Moda & Stil Sizce bir erkeği etkileyen kadın giyim tarzı nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Gotic Grunge İndie Casual Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bir erkeği etkileyen kadın giyim tarzı nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Casual 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Kafalar gavur gibiDil gavur gibiYaşayış gavur gibi...Sadece isimler Müslüman 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Giyimimle kendimi iyi hissetmek istiyorum bir erkek için giyinmem , sevmek isteyen zaten bir sebep bulur , tarz ne olursa olsun etkilenir 1 6 Yorumla JackSant +1 yıl Turkiyede kizlar tipten kaybediyor Yorumla kimleraldı +1 yıl Sen de doğuştan kaybedenlerdensin , senin için sorun olmaz Yorumla JackSant +1 yıl Ben beğeniyorum kendimi ama sana göre öyle olabilirim. Bu da umrumda olmaz Yorumla kimleraldı +1 yıl Ee o zaman Türkiye’deki kızlarda kendi halinden memnun bu konuda senlik değil. Yorumla JackSant +1 yıl Ben fikrimi söylüyorum yoksa sizi beğenmek zorunda değilim Yorumla kimleraldı +1 yıl Benim yorumum altında fikrini paylaşmasaydın , ben de kendi fikrimi söyledim. Ayrıca haddine değil zaten 😉 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hepsi şehvet uyandırır ama Casual ile daha fazla yol alınır gibi tabi benim tercihim Outdoor takılan ActionSports Kargo pantolon giyen kızlar 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendi tarzı ve duruşu olan kadın her şekilde etkiler. 2 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Erkekler bu arada bunları biliyor mu 🙄 bari fotoyla zenginleştirseydin anketini 1 0 Yorumla
Adolfinger Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Şahsi zevkim ve çekici gelen bazı materyalleri gotik kadınlar üzerinde bulundurduğu için. 0 0 Yorumla
tmmJülüde-olşunnn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Casual: Çoğu erkek, öteki seçenekleri "abartılı" ve "göz yorucu" bulur. 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl grunge ve indie çok güzel ama etkilediğini sanmıyorum ben yakıştığı için giyiyorum 0 0 Yorumla
jorgejesus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl vallaha internetten biraz baktım indie daha yakın geldi hangisinin ne olduğunu bilmiyorum ama 0 0 Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Casual dedim ama orası burası açık dar elbiseler şıklarda yoktu 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Çok üzgünüm bu tabirlerin hepsini de ilk defa duydum. Önceden spor abiye falan vardi 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. Adamına göre değişir ya genellemesi mi var bunun 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Beklentim baya çoktu sorudan yav. Giyim mağazalarındaki reyon isimleri gibi yazmışsınız :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kurana yemin eden birisiyle hiç işim olmaz inanmamda yüzüne bile bakmam muhatabıma almam Allah kahretsin 0 0 Yorumla
Karbonat-erol32 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Guzel bacaklari olmali ve bacaklarini sergilemeli boyle bir kadin her erkegi etkiler 0 0 Yorumla
CroissantContent Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Cennette olsaydım grunge ama dünya pis bir yer olduğu için casual:( 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Bunların ne olduğuna bir rehber lazım 0 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Olum senin bu yazdıkların ne küfür mü ediyon 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiçbiri tatlım 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. Bence indie 1 0 Yorumla
themagan Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Ben derin göğüs dekolteli kadınları çok seviyorum 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Casual 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Casual
Kafalar gavur gibi
Dil gavur gibi
Yaşayış gavur gibi...
Sadece isimler Müslüman
Giyimimle kendimi iyi hissetmek istiyorum bir erkek için giyinmem , sevmek isteyen zaten bir sebep bulur , tarz ne olursa olsun etkilenir
Turkiyede kizlar tipten kaybediyor
Sen de doğuştan kaybedenlerdensin , senin için sorun olmaz
Ben beğeniyorum kendimi ama sana göre öyle olabilirim. Bu da umrumda olmaz
Ee o zaman Türkiye’deki kızlarda kendi halinden memnun bu konuda senlik değil.
Ben fikrimi söylüyorum yoksa sizi beğenmek zorunda değilim
Benim yorumum altında fikrini paylaşmasaydın , ben de kendi fikrimi söyledim. Ayrıca haddine değil zaten 😉
Hepsi şehvet uyandırır ama Casual ile daha fazla yol alınır gibi tabi benim tercihim Outdoor takılan ActionSports Kargo pantolon giyen kızlar
Kendi tarzı ve duruşu olan kadın her şekilde etkiler.
Erkekler bu arada bunları biliyor mu 🙄 bari fotoyla zenginleştirseydin anketini
Şahsi zevkim ve çekici gelen bazı materyalleri gotik kadınlar üzerinde bulundurduğu için.
Casual: Çoğu erkek, öteki seçenekleri "abartılı" ve "göz yorucu" bulur.
grunge ve indie çok güzel ama etkilediğini sanmıyorum ben yakıştığı için giyiyorum
vallaha internetten biraz baktım indie daha yakın geldi hangisinin ne olduğunu bilmiyorum ama
Casual dedim ama orası burası açık dar elbiseler şıklarda yoktu
Çok üzgünüm bu tabirlerin hepsini de ilk defa duydum. Önceden spor abiye falan vardi
Adamına göre değişir ya genellemesi mi var bunun
Beklentim baya çoktu sorudan yav. Giyim mağazalarındaki reyon isimleri gibi yazmışsınız :)
Kurana yemin eden birisiyle hiç işim olmaz inanmamda yüzüne bile bakmam muhatabıma almam Allah kahretsin
kadının kendine yakışan neyse o.
Guzel bacaklari olmali ve bacaklarini sergilemeli boyle bir kadin her erkegi etkiler
Cennette olsaydım grunge ama dünya pis bir yer olduğu için casual:(
Kendine saygısı olan giyim tarzı
Bunların ne olduğuna bir rehber lazım
Kişiden kişiye değişmez mi?
casual haric hepsi olabilir
Olum senin bu yazdıkların ne küfür mü ediyon
Hiçbiri tatlım
Aklı etkiler beni
Ben de hiçbirini bilmiom attım
Bunlar ne 😅😅
casual🌷
Bence indie