Kıyafetin çok hoş durmuş ayrıca fiziğine cok güzel özellikle kalçan süper bacaklarında ideal kilo değilsin göğüslerin küçük ise silikonlu sutyen kullan buarada iki resim var biri çoraplı diğeri çorapsız hangisi ile gideceksin bilmiyorum ama çorapsız olarak gidersen çok seksi duruyorsun karşındaki kişi seni kıskanıp gereksiz bir tartışma falan çıkabilir çorap giyip gidersen daha güzel. durur diye düşünüyorum. Çok güzel kızmışsın seni alan yaşadı birde 19 yaşında evlenme teklifi alacağına göre erkek kaç yaşında mesleği falan var mı?
Evet evlenme teklifi alacağım. Mesleğimiz yok o 22 yaşında aslında çalışıyor ama iyi bir işte değil şubatta 1 ay askere gidip gelecek sonra işi bırakacak benle birlikte üniversite sınavına hazırlanacak 2 yıllık iş garantisi fazla olan sağlık bölümlerinden seçeceğiz radyoloji odyometri vs gibi. Ben direk kpss ye gireceğim işe girer girmez de evleneceğiz. Yani 2 sene var çokta bir şey yok. İltifatların için teşekkür ederim kızların çoğu erkeklerin de yarışı beğenmemişti elbisemi ama her gün sokakta podyuma çıktığımızı zannetmiyorum o kadar güzel elbise yok ve ayrıca 25 30 yaşında da değilim, 19 yaşında onların kafalarındaki elbiseleri taşıyamam yaşım gereği. Çiçekleri çok seviyorum çiçekli elbiseleri. Umut vaat ediyor çünkü.. Çorap olarak ten rengi ya da daha ince siyah çorap tercih edebilirim hangisi daha çok yakışır bilmiyorum henüz onlarla denemedim.
Peki evlenme teklifi edecek diyorsun ama yıllar sonra evleneceksin bu şekilde olursa yarın birgun ilişkiye girmek isterse karşımdaki kişi sende evet dersen doğru olmaz bilesin. Bence aileler bilecek ise sıkıntı yok ama bence yanlış bir durum
Hayır öyle bir şey demez derse de ben hayır derim. Israr ederse de yüzüğü eline verir gönderirim kendi sınırlarımı aşacak değilim. İkimizin iyiliği için böyle olması gerekiyor.
İnşallah dediğin gibi olur abicim. Seni sevdim esaslı bir kıza benziyorsun takdir ettim seni... takip etmek istersen gizliden çıkıyorum kafana takılan olursa sorabilirsin için
Takip ettim:))
vay be bende 19 yaşındayım öğrenciyim iki tane iş başvurusu yaptım hedeflerim için para biriktiriyorum insanların ne farklı dertleri varmış kız arkadaşım bile yok her şeye uzun vadede bakıyorum ama sen evlenme diyosun bence çok erken ama umarım çıktığın bu yolda önüne fazla engel çıkmaz
O hata yaptı bana karşı kendisini affetmem için tek yol evlenme teklifi etmesi bunu da konuştuk edicek beni çok seviyor. Hem şimdi değil 2 sene sonra gerçek evliliği yapıcaz ben mesleğimi elime alınca. Bunu da kabul ediyor. Merak etme hayat bu su akar yolunu bulur. Derlerdi de inanmazdım :)) Daha bu yazın ortasında eski sevgilim için aşk acısı çekiyordum, peşinden çok süründüm 1 yıl boyunca o kişinin. Şu an hayatımdaki insanlaysa 3 aydır birlikteydik 1 aydır hatası yüzünden (büyük bir şey değil) peşimden koşuyor ve evlenme teklifi alacağım. Aşk acısı çekerken evlenme teklifinin içine düştüm resmen:)) Sana tek tavsiyem, hayatta hiç durmadan yola devam etmen. Bu arada elbisem nasıl?
elbiseni tekrar gözden geçiriyorum
çorap giyeceksin demi şu siyah olan :D
Ten rengi de var Aslın da
tkp edip atabilirsin seçmek isterim yardımım dokunur dertte dinlersen anlatabilirim ama özel
Vücudun gayet güzel yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler bacım🤣❤️ elbise güzel ama kombin sıkıntısı var altına sakın siyah çorap giyme elbisenin albenisini kapıyor. Bot da giyme üstü şişane altı keşane demesinler sonuçta fotoğraf falan çekilirsiniz topuklu tercih etsen daha iyi olur bence ya da daha açık bir ayakkabı topuklu olmazsa. Allah utandırmasın mutlu mesut etsin şimdiden bebeğim bol şanslar 💞
Teşekkür ederim ten rengi giyebilirim topuklu tercih edebilirim ama havalar baya soğuk hem yürürsem filan ayaklarım ağrır hiç olmaz. O yüzden bot giyeceğim yani ben güzel olduğunu düşünüyorum. Hangisi gözüme daha hoş gelirse o kombini yaparım söz :)
Sen beğendikten sonra kimseye laf düşmez zaten🌸
Bence daha sade, tek renk ama şık bir şey giyebilirsin çizme ile. Eline bir de çanta ayakkabı ile aynı renk tamamdır.
Hayırlı olsun bu arada, mutluluklar 🙂
Ben çiçekli seviyorum sadeler sizin olsun:)) aslında çanta önerilerine açığım
Cevap
106Cevap
Sanırım sorduğuna göre gerçekleri söylememize kızmazsın.
Şişmancasın ve bu desende elbise giymişsin. Boy da yok olmamış.
Elbise çok basit duruyor.
Daha farklı giyinip daha hoş olabileceğin bir tarza bürünebilirsin.
Neden bu rengarenk dallı güllü basit elbise neden neden..
Düz bir renk giy çok renge meraklıysan..
Bu çok kötü.
19 yaşında mısın. Lütfen evlenme bu yaşta:(
Düz elbiseler sizin olsun:)
Peki benim olsun ama sen yine de evlenme konusunu düşün…
Daha değil sadece teklif yahu 2 3 sene kadar var
Kıyafetın her halını gorduk cok sukur
Daha sade bırsey almalısın tek renk veya 2 renk olsun
😂😂😂😂😂
Emojı ıcın tesekkurler iyi bozmadın 😄
"Kıyafetin her halini gördük çok şükür"
😂😂😂😂
Baska bır seklı bence yok bır tek ters gıymedıgın kaldı
Kıyafetın dili olsa neler doylerdı bılıyormusun 😄
Sevdiğin adam hariç herkes gördü ilk günden "evlenme teklifi günü kıyafet"ini derdi😂😂🤣🤣
Heheh öyle derse yine iyi 😊
Ne diyecek ki
Senden öncekıler bu kadar hırpalamamıstı benı
Omrumu yedın omrumu
Keske o rafların en altında kalaydım da almayaydın benı 😄
Baya aradım kendime ait bedenden bi tane kalmıştı zaten artık hanımsın nihahaha :D
Gule gule eskıtırsın ıns :)
Daha ağır ve şık bi elbise olabilirdi aslinda hem mor hem fazla çiçekli pek olmamis aslinda :/ zevkler tabiki tartisilmaz ama cicekli daha güzel elbiseler var. Altina o ilk fotodaki corabi falan giyme bari bacaklarin ciplak olsun bide topuklu ayakkabi giy
Ten rengi çorap ve bot giyerim
Bence kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyinmelisin. Fiziğin de güzel ayrıca. Sadece çorap ten rengi olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Altına topuklu ayakkabı ya da topuklu bot tercih edersen çok tatlı durur. Mutluluklar dilerimm.
Aynen ben de çorap konusunda ya ten rengi ya da daha iç gösteren ince siyah bi çorap tercih edebilirim. Hepsini tek tek deneyeceğim yarın. Çarşamba günü alıyorum teklifimi ☺ Yüzüğümle fotoğrafımı güncelleme kısmına bırakırım :))
Çorabı biraz daha ince kullanabilirsin nerede yaşıyorsun hava şartlarını bilmiyorum ama 40denye veya giyebiliyorsan 20denye daha hoş gösterebileceğini düşünüyorum
elbisede bi eksiklikler var. yakası iyi durmuyor ve etek kısmı da sıkıntılı bence. hevesini kırmak istemem ama daha güzel bişey giymeni tavsiye ederim...
Elbiseye çok bayılmadım ama kötü de değil sana yakışmış ayrıca çorapsız daha iyi durmuş bence.
19 yaşında ne evlilik teklifinden bahsediyorsunuz 😅
Sırrı bende istersen anlatırım :)
Anlat kız ne büyüsü yaptın adama 😃ben daha o seviyeye gelemedim
Midilli büyüsü koydum adını🤣🤣🤣 İlk bir kaç ay hep onu peşinden koşturuyorsun güzel bi ilişki yaşatıyorsun senin için ekstra çaba sabretmeli maddi anlamda. Asıl sonra başlıyor= Onu biraz kendinden bıktırıyorsun çok arıyorsun mesaj atıyorsun filan. Sonra onun da soğuduğunu hissettiğin an, mesela aramaları kesildiyse sen çok üstüne düştüğün içindir. Ben ayrilmak istiyorum olmuyo böyle diyosun. Sonra o barışmak isteyince hemen kabul edip 1 2 kez hep ondan ayrılmak istiyorsun ama onun bi lafina barışıyorsun. Sonra bi gün yine ayrılma blöfü yaptığını sandığı zaman (bunu şurdan anlarsın ayrılmamak için gram çaba sarfetmez) normal ayrılıyorsun. Sonra bu kızlar filan eklemeye başlayacak yakın zamanda. Ama sen hiç onun peşinden koşmayacaksın. Benimki ayrıldıktan 5 saat sonra bana döndü pişmanım diye gerçi de. 3 ay çıkmıştık, 1 aydır sürünüyor sürekli ne yapsam sineye çekiyor beni kaybetmemek için beni çok sevdiği bi hatırlıyor ona her acı çektirdiğimde (maalesef erkekler böyle) ve bana doğum günün de 1 saatlik yat kiralamıştı mesela. Bu 1 ay içinde bi kez şey dedi, ben sana her şeyi yaptım hangi erkek sana yat kiralar ben seni istiyorum. Sonradan anladım aslında erkekler için maddiyatın da önemi oluyor. Kıza harcadıkları para çaba emek.. Ben ona 1 aydır rest çekiyorum çocuğun kaybetme korkusuyla geçiyo her günü. O kızları nasıl eklersin biz bi sürü hayal kurduk
artık sana güvenmiyorum nasıl bensiz bi hayat düşünürsün vs vs diye. Defol git orspularla takıl sen de öylesin demelerim de vardı tabii. Sonra benle bi kez buluşmak istedi ehliyet kursuna yazılı simav için gittiğim gün ama beni ikna edemedi. Sonra tekrar buluşmak istedi ben emin değilim sana güvenmiyorum filan dedim. Telefonda konuşuyoruz bu arada. En son dedim ki "Eğer evlenme teklifi etmeyeceksen söyle hiç gelmiyim" o da nasıl yani dedi evlenme teklifi mi dedi ben de evet evlenme teklifi dedim. Ederim ama daha okulumu var üni hayali kurmuştuk dedi. O zaten halledilir ama benim seni affetmem için ciddi olduğunu görmem lazım ve o kadar vaktim yok dedim. Beni oyalıyor musun ciddi değilsen beni bi daha göremezsin dedim. Tamam ederim dedi. Yüzük fiyatlarına mekanlara vs bakıyordu dün. Çarşamba günü işten izinli, o gün edecek allah kısmet ederse:))
Kısacası, erkeğin hata yapmasını beklemelisin ve onu kaybetmeyi göze almalısın. Ve gururlu olmalısın. İstediğin şey olmadan taviz vermemelisin. Tabi kaba da olma. Kavga ederken ol ama normal konuşurken tatlı olabilirsin. Sinirlendiğinde kız içinde tutma. Her şeyden önce kadın dediğin gururlu olur bunu da sakın unutma.
Merhaba öncelikle seçmiş olduhun elbise çok etnik desenli bir kıyafet. Bununla şık olmak yerine daha damimi bir aile ortamı ziyaretinde kullanabilirsin. Tek renk bir kıyafet daha sade ve kararlı duracaktır
19 yaş geç değil mi evlenmek için? 16 falan deneyebilirdin
2 yıl var
Vücudun gayet güzel tatlım sadece elbisenin üst kısmı kolları hoş değil daha düz bir kumaşı olan dökümlü bir elbise sana daha çok yakışır.
Ben olsam bu kıyafetten sonra evlenmekten vazgeçerim..
Elbisemle evlenmeyecekse sorun yok🤣🤣
Sorun elbise değil senin zevksiz olman..
Yok sorun kesin evlenme teklifi alıyor olmamdır :D Zevkler ve renkler tartışılmaz :)
Hiç güzel bir seçim olmamış. Siyah giyerek daha zarif olabilirsin. Ya da kırmızı ile iddianı ortaya koyabilirsin, sana kalmış
Ne siyahı yaa allah aşkına korkaklar gibi siyahın arkasına saklanıyorsunuz aman siyah size kalsın ben ayakkabı haricinde almayayım :))
Korkak değilim, kaldı ki çingene gibi bunu giymem!
Çingene gtü kadar başına taş düşsün emi :))
Gayet güzel bir elbise.
Eşin olacak kişide begenecektir.
Ama keşke burada paylasmasaydin.
Dengesiz bir çok kişi var.
Evet farkındayım ama ben de çok dengeli sayılmam zaten🤪
Hmm o zaman devam et bakalım 🙂
Evlenme teklifi mi 😂
Bak kucuk hanim seni bozmak istezdim ama birini soylemeden olmaz, giyinmeyi bilmiyorsun.
Evet, çarşamba günü yüzüğümle fotosunu atar güncellerim
Aldım :)
Güzel ama çorapla giyeceksen ten rengiyle giy. Siyah opak çok koyu kalmış elbiseyi pek göstermemiş. Hayırlı olsun şimdiden :)
Onu da düşünüyorum bakalım
Bence tek renk bir elbise seçebilirsin daha şık hoş durur du dürüst olmak istiyorum ben pek beğenmedim
fiziğine uygun bir model değil zor bi kesim bu. kalçadan itibaren daha bol bi sey olsa bel oyugun daha belirgin gorunecek
Keşke boyu bir tık kısa olsaymış giyeceksen çorap giyme
Anladım donayım istiyorsunuz sldmsps
Ben hic begenmedim vucudunu daha güzel gösteren bir elbise secebilirdin kesim cok yanlis bence
ama sen begendiysen sorun yok
Fena durmuyor ama ben pek sevmedim
Böyle özel günler için daha düz sade ve şık birsey tercih edebilirdin
Güzel de evlenme teklifi alacagim ne demek bu işler süpriz olmuyo muydu?😂😂
Bir de yaşın çok küçük ya.. biraz daha bekle be kızım😥
Yav düz tek renk bir şey giysene, çiçekli böcekli olmaz. Pikniğe mi gideceksiniz
Piknik kıyafeti olsa kollarım uzun mu olur :D Ne bu düz elbise merakınız iyice dümdüz insanlar olmuşsunuz ya ortalıkta cıvıl cıvıl kadın kalmamış 🤣🤣
Böcek sivrisinek ısırmasın diye uzun kollu giymiş olamaz mısın. Sen dediğimi yap tek renk giy, sonra buluştuğuminuzda yine bunu giy. Modacı var karşında
Hem nasıl diyor hem laf dinlemiyor
Yok bunu giyicem ben modacılığınız size kalsın ayol :) Ben evlenme teklifi almaya gidiyorum defileye değil. Adam elbisemle evlenmeyecekse sorun yok🤣🤣
Tamam o zaman damadın annesiyle, müstakbel kayınvalide ile pişti olursun İnşallah
19 yaşında evlenme teklifi mi :d
Elbise berbat çok zevksizsin
O siyah çorabı giyme bence elbise de kışlık gibi durmuyor daha şık bişiler bulabilirsin bence
Bence kırmızı elbise almalısın. Zümrüt yeşili kadife elbise de olur.🤩
Kimseye aldırış etmeyin efendim.. Sizde, kıyafetinizde çok güzel.. ALLAH tamamına erdirsin.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
abe sen napmışsın. şu kış ayında bahar gelmiş gibi yürümenin anlamı ne :D haftanın rüküşü seçildiniz.
Hayırlı uğurlu olsun da ablacım, bu elbiseyi ben evde bile giymem. Daha sade ve şık birşeyler mi baksan?
Bence bacaklar kapalı olsa daha iyi olur hem çizmelerle kombinlersin hem de hava şartlarını göz önünde bulundurursak üşümezsin
Elbise pek güzel değil, günlük biraz. Daha hoş tek renk bir şey olabilir, siyah dahi olabilir zarif gösterir. Ayrıca mutluluklar dilerimm🌸
Bence siyah veya kırmızı giyerek daha zarif gözükebilirsin. Elbise güzel ama biraz günlük kıyafet gibi. Mutluluklar dilerim bu arada :)
Bence çok hoş olmuş ben beğendim fazlada abartılı değil sade süper bir elbise rengi çok güzel. Şimdiden mutluluklar dilerim.
Elbise güzel, fiziğin Tuğçe Kandemir'e eşit. Ama bu yaşta evlenmek hiç hoş olmamış..
Evlenme teklifi dedim ya🤣🤣 resmi nikaha 2 sene var. İşe girer girmez evlenicez.
Pardon ben hemen evlenirsiniz sandıydım 😂 o zaman no problem.
Evlenme teklifi aldıktan sonra sakına fazla yüz verme gtleri kalkar kıyafetin hoş değil hanfendi
Kıyafeti ben beğendim. Nasıl yüz vermemek mesela?
Senin tercihin ama güzel olmamış evlilik teklifi olduktan sonra ilgisizleşmeler başlar
Çok saçma :)) Ayrıca teklif etti diye daha fazla yüz verecek değilim hayat boyu peşimde koşacak :)
Elbisenin modelini sevmedim ya üst kısmı tuhaf duruyor. Bence daha sade zarif bir elbise bulabilirsin
Elbise çok güzel olsada olmazsada üzerindeki elbise içinmi seni sevecek
Aynen öyle zatennn.
Yani elbisen güzelse olacak değilse olmicak öylemi
Yok yavv senin dediğin gibi ahaha
Yani hak verdin bana
Başından beri öyle düşünüyorum her zaman aksi olsa saçma olurdu
Anladım 🌹
Çok hoşsun gerçktne çiçek bahçesi gibi.
siyah çorapsız daha iyi olmuş.
öyle git. Mutluluklar dilerim 🥰
Göğüslerin gerçekten o kadar iri mi?
Bence biraz daha ciddi ve düz renk bir elbise tercih et bir de çok heveslennme nolur nolmaz sbsnsnd
Hayrı elbise cidden çok kötü. Siyah elbise giy benceeğğ
Kırmak istemem ama külotlu çorabın ççok demode duruyor biraz da ince olanına bak
bence güzel, göüsler ve kalçalar göze çarpıyor, eleman gocunmuyorsa çevreden giyebilirsin.
Cok hos ve tatlı görünüyorsun vücüdün cok hos ve sıkı bir vucudun var sen begenmiyor
Kalitesiz duruyor bence beğenmedim evlilik teklifi için uygun değil
Bize sadece hayırlı olsun demek düşer. Kış bahçesi gibi olmuşsun
Hos değil,, daha sade bir seyler tercih edebilirsin..
Çok şirin. Bende çok yakıştırıyorum çiçekli elbiseleri umarım mutlu olursunuz
Hanım hanımcık. Tam evlenilecek kız giyimi. Allah bozmasın.
Güzel, fiziğin de güzel.
Evlenmek için yaşın genç bence ama.
evlenme teklifi alacağını nerden biliyosun haberli mi oluyo çok garip
Bence olur 😄 senin vücuduna ve proporsiyonuna yakışmış.
Valla taş gibisin ben olsam bende evlenirim böyle kızla
Evlenmek için 19 yaş küçük ama hayat sizin tabi kıyafet de normal
Biraz rüküş duruyo, daha yaşına uygun güzel modeller bulabilirsin🤗
Yani güzel ama daha güzel elbise giyebilirsin bir de çorap giyeceksen ince olsun..
Güzelde fuuş opersonundan içeri girmiş gibi yüzünü niye öyle yaptın 😂
kaclaların gayet iyi bacaklarda iyi gayet hos elbisende
Yani çok iyi diyemem. Yine de güzel sayılır. Bu arada o çorapla giyme mutluluklar
Her türlü giderin var güzel elbise konuşuyor üzerinde minyon gibisin
4 aydır tanıyorsun değil mi bu arada hatası büyük değilse neden barışmanın tek yolu evlilik teklifi?
Evet 4 aydır tanıyorum zaten sevgililik niyetiyle görüşmüştük o yüzden direk 3 ay sevgililik dönemimiz oldu diyebilirim. Kalan 1 aydır da şu an peşimden koşuyor.. Mesela üni okumasını istiyordum ama o ilk başta tamam çok güzel olur vs deyip hayal kurmamıza rağmen bundan caydı, sonra ben biraz kızınca geri yola girdi filan derken bazı şeylerde onu yola sokmam gerektiğini farkettim. Kadınların böyle bir gücü vardır ilişkilerde bilirsin. Erkekte böylelikle adam olur hayatta bir şeyler yapar bir işe yarar. Derken bir gün beni terk etti. Daha doğrusu ben ayrılmak istedim ilk defa üstelemedi. Meğer üni filan okumak ona zor gelmiş. Ama biz ayrıldıktan 5 saat sonra yalvarmaya başladı "bu hayat sensiz olmuyor, çok pişmanım..." ve daha nicelerini 1 aydır önüme sürüyor. Ama ben gerçekten de çok gururluyum ve (her kadın gururlu olmalı kadının gururu omurgasıdır) hayatında ben olmadan yaşamayı düşünüp bunu sadece 5 saatliğine bile deneyimlemiş olmasını kabul edemem. Etmiyorum yani. Bu yüzden de tek yolu benle ciddi olduğunu gerçekten göstermek ve gönlümü almak :)
Anladım çok güzel dedin gururlu olmak, keşke ben de vakti zamanında gururlu olabilseydim... Çok mutlu olunn
Ben de olmadım insan öğreniyor merak etme :)
Evet zamanla :))
seni karrakterin icin tercih etmesini ummak isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?