Erkek adam boru paça giyer. Ben hiç yakıştırmıyorum ya.. cidden. Düz, boru paça bi jean olur size. Böyle dar giyinmek benve biraz teşhir gibi olıyor ve hiç hoş değil
Cidden aşırı kötü bu darlık... bu skinny jean ve tayt gibi. Yani hiç hoş değil yakışmıyor ya. Saygı duyarım ama bana aşırı itici ve nahoş geliyor. Kadınsı çok.
Yaşadığım il ile görüşümün ilgisi yok, kozmopolit yerlerde de bulundum. Topuklu ayakkabı giyen erkek de gördüm. Yakışmıyor, her cinsin kendine has bi aurası var. Bu darlıkta jeanlar maalesef erkeklere feminen bi hava katıyor. Ben hoş da bulmuyorum, uygun da bulmuyorum.
Ben İstanbul da yaşıyorum hergun yüzlerce abaza kızın deli gibi bana baktığını da biliyorum görüyorum da beğenmeseler giyimimi vs bakmazlar bu kadar değil mi? Onu geçtim çevremde de bir sürü insan var olumlu olumsuz yorumlar da alıyorum ama dar giyme diyen bir bayan olmadı burası İstanbul o yüzden sordum hangi il diye belki sizin orada yoktur yadirgiyorsunuz
Bakın ben 5 sene İstanbul'da yaşadım, görmediğim için ve Farklı geldiği için bu yorumu yapmadım. Sizin gibi giyinen çok erkek gördüm ve çok olması bana hoş geleceği anlamına gelmiyor. Ben feminen buluyorum, erkeksi gelmiyor bana... Avrupa ülkesine de gittim, orada da gördüğümde hoş karşılamadım. Kadın gibi giyinen erkekler var, siz de görüyorsunuz. Görmüş olmanız hoş bulduğunuz anlamına gelmiyor değil mi?
Kıyamam tamam dediğin gibi olsun (: üst kısmim yeterince erkeksi olduğu için pantolonum siritmiyor demek ki böyle dusunmeliyim o halde (: teşekkür ederim güzel ve eleştirel yaklaşımın için (^_^)
Sana bu konuda katılıyorum. İnsan neyin içinde kendini rahat hissediyorsa onu giymeli. Sadece moda açısından bakarsak son bir kaç yıldır dar modeller ön planda değil, daha çok bol modeller görüyoruz. Neyse, size iyi günler dilerim, bir sorunuz varsa cevaplayabilirim :) görüşürüz.
Olumsuz yorum kaldiramiyor değilim tabiki herkes istediği şekilde eleştirsin ama sırf egom tatmin olacak düşüncesiyle yorum yapan zihniyetten başka bir şey göremedim burada adam gibi yorum yapan yok hadi onu geçtim insancıl değiller cekemedikleri ya da bana sahip olmadıkları için kıskaca yorum yapıyorlar igrencccccc diye yorum olmaz zaten ben olsam insancıl biri olarak; kötü durmuş bile demem mesela bırakılır yorum yapmayı bile bilmiyor ya tassaga alıyor ya asagilayarak yorum yapıyor beni burada tanıyan bile yok asagilamanin da iki amacı olabilir beni tanıyanlar seedikleri için yapar tanımayan ise cekemedigi için
Kötü yorum yapmanın bile adabı vardır bu adaba uymayan insanlara nasıl tepki vermemi bekliyordun? Kardeşim böyle olmamış ama şu şekilde giysen bence daha iyi olabilirdi ya da bir tık daha uzun olsaymiş güzel olabilirmiş gibi yorum yapılabilir bu olumsuz bir yordu ben gidip yarrrrrrrrrkkkkk gibi olmuş giydiğim kyaftn taa ya gibi yorum yapıyor muyum bak bakalım buradaki yorumlar ne kadar adaba uygun kaba Saba aşağılayıcı
Onemliyim tabiki her insan kendini önemli bulur eğer kendini önemsiz buluyorsan zaten önemli kişiyi cekememen normaldir bu psikolojik bir durum hepiniz ruh hastalarısınız. İyi birine sahip olamamak kendini rahatlatmak için karşındaki insanı düşürme gereği görüyorsunuz çoğunuz böyle.. ama sizin gibilere bakmıyorum ya en çok bundan haz alıyorum siz sefil çirkin erkeklerle olmaya mahkumsunuz
Tamamda hiç mi gözünüz aşina olmadı kaç sene oldu dar model Türkiye'ye gireli bende onu diyorum nerede yaşıyorsun da hiç görmedin moda takibiniz de mi yok onu anlamaya çalışıyorum yoksa yorumuna bir şey demedim zaten
😂😂😂 senin bakmana ihtiyacım yok zaten çok daha iyilerin bakması beni yeterince tatmin ediyor. Sümüklü kızlar da bakmayıversin kalite seni bozar keko bul kendine
@Gantlemen34 incitmek istemedim kimseyi bunun icin kusura bakma. Ama tanimadigim insanada degerlisin diyemem seni tanimam etmem. Bu yalan ve sacmalik olur.
valla dar yakışmıyor. bak tek bir kimse de yakıştırmamış. erkeklerin orası burası, hele hele popo kısmı öyle dar bir pantolonda belli oluyor ya, çok itici oluyor.
neden yahu. dürüst cevaplar duymak istemiyor musun? kimsenin amacı seni kırmak değil. en azından benim amacım değil. isteyen istediğini de giyer ayrıca.
Sizin gibi köylüler anca böyle benim gotumle güleceğim yorumlar yapardı zaten. Yorum yapanların alayının bir tane fotosu yok kendine güveni olmayan evden çıkmayan modadan anlamayan inek Şaban filmleri özleyen asosyal kişiliksiz kalitesiz insanlar topluluğusunuz çünkü o yüzden siz ne kadar kötü yorum da yapsanız benim için iyi sırf iyiyim diye egom tatmin olmasın diye popom kalkmasın diye böyle yorum atıyorsunuz ben yıllardan beri bu siteyi biliyorum zihniyet aynı kendi filirleri olmayıp yorum yapmadan önce yorumlara bakarak çoğunluk ne yazdıysa o yönde yorum yapan insanlarsınız o yüzden normal yani gotumle gülmem 😂😂
Sanki ben ne kadar iyi olduğumu bilmiyorum da sizin küçük basit beyninizin küçük fikirleriyle kendimi basit göreceğim. 30 yıldır İstanbul da yaşıyorum çevrem de oldukça geniş deli gibi kesmesini biliyor herkes fazla söze gerek var mı?
üzgünüm ama dandik birisin 😏belli ki... baya berbat duruyor işte bunu anlamak zor değil kör birisi bile hisseder. gerçek bu :))) sokakta görsem yüzüne tükürmem girdiğin havalara bak
Hahaha kime mesaj attığım görülmüş ki sana atayım bana bir bak bir de kendine bak tekrar düşün. Benim sana yazmaya ne kültürüm, ne egom nede tarzım müsade eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben giymem ama isteyen giyebilir
Cidden aşırı kötü.
Çok kötü..
daha kötü çok az şey yapabilir bi erkek kendine.
Yani hiç yakışmıyor ya, çok feminen duruyor.
0/10
Eleştirin tamam. Saygı duyuyorum. Tavsiyen nedir peki?
Erkek adam boru paça giyer. Ben hiç yakıştırmıyorum ya.. cidden.
Düz, boru paça bi jean olur size.
Böyle dar giyinmek benve biraz teşhir gibi olıyor ve hiç hoş değil
İyi de modasi kalmadı ki o boru paça denilen şeyin her sene değişiyor ama dar çok tutuldu yıllardır herkes giyiyor ya da boyfriend giyiyorum bazen
ya da jogger tarzi
Cidden aşırı kötü bu darlık... bu skinny jean ve tayt gibi. Yani hiç hoş değil yakışmıyor ya. Saygı duyarım ama bana aşırı itici ve nahoş geliyor.
Kadınsı çok.
Sen nerede yaşıyorsun merak ediyorum hangi il söyler misin bi
Yaşadığım il ile görüşümün ilgisi yok, kozmopolit yerlerde de bulundum. Topuklu ayakkabı giyen erkek de gördüm. Yakışmıyor, her cinsin kendine has bi aurası var. Bu darlıkta jeanlar maalesef erkeklere feminen bi hava katıyor. Ben hoş da bulmuyorum, uygun da bulmuyorum.
Ben İstanbul da yaşıyorum hergun yüzlerce abaza kızın deli gibi bana baktığını da biliyorum görüyorum da beğenmeseler giyimimi vs bakmazlar bu kadar değil mi? Onu geçtim çevremde de bir sürü insan var olumlu olumsuz yorumlar da alıyorum ama dar giyme diyen bir bayan olmadı burası İstanbul o yüzden sordum hangi il diye belki sizin orada yoktur yadirgiyorsunuz
Bakın ben 5 sene İstanbul'da yaşadım, görmediğim için ve Farklı geldiği için bu yorumu yapmadım.
Sizin gibi giyinen çok erkek gördüm ve çok olması bana hoş geleceği anlamına gelmiyor. Ben feminen buluyorum, erkeksi gelmiyor bana...
Avrupa ülkesine de gittim, orada da gördüğümde hoş karşılamadım.
Kadın gibi giyinen erkekler var, siz de görüyorsunuz. Görmüş olmanız hoş bulduğunuz anlamına gelmiyor değil mi?
Kıyamam tamam dediğin gibi olsun (: üst kısmim yeterince erkeksi olduğu için pantolonum siritmiyor demek ki böyle dusunmeliyim o halde (: teşekkür ederim güzel ve eleştirel yaklaşımın için (^_^)
Rica ederim, iyi akşamlar
İyi akşamlar (:
Hayır, giymem. Dar pantolonlarda zaten artık raflara kalkacak.
Neyin içinde iyi hissediyorsan onu giyersin. Zaten insanın tek bir tarzı olmamalı. Kumaş da keten de jogger da giyerim mesela ayrı konu
Sana bu konuda katılıyorum. İnsan neyin içinde kendini rahat hissediyorsa onu giymeli. Sadece moda açısından bakarsak son bir kaç yıldır dar modeller ön planda değil, daha çok bol modeller görüyoruz. Neyse, size iyi günler dilerim, bir sorunuz varsa cevaplayabilirim :) görüşürüz.
boyfriend ya da pileli kumaş modeller moda bu sene. Hayır başka sorum yok yorumun için teşekkürler size de iyi günler (:
Sağ olun, iyi günler ☺️
Saygisizlik etmek istemem ama baya kotu goruntu benim icin
Oyy bak seen (:
Senin kendini nasıl gördüğüne göre değişir ama ben yakıştıramıyorum
Sen nasıl seviyorsun peki
ya abi nolur skinny veya slimfit giymeyin ya tayt gibi duruyo kendi bedeninizi giysenize külahlı dondurma gibi duruyosunuz
Tamam senin için külahlı dondurma olucam söz (:
nolur olma nolur kendi bedenin neyse onu giy
Nerede yaşıyorsun sen hangi il yani
ne alaka yani köylümü diceksin öbürküler gibi :D
Sana bir şey demem merak etme seni iyi niyetli biri olarak gördüm ben fesatlara kızdım sadece (:
Haa iyi okey İstanbul
Neresindensin peki
nedenn
Neyse vazgeçtim neden diye soran biri yanlış anlamış demektir iyi geceler
iyi geceler
erkeklere hiç yakışmıyor ya iğrenç maalesef
https://www.hizliresim.com/6t31uqp
Al sen bunu seversin hadi iğrenç de
hahaha olumsuz yorum kaldıramayacaksan nasılım diye sormayın saçma sapan tavırlara girmişsin yorumlarda
Olumsuz yorum kaldiramiyor değilim tabiki herkes istediği şekilde eleştirsin ama sırf egom tatmin olacak düşüncesiyle yorum yapan zihniyetten başka bir şey göremedim burada adam gibi yorum yapan yok hadi onu geçtim insancıl değiller cekemedikleri ya da bana sahip olmadıkları için kıskaca yorum yapıyorlar igrencccccc diye yorum olmaz zaten ben olsam insancıl biri olarak; kötü durmuş bile demem mesela bırakılır yorum yapmayı bile bilmiyor ya tassaga alıyor ya asagilayarak yorum yapıyor beni burada tanıyan bile yok asagilamanin da iki amacı olabilir beni tanıyanlar seedikleri için yapar tanımayan ise cekemedigi için
Kötü yorum yapmanın bile adabı vardır bu adaba uymayan insanlara nasıl tepki vermemi bekliyordun? Kardeşim böyle olmamış ama şu şekilde giysen bence daha iyi olabilirdi ya da bir tık daha uzun olsaymiş güzel olabilirmiş gibi yorum yapılabilir bu olumsuz bir yordu ben gidip yarrrrrrrrrkkkkk gibi olmuş giydiğim kyaftn taa ya gibi yorum yapıyor muyum bak bakalım buradaki yorumlar ne kadar adaba uygun kaba Saba aşağılayıcı
sen kimsin ki seni çekemeyelim, kıskanalım. kendini çok önemli görüyorsun galiba. ayrıca yorumum senin şahsına değil tüm erkekler içindi
dediğim gibi yorumlar sana özel değil erkeklere yakıştırıyor musunuz diye sormuşsun insanlar da cevabını vermiş :Dd
Onemliyim tabiki her insan kendini önemli bulur eğer kendini önemsiz buluyorsan zaten önemli kişiyi cekememen normaldir bu psikolojik bir durum hepiniz ruh hastalarısınız. İyi birine sahip olamamak kendini rahatlatmak için karşındaki insanı düşürme gereği görüyorsunuz çoğunuz böyle.. ama sizin gibilere bakmıyorum ya en çok bundan haz alıyorum siz sefil çirkin erkeklerle olmaya mahkumsunuz
Hadi işine şimdi yol al bacım
off ne kafa açtın ya aşağılık kompleksin var galiba :D
Benim olsa böyle mi konuşurum ahah daha aşağılık kompleksinin ne oldugunu bilmiyorsun öğren de gel hayatım
Kendini asagilik gören insanlara denir ben kendimi üstte tutuyorum. yorumlara aldırış etmeden siz kötü deseniz bile ben hala iyi olduğumu savunurum
Çok kötü zevksizsin modayla alakan yok zırlama
Demedik mi köylüler yazmasın diye güncellemeyi oku önce...
Erkeklere yakışmıyor bunu suratsız ilk fotondan anlayabilirsin, kız gibi
Kaslı, geniş omuzlu travesti gibi olmussun bunu kendine yakıstırıyorsan aklından zorun vardır.
Nasıl zoruna gitmiş bak bak 😆
Bu kadar dar kot erkek adamın tsklarnı sıkıstırır bir kere bu sıkakta hic rahat olmaz sende tskk yoksa demek ki.
Inssnlar senin les kotunu begenmek zorunda degil
Hiç sevmiyorum kadın gibi duruyor bir erkeğe yakıştıramıyorum özellikle kalçası büyük erkekler de gerçektende kadın gibi duruyor🙄
Köyden degilim. modadan anliyorum ve REZALET.
Bu ne abi? Bi erkek niye böyle dar giyinir?
Erkeklere boru paca yakistiriyorum, kendim strec pantolon giymiyorum
Sen ne giyiyorsun peki
Erkeklere dar pantolonu hiç ama hiç yakıştıramıyorum çok kötü duruyor bence...
Sizin moda anlayışı 1990 larda kalmış anlaşılan
Olabilir...
Direkt eşcinsel olduğunu düşünürüm erkek adam giymez böyle şeyler çok kötü.
Erkek adam modeliniz bir bitmedi zaten sen nerede yaşıyorsun dağ bayır?
Düşüncemizi sordun söyledik istersen git vurdur kimene?
Tamamda hiç mi gözünüz aşina olmadı kaç sene oldu dar model Türkiye'ye gireli bende onu diyorum nerede yaşıyorsun da hiç görmedin moda takibiniz de mi yok onu anlamaya çalışıyorum yoksa yorumuna bir şey demedim zaten
Of bi git kimse guzel bulmuyor iste neyi zorluyosun
Sadece bel altını at anket yap %90 kız der.
Adam gibi boru paça giyin.
Ay cidden rezalet şok oldum
Ben severim streç dar pantolon hatta tanga bile giymeyi seven erkeğim.
Giyene karışmam ama ben giymiyorum, tarzım değil
Böyle dar olması cidden hiç güzel durmuyo. Dar paça güzel ama dar hoş değil
Sevmedim.. Erkekte pek hoş durmuyor.. Keyifli günler..
Erkeklere yakıştırmıyorum. İstanbul beyfendisi gibi veya bol mütevazi giyinmek yakışıyor bence erkeklere
Böyle mi giyineyim hergun keten pantolon gömlek gibi
Hayır, istediğini giyin tabii ki ben sadece beğenimi söyledim
Çok kötü bakarken daraldım
Daralma derin nefes al (:
Aldım vereyim mi
Sürekli alıp ver sakinleş (:
Aga seni yemişler tayt bu
😆😆😆😆😆😆
Çok dar bro giyme onu kötü görünüyor
Kadınsı buluyorum.
Millete fikrini sorup olumsuz yorum alınca modadan anlamayan köylüler diyen kompleksli eziksin.
Ezikliğini kanıtladın bence daha fazla zorlama 😂😂
Hayatta giymem , erkekte aşırı itici duruyor
Erkeklerde beğenmiyorum ben de gay gibi duruyor
Deli gibi bakmasını biliyorsunuz popomuza
Seninkine bakmam
😂😂😂 senin bakmana ihtiyacım yok zaten çok daha iyilerin bakması beni yeterince tatmin ediyor. Sümüklü kızlar da bakmayıversin kalite seni bozar keko bul kendine
Mahalle ağzınla kimin ne olduğu belli oluyor:)
Sana elit biri olarak konuşmak sokaktaki hayvanlara laf anlatmaya benzer o yüzden anlayacağın dilde konuşmak en doğrusu kizmana gerek yok buna (:
Git yorum yapma hem soruma madem ben köylüler yazmasın dedim sen niye yorum yapıyorsun ki
Dar pantolonu ve poponu beğenmedim diye hakaret küfür ediyorsun. Kimin kime kızdığı belli:) bana elitlik anlatma, ezilirsin
Beyin yok. SORU SORUYOSUN MILLET OLUMSUZ DONUNCE HAKARET KUFUR. SORMA OZMN GERCEKLERI KLDIRAMIYOSUN
@Gantlemen34 bi bakalim kendini dusuren benmiyim. yoksa bu pantolonlarla gezen sizmi
@Gantlemen34 iyide sen beni mi takip ettin? Yorum yazdim cunku rahatsiz oldum
@Gantlemen34 kardesim iyi misin? Tahtan mi eksik? Ben vucut iyi mi diyorum? Kusmama ramak kaldi hala vucut diyo
Ay kavga etmeyin
Millet bana bulasuo kiz napim ben
Kotu diyorum adam gelmis vucut delisi diyo
@Gantlemen34 yav dayı git ya. Kime laf anlatiyoruz. Aciklama yapmicak kadar degersizsin. Ben kusmaya gidiyorum
@Gantlemen34 sanane satasmamdan ya? Sende bana satadiyosun ozaman seninde bana hoslantin var?
@Gantlemen34 incitmek istemedim kimseyi bunun icin kusura bakma. Ama tanimadigim insanada degerlisin diyemem seni tanimam etmem. Bu yalan ve sacmalik olur.
@Gantlemen34 ayrica her kuşun eti yenmez. Seninle bi samimiyetim yok sonuçta
@Gantlemen34 ama adam sormus. Bende cevapladim sert olsada dost aci soyler. Guzel olmus mu diyim dahada rezil olur
@Gantlemen34 ya bi git cidden tahtan eksik
@Gantlemen34 benden uzak dur bulsma
@Gantlemen34 sizin gibileer nasil 🤣🤣ya sen komikmisin cidden
@Gantlemen34 hadi git baskasiyla gec dalgani
İğrenç buluyorum
Teşekkürler
Teşekkürlük bir şey söylemedim. Açıkçası erkeğe yakıştıramıyorum.
Yinede teşekkürler (:
Gdhshshaga
cok dar
Bu tarz nasıl peki
Çok kötü yaa baya kötü
🤣🤣🤣🤣🤣
Çok itici geliyor
Peki böyle giyinsem
Özellikle erkeklerde berbat ya
Kızlarda nasıl
Yakışana yakışıyor
KOMİK duruyor
Oyy (:
Ne oy kardesim adama mi asiliyon sen ya
@Agliyagiz sağlam oral seks çekerse olabilir asılabilir
çok kötüsün
@Agliyagiz oy moy kafa bulursa bende kötü çocuk olurum.. Badboy ❌
Vay yavrum derim yani
Offf 😂
Şişe gubi durmuş çok kötü hiç sevmem
😂😂😂
Yemin ederim cok kötü cok
https://www.hizliresim.com/6t31uqp
Ayenn bu iyi ama ondan anlarsın
Kötü.. İtici buluyorum.
Kanka tayt giy daha konforlu
Böyle alıştım hep dar giyiyorum sevmeyenler de var sevenler de ben sadece yorum almak istedim ya da tavsiye
yollu musun kardeş bu ne
Erkeğe yollu demek ne anlama geliyor anlamıyorum şu an
Sadece siyahı guzel
Dar siyah mı? 22 tane pantolonum var 😂 düz siyah , açık siyah , yirtikli siyah olarak 3 siyah pantolon bir de jogger kullanıyorum siyah olarak 😂
Kötü ya tayt gibi
Köylü
İbine pantolonu
Kıskanma bence
Çok kıskandım 🤣🤣🤣
yakışmıyor erkeklere
Ne yakışıyor peki
valla dar yakışmıyor. bak tek bir kimse de yakıştırmamış. erkeklerin orası burası, hele hele popo kısmı öyle dar bir pantolonda belli oluyor ya, çok itici oluyor.
Bu şekilde nasıl peki
bu fena görünmüyor ama tabi ful görünmediği için bilemdim şimdi
Kahkaha atıyorum şu an size 😆😆😆
neden yahu. dürüst cevaplar duymak istemiyor musun? kimsenin amacı seni kırmak değil. en azından benim amacım değil. isteyen istediğini de giyer ayrıca.
Sizin gibi köylüler anca böyle benim gotumle güleceğim yorumlar yapardı zaten. Yorum yapanların alayının bir tane fotosu yok kendine güveni olmayan evden çıkmayan modadan anlamayan inek Şaban filmleri özleyen asosyal kişiliksiz kalitesiz insanlar topluluğusunuz çünkü o yüzden siz ne kadar kötü yorum da yapsanız benim için iyi sırf iyiyim diye egom tatmin olmasın diye popom kalkmasın diye böyle yorum atıyorsunuz ben yıllardan beri bu siteyi biliyorum zihniyet aynı kendi filirleri olmayıp yorum yapmadan önce yorumlara bakarak çoğunluk ne yazdıysa o yönde yorum yapan insanlarsınız o yüzden normal yani gotumle gülmem 😂😂
Sanki ben ne kadar iyi olduğumu bilmiyorum da sizin küçük basit beyninizin küçük fikirleriyle kendimi basit göreceğim. 30 yıldır İstanbul da yaşıyorum çevrem de oldukça geniş deli gibi kesmesini biliyor herkes fazla söze gerek var mı?
tamam kardeş, bildiğin gibi yap.
yakıştıramıyorum maalesef
Senin gibilere çok çok fazla olduğum içindir. Kalite sana ağır gelir ucuz yollu bir şeyler bak kendine
😂😂😂😂
üzgünüm ama dandik birisin 😏belli ki...
baya berbat duruyor işte bunu anlamak zor değil kör birisi bile hisseder. gerçek bu :))) sokakta görsem yüzüne tükürmem girdiğin havalara bak
Ben erkeğe yakıştıramıyorum bu kadar dar.
Ne kadar dar olmalı peki
Berbaaatt ötesi
Elleyen kadınları da çok gördüm
bu ne tayt gibi
Tayt gibi işte onu soruyorum
Açıkçası berbat bir görüntü bence
alt hawaii üst dubai
Ben begenmiyorum
Giymem
Çok itici
Kotu
Yakıştı ayooool
Çok dar. Daraldım.
Iyyy
Sana da iyyy bide gizliden yazmış pis
Normalden yazsam da aynı şekilde ıyy derdim sen sorun etme tatlım 💩
Gizlenmenin maksadı ne peki?
Canim istiyor sonra dm den mesaj falan atarsın hiç uğraşamam senle 😎
Hahaha kime mesaj attığım görülmüş ki sana atayım bana bir bak bir de kendine bak tekrar düşün. Benim sana yazmaya ne kültürüm, ne egom nede tarzım müsade eder
Tamam
lesss
iğrenç..
hayır giymem..
Cok kötü