru eskide kaldı baya
Güle güle giy.
Çok teşekkür ederim 🥳🥳🥳
Sade hoş güzel rengi hariç ama ne biliyim
Zaman var önümüzdeki modellere bakmaya devam bende bilemedim 😂
Alıpta giyememekte var
Evde defile yaparım artık 😂
Durup durup gülerim buna artık 😂
Aaa video Çek nete Koy para Bile kazarım 😂😂
Jüriyi napcaksın olsa bile sosyal mesafeydi carttı curttu gerçi olmaması daha iyi para istemesinler bide
Sadece defile jüriye gerek yok kombin önerisi falan gibi
Sende patlar gidersin öyle dergi kapakları flan
😂yok be nerde o kadar olmaz
Online defile > dergi kapakları
Anca kendim bi dergi bir şey yapmakla uğraşırsam kapak olurum 😂
Ayıp ediyon İzmir'e kapak olursun milletin yeni idolü
çok güzel
Renk kararız bıraktı soluk olunca
evet soluk başka rengi var mı
Bulamadım şimdilik bakıyorum
bak bakalım modeli çok güzel
Bencede model çok iyi 🥰🥰🥰🥰
Model güzelde rengini sevemedim
çok güzel tril tril
Renk düşündürüyor sadece
evet kırmızı yasa beyaz ya da siyah olsa
Yazın siyah sıcağı çekiyor direk ya:)
o zaman beyaz içinede siyah bikini
Bence cok guzel. rengi kotu değil
Renk çok kotu
Bende ondan kararsız kaldım
Ten rengin nasıl
Beyaz
Siyah kırmızı murdum bu renkleri sec
Bu modelli beğendim 🥺
Bende begendim
Elbisenin rengini mi 😁
Modelini
Model güzel bu 😍
Model güzel
Gayet şık
Gayet hoş
Rengi soluk mu
Başka renk güzel olabilirdi ama buda güzel
Model için değer gibi demi almaya
Olabilir
Az daha bakıyım olmazsa alıyım bunu
Ten rengine yakın olduğu için bence farklı 6enk varsa
Lilası var yazmış biri :)
Lila güzeldir
Bakıyorum buladım araştırma devem 🥺
www.google.com/search
Modeller var sadece siteye git deyip bakınca satın al kısmı gelmiyor ama renk model güzel
Çok hoş fakat renkler sonbahar gibi.
Bu kaldı mavi çiçekli aldım
Mavi çok daha tatlı görünür gibi. Onun görseli var mı?
Vardı ama nedense fotolar görünmüyor Artık aldığım yerden atarım geri 😂
:) olabilir ya. tatili nerde yaptın?
m.trendyol.com/.../mavi-sirti-baglama-detayli-cicek-desenli-orme-elbise-twoss20el1630-p-36545817
:) Çok şık. Alaçatı stili.
Urla’ya çeşmeye günü birlik gittik asıl tatıl Ağustos başı antalya kaş olacak
İzmir her yerde 😁
Erkek arkadaşınla sanırım. Çeşme'ye bayılıyorum :)
Ahahaha cesur izmirli :)
Yok kaş aile ile günü birlikler arkadaşlar ile 😂
Sevgiliyi nereye koyuyorsun tatilde :)
Onla Mersin’de okuyoruz daha çok ondan hava ısınca Mersin oluyor bizim tatil yerimiz hem okuma hem Tatil
:) güzelmiş. Uzaklık zor ama
Korona madur etti bizi
giyme böyle şeyler
Neden ki sadece sırt açık göğüs dekoltesi yerinde etek boyu çok kısa değil
ama laf atanlar olur
Tatil yerlerinde olmaz ki millet sadece pikini üstü ile geziyor dışarda gündüz
Bikini*
teşhircilik ruhunda mı
He sırt görmekten azıyorsan doktora git bence
sümüğümü atmam ben sna
😂😂 çok da umarındaydı ya
Umrumdaydı*
Güzel baya
Azdiri
Şap kullan
Gerek yok askim
Güzelmiş
Buda değil ama 😂
m.trendyol.com/.../mavi-sirti-baglama-detayli-cicek-desenli-orme-elbise-twoss20el1630-p-36545817
Mavi rengi daha hoş
Bunu aldım bende
Hayırlı olsun güle güle giy
Teşekkür ederim 🥰
Havalar serinleyince yok gibi ince 5 denye ince külotlu çorapla kombinlermisin peki?
Hayır çorap giymem
Nedenki çorap bacakları pürüzsüz gösterir güzel durur
Zaten pürüzsüz bacaklarım
Güzel
rengini sevmedim
Bence hoş güzel
sana yakışır