Moda & Stil Selamün aleyküm gençler. Özel dikim mi tercih edersiniz hazır mı? Tomriss_Katunn Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Gelinlik, gelin aksesuarları veya damatlık için hazır giyim mi tercih edersiniz yoksa özel dikim mi? Taç duvak çiçek için de cevapları alalım. Güncellemeler+1 yıl Cevapları alalım Selamün aleyküm gençler. Özel dikim mi tercih edersiniz hazır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Özel dikim olabilir. ama bütçem yoksa hazır 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gelinliğim özel dikimdi , gelin tacım ay yıldızlı idi özel yaptırdım, ayakkabılarım da özeldi ama çiçeğim siradandi. 1 4 Yorumla Tomriss_Katunn +1 yıl Tacınız nasıldı tam anlamadım kusura bakmayın. Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl www.gelincealisveris.com/urun/ayyildiz-gelin-taci tacım bu idi estağfurullah Yorumla Tomriss_Katunn +1 yıl Güzel Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 💐 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fiyat olarak uygunu ne ise o. Yani öyle büyük büyük hayallerim yok. 1 2 Yorumla cyclamenn +1 yıl Aleyküm selam bu arada Yorumla Tomriss_Katunn +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Özel dikim olabilir. ama bütçem yoksa hazır
Gelinliğim özel dikimdi , gelin tacım ay yıldızlı idi özel yaptırdım, ayakkabılarım da özeldi ama çiçeğim siradandi.
Tacınız nasıldı tam anlamadım kusura bakmayın.
www.gelincealisveris.com/urun/ayyildiz-gelin-taci tacım bu idi estağfurullah
Güzel
💐
Fiyat olarak uygunu ne ise o. Yani öyle büyük büyük hayallerim yok.
Aleyküm selam bu arada
🙂🙂🙂
Terziye gitmen daha iyi olur
Aleyküm Selam. Bilmiyorum