Moda & Stil Küpe takmayı sever misiniz, ne tarz küpeler hoşunuza gider? hicranaydın Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kulağıma yara yapsada takıyorum, yuvarlak halka küpler hoşuma gidiyor. Küpe takmayı sever misiniz, ne tarz küpeler hoşunuza gider? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zarif-Papatya Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Çok seviyorum vazgeçilmezim diyebilirim. En çok küçük halka küpeler ve büyük olanları seviyorum birde küçük gümüş küpeleri genellikle hep altın ve gümüş rengini bir arada kullanmayı seviyorum. 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uzaktan bakınca yıldızlı olanlar hoşuma gider fakat takamıyorum alerji yapıyor. 0 1 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Eig için teşekkürler🌷 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sevmiyorum ama takanlara yakışıyor 0 0 Yorumla
Muhammedclsknn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Burnuma piercing taktırdım. Keşke daha önce taksaydım diyorum 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Kucuk küpeler ve halka küpeler kullaniorim 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. sevmem knka 0 0 Yorumla