Ben adamın pilot olmasına veya yatı olmasına değil de "Evlenme teklifi yatta olacak" kısmına takıldım.
Nereden biliyorsun ki bunu? Sana "bu akşam yatımda sana evlenme teklifi edeceğim" mi dedi?
32 Yorumla
Soran+1 yılSoyle soyleyeyim senin yakin arkadasin boyle bi durumu gelip sana anlatmaz mi?
En İyi Cevaplar
+1 yılNe çok kıskanan eleştiren olmuş seni bunun için sevincine ortak olmak isterim gerçekten çok mutlu görünüyorsun mutluluğun daim olsun güzellik fiziğini bilmiyorum ama siyah olan elbise çok çekici duruyor umarım sana çok yakışır o elbise 🧿🧿🧿🧿🧿
21 Yorumla- +1 yıl
Noktaaa ☺️☺️
+1 yılBir elbise tavsiye edin geri çekilin. Ne çok meraklısınız pilotmus oymuş buymuş. Ne çok seviyorsunuz eleştirmeyi. Elbiselerin hepsi hoş. Tenine hangisi yakışıyorsa onu tercih et. Mutluluklar dilerim.❣️
10 Yorumla
+1 yılSusun be o zengin bir ailenin prenses kızı yat ve pilot olayı tamamen yanlışlıkla oldu ne olabilir yani alt tarafı evlilik teklifi ve yat olayı içine doğmuş 4. elbise güzel
13 Yorumla
Soran+1 yılYatı heyecandan ya da başka bi yanlışlıkla olayı yazmadım mekana göre hangi kıyafet daha uygun olur diye belirttim ayrıca inanıp inanmamak tamamiyle sana kalmış illa yorumlarda ti'ye alman gerekmezdi
- +1 yıl
Yeşil elbise çok güzel onu değerlendir mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yıl2 ve 3 güzel hoşuma gitti mutluluklar canım Allah tamamını erdirsin 🤲❤️❤️
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılAranızda statü farkı baya var pilot diye belirttiğine göre 😂
117 Yorumla
Soran+1 yılGenetik mühendisim sen karar ver ne kadar farkimiz olduguna
- +1 yıl
Ha o zaman görmemiş oluyorsun sen. Şimdi oldu bak...
Soran+1 yıl20 bin TL maaş alıyorum aileden varlikliyim evet evet görmemişim
Soran+1 yıl@beroomm herkes basit bi argümanla beni eleştirdiği için savunma psikolojisine ister istemez giriyorum neyse benim icin onemli olan hangi elbiseyi begendiginiz ya da begenmediginiz
- +1 yıl
Sonradan görme olduğun o kadar belli ki...
şu an onları demen bile görgüsüzlük ahaha
Soran+1 yılAğla
- +1 yıl
Evet şu an da teyit etmiş olduk bu hakaretinle Eğitimsiz olduğunu.
Soran+1 yılHakaret mi şaka mısin dhxndudns
- +1 yıl
Ay bir de random atıyor. Sen okuduğuna ya da pilot sevgilinin olduğuna emin misin?
Soran+1 yılYa sen niye bu kadar merak ediyosun pilot oldugunu veya okudugumu inanmiyosan gec git iste uzattikca uzatiyosun
- +1 yıl
Senin varoşluğuna anlam veremiyorum diyelim.
Soran+1 yılYorumumu neden siliyosun ki dogrulari soyleyip zoruna gidiyosa tartismaya girme benimle
- +1 yıl
Aşko benim de Qatar Airways’de pilot olan sevgilim Fransa’da evlenme teklifi edecekmiş. Ünlü bir avukatlık bürosunda çalışan ve uçuş eğitimleri de alan bir hanımım da yeşil elbiseyi nereden bulabileceğimi söyleyebilir misiniz ayy çok heyecanlıyım daa
- +1 yıl
Ahhahahahshshshshs patladııımmmm @Winterssadness78
- +1 yıl
😂
Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. 3. sü güzel. Yatta yarım saat sonra herkes pilot olur, kimsenin gözü kim ne giymiş görmez zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılNdhxjduxndixmxkmxis
+1 yılYani elbiselerin hepsi çok basit duruyor, illa bunlardan birisi mi olması gerekiyor :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece öneri almak istiyorum
- +1 yıl
Tabiki senin fiziğine en çok yakışanı tercih etmelisin öncelikle, ama bunlardan farklı bir modelde elbise seçmelisin bence.
- +1 yıl
Hangi elbiseyle gittin merak ettim :)
Pilotluk ile ne alakası var. d
4. güzelmiş açık tenliysen özellikle daha da güzel durur.14 Yorumla
Soran+1 yılEsrahelvaci. com
Soran+1 yılTeşekkürler canım
- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yıloooo desene kız kenar mahalleden cıkıp kaptan senı uçuracak nirvanayı gösterecek , hadi yine iyisin
ama elbiseler hepsi bırbırınden avam. sıyrıl artık bu avamlıktan adam 20 usd k maas alıyor senı bakar .
06 Yorumla
Soran+1 yılAileden varlıklı bir insanım kıskandığını belli etmese iyiydi
- +1 yıl
Allah daha cok versın . egıtımlı kendı şirketi olan vergısını odeyen bır bıreyım .
mustakbel kişinin sıfatını degıl kendını on plana cıkarsaydın , burada alay konusu olmazdın .
Soran+1 yılKimse Sana ne iş yaptığını verya verginin ödeyip ödemediğini sormadı ve güncellemede belirttim okuduysan tabi
- +1 yıl
kendı yazınla alay konusu olmussun :)
ayrıca sneın yasantın ya da baska bırseyın kımseyı zerre ılgılendırmıyor kı bacım herkes ısınde gucunde , gulduk eglendık bıttı o kadar.
Soran+1 yılGüldüğün konu buysa bı sıkıntı var ama bilemedim neyse
- +1 yıl
Ne bileyim para var sıkıntı yok yazlıkta takılıyom boş vakitte güldük işte
Hazırlan cuma günü, dostlarımızı yatımıza davet edip, önünde diz çökerek evlenme teklifi mi edicem dedi? Çok görgüsüzsünüz şekerim :/
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel bir haber. 😊 Allah devamına erdirsin. 😊 Ben yeşil olanı çok beğendim. 😊 Umarım mutluluğunuz daim olur. 😊
10 Yorumla Keşke kırmızı renk tercih etseydiniz. Siyaj elbisenin kırmızı rengi varsa süper olur. Olmazsa siyahı tercih etmeniz güzel olur diye düşünüyorum.
10 Yorumla1 ya da 4. Siyah giymemelisin. Çiçekli de olmaz. Tercihen 1 daha güzel ve daha uygun. Mutluluklar dilerimm. :)
10 YorumlaBilemedim bunlardan farklı bir şey olmalı bence daha zarif ve uçuş uçuş bir şey giymelisin ışıltılar da tercih edebilirsin
10 Yorumla
+1 yıl2. Elbise çok güzel. Hem de yatta olacağı için rüzgar olacaktır diğerlerinde eteklerinde uğraşırsın surekli.
10 Yorumla
+1 yıl2. kesinlikle insanlar çok zevksiz plaj elbisesini beğenmişler.
20 Yorumla
+1 yıl3 ve 4 çok güzel hangisi sana daha çok yakışıyosa onu giy🤍
10 YorumlaAman Yarabbi bu ne mütevazı Lik böyle bu ne havalar cakalar
10 YorumlaHee pilotla takılan karı, ama KSde takılıyor fkffkkf.
10 Yorumla
+1 yılYaz için 3. çiçekli çok güzel kış için diyosan siyah
10 Yorumla
+1 yıl3 ve 4 numara arasında kaldımm. Umarım mutlu olursun🌸
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah pilot sevgilinin kullandığı uçağa binmek zorunda olmam. Ne kadar dua biliyorum ne de ölmeye niyetim var.
123 Yorumla
Soran+1 yılÖl öl güldüm
- +1 yıl
Aksini beklemiyordum zaten, bekleseydim ilk yazdıklarım hatalı olurdu.
Soran+1 yılYazdığına ne cevap vermeliydim ki elbise soruyorum sen sevgilimin kullandığı uçağa binmemek istediğini söylüyorsun hem merak etme denk gelmezsin ama çok tecrübeli ki dış hatlarda uçuşları
Soran+1 yılGüvenle uçabilirsin yani
- +1 yıl
🤣🤣 Dış hatlarda uçuyormuş ve tecrübeliymiş. Tecrübeli ve dış hat pilotunun yaşı ortalama 45 - 55 arasıdır. Allah'ım ya, sallıyorsun da bari tutarlı salla. Sevgilisi pilotmuş da, yatta evlenme teklifi edecekmiş de, ne kadar da özenti bir hayatınız var ya. Bunları böyle sallayarak mı kendinizi mutlu ediyorsunuz ya da gerçek ise de bunları bu şekil belirterek mi egonuzu tatmin ediyorsunuz? Cinsel mastürbasyon güzeldir ve zevklidir ama zihinsel mastürbasyon ezikliktir.
- +1 yıl
Sorudan çok senin yorumun dikkat çekiyor. Sanane kardeş kız ister pilotla ister doktor ister millet vekiliyle olur. İsterse zengin bir topçu bulur. Senin niye zoruna gidiyor? Beceriksiz bir pilot olunca tatmin mi olacaksın? Sevgilisine değil git adama atarlan giderlen
Soran+1 yılsallama abicim bilgin olmadığı konularda ne de çok konuşuyosun
Soran+1 yıl@dolunaydp aşko sen boş ver bunu dış hatlar uçuşu için 45 50 yaşlarında olması lazımmış da bilmem neymiş hadi öyle diyelim nerden biliyo belki ben 45 yaşında adamla evlenicem bırak da ağlayarak günlüğüne yazsın
- +1 yıl
@Tazmanyacnvr Fake hesaplardan saldırıya uğradım 🤣 Bir de okuduğunu da anlamamış ki gelmiş pilotu kıskanma diyor. Bir kere şaşırtın ya, lütfen ama ya.
Soran+1 yılBildiğini sandığın yaş yanlış abicimm sallayıp duruyorsun başkalarının işini hayatını boşverip kendi hayatına odaklanırsan başarılı olabilirsin sen de
- +1 yıl
Ah ah, nasıl da üzülüyorum sizlere.
Soran+1 yılÜzülmeye kendi hayatından başlayabilirsin bilgin olmadığı konularda konuşmaman dileğiyle iyi günler
- +1 yıl
Ben mi oluyorum o fake hesap? Niye bende mi gerçek üstü geldim sana? Senin sevgilinin kullandığı uçağa binilmez mış. Adamı nereden tanıyorsun da atıyorsun tutuyorsun? Kıskançlık tabi seninki. Hakaret ettin diye adam ne mesleğinden oluyor ne kız için birsey değişiyor sen rezil oluyorsun. Fesatligini karin agrini ortaya çıkardığın için. Hava da atabilir ovunedebilir o onun karakteridir sanane. Banane de geç.
- +1 yıl
@Tazmanyacnvr Peki bana "sana ne diyorsun" ya. Benim yazdıklarımdan da sana ne. Sen niye gelip atlıyorsun. Ben soran ile görüşüyorum, belki de kendisine hak verip özür dileyeceğim. Bu da benim karakterim. Hadi soran soru sormuş ben de cevap yazıyorum. Sen niye giriyorsun aramıza? Sana ne!!!
- +1 yıl
Araya girilmez diye bi kural mi var? Yazdiklarin ters geldi iletişim kurasim geldi kurdum. En başta dediğim gibi soruyu açınca sorundan çok yaptığın yorum tartismaniz göze çarpıyor. Etiket yapmış fake demişsin. Cevap hakkı doğuyor farkindaysan
Soran+1 yılYazdıklarıma göre hiç de Özür dileyecek bi insan olmadığın açıkça ortada bu yüzden cevap vermek istediler
- +1 yıl
@Tazmanyacnvr Evet araya girilmez diye bir kural yok ama benim de eleştirimi yapamam diye bir kural da yok. Yalnız her yazılanı da anlayamama gibi bir yeteneğin var. 🤣 Konuyu pilotu kıskanmaya getirdin şimdi de gelmiş cevap hakkı doğuyor demişsin. Yahu ilk sen gelip yazdın ve ben sana cevap yazdım. Sanki sen piyasada yokken ben sana yazdım da gelmiş "Cevap hakkı doğuyor" demişsin. Cidden şaka gibisin kız sen. Lütfen çekilir misin hesabımdan. Hem güldürürken hem de yoruyorsun.
- +1 yıl
Belki dedim zaten, özür dilemelik bir şey demedim çünkü. Bekleme yani 🤣
- +1 yıl
İnsanlara hakaret ederek mi iletişim kuruyorsun? Gerçektede mi böyle yoksa İnternetin verdiği cesaret mi? Hasta olursun bu şekilde haberin olsun. Pilot sevgilim dediğinde bu arkadaş bu soruyu okuyan herkes zaten içinden görgüsüz diye düşünmüştür ama sen bu şekilde saldırınca kıskançlık ve çekememezlik yaptığını ortaya çıkarıyorsun. Bu daha büyük bir ayıp hemde toplum içinde ki imajını aşağılara çekiyorsun. Laftan anlayana laf anlatılır hadi sana da iyi günler.
Soran+1 yılBeklemiyorum zaten kaybol
- +1 yıl
senle evlenecekse adamın başının etini yer sıkarsın portakal gibi , adam rotterdama ınecekken , baliye iner aman diyim denk gelmeyelim , ıyıkı fuarlar bıttı :)
- +1 yıl
yaw sugar daddy yani olgun işin ehli deneyimli profesyonel seviyor belki , elleme sen karışma :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğuştan zengin olsan pilot sevgilim diye belirtmezdin 😂 onun konumu başını döndürüyor belli ki. Kıyafetlerin hepsi kötü ama fırfırlı olan daha iyi duruyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılO kadar yorum okuyup o yorumumu görmek yerine sadece güncellememi okuyabilirdin
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeni okudum ama yorumları da merak ettim 😂 bu adam pilot olmasa asgari ücretli olsa yüzüne bile bakmazdın. Aranızda maddi ve sosyal statü olarak uçurum var ve sen kendine bile dürüst olamıyorsun
Soran+1 yılKimsin sen ailem ya da arkadaş çevrem mi? Beni tanımayan kafanda kuruğun basit argümanlarla aramızdaki uçurumu nasıl belirleyebiliyorsun? ayrıca asgari ücretlinin yüzüne bakmazsın dedin de okul okumayan 1 yıllık sevgilim de oldu pilottan daha fazla maaş alan sevgilim de ki maddiyat konusunda ailemin yıllık kazancı pilotlarınkinden daha fazla tüm bunlara rağmen kendi maaşımla ayaklarımın üstünde durabiliren bir insanım maaşım da beni hayli geçindiriyor kime ne anlatıyorum bi fikrim de yok şimdi başlarsın "Aferin benim prenses kızıma" diye ama bu beni pek ilgilendirmiyor. tek ilgilendiren hangi elbiseyi beğendiğin
Cevap sahibi+1 yılNe okudum ne iş yapıyorsun kazancın ne? 😂
Soran+1 yılO kadar yorumları okumuşsun nasıl kaçtı gözünden
Cevap sahibi+1 yılHepsini okumadım üşendim 🤣🤣🤣
+1 yılÇırılçıplak ol herkes görsün. Nesen evleniyorsun ki zaten her haltı yemişsinizdir belki de?
11 Yorumla
Soran+1 yılKişi kendi gibi bilir işi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜç aşırı derecede kötü bir elbise. Kim beğenip giyiyo diyecektim ama yorumlarda da 3 demişler. Herkes animeci mangacı pedofil galiba
210 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin zevki farklı da pedofili ne alaka elbise tercihine göre mi pedofili olup olmadığı belli oluyo
Cevap sahibi+1 yılÇocuk elbisesi gibi. Evleneceği insanda niye böyle bir elbise görmek istesin ki insan
Soran+1 yılSenin zevkin senin tercihin yorumun için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılTürk ve kürt kadını yaşına göre kart göründüğü için çocuk gibi giyinmeye ve giydirilmeye bayılıyor
- +1 yıl
Gizli haklı, bu sekulerler sapık
Cevap sahibi+1 yılYa git 12 yaşında çocukla evlen ve saçlarından tahrik ol. Git cevabımın altından
Soran+1 yılKime diyosunn sen ya
- +1 yıl
Gizli üye yargı dağıtıyor dağılın 😂
Cevap sahibi+1 yılSekülerler sapık diyene diyorum
- +1 yıl
Kim ki sapık 🤔
+1 yılSadece sevgilim yazsan yeterliyken pilot diye belirtmen ne alaka
01 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapmadan önce güncellememi okusaydın keşke
+1 yıl"Pilot sevgilim" diye belirterek nasıl bir ego tatmin ediyorsunuz, şaka gibi.
05 Yorumla
Soran+1 yılEğer güncellememi okuduyan böyle bişey yazmama gerek kalmazdı
- +1 yıl
Ben yazdıktan sonra yazdınız hanımefendi. Heyecanınızı anlıyorum
Çiçekli elbise güzel 😄
Soran+1 yılHızlı yazdığım için yazım yanlışı yaptım sen ne demek istediğimi anlamışsındır
- +1 yıl
Anladım anladım ☺
Mutluluklar diliyorum ☺
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılÖnceden haber verilen evlilik teklifinide ilk defa duyuyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılOfff illa belirtmemiş mi gerek bildiğimden haberinin olmadığını konu hangi elbiseyi seçmen şu an
- +1 yıl
"Üüööfffffff iyya beyitmek mü gerek" 🤣 Siyahı giy ve kaybol
Soran+1 yılSen de
- +1 yıl
☝🏻🤣👉🏻🤥
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoru da evlilikten çok ulaşım araçları geçiyor ,
Pilot uçak yat … anladık tamam01 Yorumla
Soran+1 yılUçak ne alaka fkkrıxkdo yatı belirttim illa ki çünkü ortama göre uygun olanını istiyorum
+1 yılBence konsepte uygun hostes kıyafeti de olabilir..
10 Yorumla3. Çok güzel herkes pilota takılmış kime ne? Hayırlı olsun
10 Yorumla
+1 yılTen rengin ne ve sana yakışan taki? Gümüş, altın? Bunları söyle ona göre cevap veririm
00 YorumlaEvlenme teklifi söylenir mi ya😄 bu kadar belli etmeseydin troll olduğunu🙄
00 Yorumla
+1 yıl3 numara güzel canım. Pilot sevgilin pilot olur geceleri.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle 1 çoğu herkes 3 demiş ama evlilik teklifi için ne bileyim uygun gelmedi 1. Olana bayildim
20 YorumlaAşko ne zevksiz bi insansın pilot sevgiliyi nasıl buldun
21 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık yapma
+1 yılYani bunlar pek uygun degil gibi genelde cunku beyaz veya kirmizi giyiyolar
10 Yorumla
+1 yılİlk elbise harika yakışacağını eminim :) mutluluklar dilerim
10 Yorumlaİlk elbise ama kolları 4. elbise gibi olsaydı keşke 😅
10 YorumlaMemlekette pilot bolluğu mu var arkadaş önüne gelen karı pilot buluyor
10 YorumlaPilot diye belirtmem maddiyata ne kadar önem verdiğini gösterdi 😁 biraz görmemislik mi var acaba neyse aşkı 2 guzell
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılBence 3 numara. Mutluluklarr:)
10 Yorumla zarif ol, mutluluklar
10 Yorumla
+1 yılWay be mutluluklar dilerim.
10 Yorumla2 özel bir renk anca o kaldırır o geceyi
10 Yorumla
+1 yılbirinci elbiseye asik oldum
10 Yorumla
+1 yıl2 bence. :) Hayırlı olsun simdiden.
10 Yorumla3. numara olanı giy git
10 Yorumla
+1 yılİlki zarif görünüyor. Onu giy bence.
10 Yorumla
+1 yıl3 daha iyi olur gibi geldi bana
10 Yorumla3 ve 4 cok tatlıymış 4ü giyebilirsin tebrikler
10 Yorumla
+1 yılSiyah her zaman iyidir
10 Yorumla3. Daha şık :)
10 Yorumla
+1 yılÜçüncüyü çok sevdimm
10 Yorumla2 bence gayet güzel ve uygun 🤗🤗
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence 3 hem çok tatlı hem de diğerleri fazla resmî gibi
10 Yorumla
+1 yıl3. Güzelmiş siyah da olur
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yıl4ün kollari kestir tamamdır
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYatta bence bikini mayo tarzı bir parti olabilir
10 Yorumla
+1 yılNe iş yapıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılGenetik mühendisim
- +1 yıl
Mutlular dilerim bence beyaz elbiseyi tercih et
+1 yılHostes misin kızzz
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır aşko genetik mühendisiyim neden ki
- +1 yıl
Hiç öyle merak djskdkd
2 veya 3 arasında gittim geldim üzerine hangisi yakışacaksa onu seç
Soran+1 yılTeşekkürlerrr
+1 yılPilot sevgilim 😂😂😂 görgüsüzsün.
22 Yorumla
Soran+1 yılGörgüsüz olmak için sonradan görme olmam lazım Üzgünüm ama doğuştan zenginim
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂 sana inanıyorum. Verdiğin cevap harika 😂😂
+1 yılOlum eski sevgilimin gardırobunu toplamışın mk
01 Yorumla
Soran+1 yıldmdkmdkdnfkxmdlx
- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem