Sosyal medya da gögüs dekolteli elbise ile fotograf cekilen karşı cins cinsellige acıkmıdir?
Açıktir
Değildir
Kişiden kişiye degişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sosyal medya da gögüs dekolteli elbise ile fotograf cekilen karşı cins cinsellige acıkmıdir?
Her açık saçık kıyafet giyinen bayan seks yapmak istediğinde veya seks arayış olduğundan değildir kendini rahat hissediyordur huzurlu hissediyordur onun içindeyken kendini daha güvende hissediyordur o kıyafetin içerisinde iken dekolteli veya transparan olması seksi açık olduğu anlamına gelmez yani bir taraflarını sergilet göstermekten hoşlanıyordur keyif alıyordur ondan haz duyuyordur bizim bunu bu şekilde görüp yorumlamamız bizim cahillik seviyemizi alakalı bir de Avrupayi bir görüşümüz olmadığı için birtakım ağaçlıklardan da kaynaklanıyor mesela o bu kız orasını burasını bana gösterdi şey yaptı o kesin bana verecek diye bir mantık olamaz yürütmemiz saçma olur neden şimdi bakın insanMesela duygusal açlık cinsel açlık bastırılmış duygular tatmin edilememiş duygular bizi genelde bu tarz saçma canım bilinçaltı fikirlerini yönlendirebiliyor ama bence alakası yok bir insan bir insan açılıp saçılıyorsa bu onun cinselliği ve seksi açık olduğu anlamına gelmez mesela sen erkeksindır açılmıştır açılmıştır kendi cinsel tercihi lezbiyendir bu şimdi seksi cinselliği açık oldu anlamına mı geliyor bence saçma
Bu Yorumlarda bir arkadaşımız açıktır yani seksi cinselliği açıktır demiş açık olmasa öyle giyinmez peki şöyle bir şey söyledi bunun bir ölçüm cihazı mı var ölçüm aleti mi var yani o anki piskolojisini bilemezsin belki de psikiyatri hastası belki de bir psikolojik sorunları bunalımları var yani sırf açık saçık giyiniyor diye bu seksi olan bakış acısını değiştiremez ya da biz onun seks Ölçer aleti gibi bir şeyimiz yok iman Ölçer aleti olmadığı gibi yani şöyle bir şey bence buraya arkadaşımız ne yazıkki biraz saçmalamış çünkü şöyle bir durum var burası orman kanunu veya doğa değil ki yani orayı kokusunu bırakınca dişiyi ve erkek istina bu Tekkeşin seksi açık cinselliği açık hemen gidip seks yapalım anlamına gelmiyor neden dersen şu anki toplum ama bakıldığında zaten bir çok bayan açık saçık özgür hür bir şekilde giyinmek istiyor hatta şöyle bir şey açıkAçık saçık muhabbeti biraz saçma oluyor aslına bakarsan şöyle diyim ya kendisini güvende ve rahat hissettiği kıyafeti giymek onun en doğal hakkı buna bir müdahale Edip karışamayız hoşlanmıyorsan itici geliyorsa bakmazsın kardeşim bakma yani mecbur değilsin ki yani öküzün trene baktığı gibi bakmak zorunda değiliz
C seçtim. Zira insanları salt giydikleriyle, yedikleriyle, yaşam tarzları ile uzaktan görünüşleri ile, ÖNYARGI ile değerlendirmek kadar basit ve cahilce bir durum yoktur. İnsanlar aynı zamanda bir ruh taşırlar, karakterleri vardır, düşünceleri vardır, hayat görüşleri vardır. Ve bunlar oldukça değerlidir. Velhasıl Kelam; o işi, eylemi yapan kişini niyeti önemlidir, o da onu ilgilendirir, bizi değil!
Bence çoğu cinsellikle alakası yok hatta ben kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum kadınlar birbirlerinin giyinişlerini bile kıskanırken vücut yapılarını kıskandıkları için biri dekolteli bir şekilde göğüslerini veya kalça fotoğrafını atınca diğeri onu geçmek için fazlasını yapıyor erkekler de bu tarz muhabbetler olmuyor
Hayır. Bunun cinsellikle alakası yok. Ben dekolteli veya bikinili fotoğraf koyuyorum ve cinsellik yaşıyorum. Ama başkası da koyuyor ama hiç istemiyor çünkü bunun cinsellikle bağlantısı yok.
Sen gibi cesur olsa kızlar keşke cinsellikten korkuyorlar..
ben de söyle sorayım o zaman madem öyle. bir kadın dekolteyi neden giyer? neden bir kadın kendini daha seksapel (seksapel kelimesi fransızcada seks çağrısı demektir zira appel çağrı anlamına gelir) yapmak için onca çaba, emek ve para harcar? yani erkekler veya kadınlara cinsel olarak ilgi duyan kimseler beni seksi bulsun, cinsel cazibeme kapılsın ama ben hiçbir mesaj da vermiş olmayım. Mesaj alan olursa da femnistler didiklesin... "bu mudur?
@noperva75 insanlar özgürdür ve bir kadın giyimiyle asla yargılanamaz bende açık giyiniyorum zayıf olsam daha da açık giyinirdim hiçbir zaman ki düşüncem erkekler bana baksın beğensin obje görsün olmadı herkesin niyeti farklı bir insan açık giyinir kendisini beğenmek için makyaj yapar kendisini beğenmek için yani kadın kendini fiziğini beğeniyor ise giydiğini yakıştırıyor ise giyer abi bu kendini tatmin etmek ve diğer kadınlara güzelliğini fiziğini göstererek nisbet yapmakta var giydiği tarz kıyafetler fiziği... Dediğim gibi benim birçok açık arkadaşım var ama paran varsa giyin süslen kendini beğen kimseyi takma abi yani bir insanın cinselliğe eğiliminin olduğunu karşı cinsle nasıl konuştuğundan anlarsın ben yemin ederim yolda giderken yere bakarak yürüyorum çünkü spık güzel kardeşim göz göze bile gelmek istemiyorum sonra bu kız basit gevşek oluyor dediğim gibi çok açık giyinen bir bayanda ağır başlıdır konuşması tavrı ve kendisini seviyordur kardeşim kimseyi dıştan yargılamayın hatta bazı açıklar tesettürlü kadınlara bin basar anasını satayım geri kafalı olmayın cidden
@lesral1
söyledikleriniz basma kalıp laflar maalesef. Bir insan neden açık giyinsin kimsenin bakmasını cazibesinden etkilenmesini istemedikten sonra. Bir insan yolda yürürken kensisine bakarak yürümez ki makyajını kıyafetini kendisi için seçsin. Burada elbette bir yargılama yapmıyorum ama bir mantığı yok yani onu demek istiyorum. Güzel olmak başka bir şey. Seksapeli ön plana çıkarmadan da güzel olunabilir. o ayrı mesele ama sen özellikle erkeği cinsel olarak seni istemesini sağlayacak yerlerini de açıyorsan ben kendim için açıyorum filan bunlar boş lafa girer
Cevap
18Cevap
Cinsellikle ilgisi yok bir kadın sadece dekolte giymeyi sevdiği için giyer
Bayanların beğenilmek ve bakılmak için dekolte tercih ettiğini ama bakıldığı zamanda kendi kriterine uymayan bir çok insana kötü tavır takınfığını düşünüyorum 🤷
Yorumlarda biri açıktır değilse öyle bişi yapmaz demiş, inanılmaz gerçekten 5iq ile anca o kadar çalışır kafa
+1 bunlar ne ile besleniyor ne yaşıyor ya
Dekolte ve dekolteli foto gel beni becer anlamına gelmez
Veyahut mesajlarda özel bolge fotosu at anlamina gelmez
ben de söyle sorayım o zaman madem öyle. bir kadın dekolteyi neden giyer? neden bir kadın kendini daha seksapel (seksapel kelimesi fransızcada seks çağrısı demektir zira appel çağrı anlamına gelir) yapmak için onca çaba, emek ve para harcar? yani erkekler veya kadınlara cinsel olarak ilgi duyan kimseler beni seksi bulsun, cinsel cazibeme kapılsın ama ben hiçbir mesaj da vermiş olmayım. Mesaj alan olursa da femnistler didiklesin "eril dil" filan diye linçe kalksınlar bu mudur? (gel beni ecer anlamına tabi ki gelmez ama bir anlamı da olsa gerek)
Hiçbir alakası olmadığını iddia etmek saçmalık... ama doğrudan bir ilişki de kurmak doğru değil. Yok efendim dekolteyi seviyorum o yüzden giyiyorum. Hayır yani cinsel cazibesini ortaya koymak neden? Bunun bir anlamının da olması lazım.
Müslüm baba desturu daha iyi açık kadın gördün mü baş çevirmek
gogus dekoltesi verdi diye o kadini belatiyla dusunmek... boslugu dolduran doldursun
Biri " açıktır, açık olmasa böyle bir şey yapmaz " demiş. Tebrik ederim. Merak ettiğim bu canım onda dogustan miydi yoksa sonradan mı oldu? Muhtemelen 5 sene sonra psikolojisini incelemek zorunda kalacagim hastalardan biri olacak
Tamam o zaman ben de şöyle sorayım:
Ben aslında sekse kapalıyım, ama karşı cins beni gördüğünde aklına kadının erojen bölgelerini düşündürecek ve akla seks getirecek şeyler giyiyorum diyen bir insanın psikolojisi incelemeye değmez mi?
neden bir kadın kendini daha seksapel (seksapel kelimesi fransızcada seks çağrısı demektir zira appel çağrı anlamına gelir) yapmak için onca çaba, emek ve para harcar? yani erkekler veya kadınlara cinsel olarak ilgi duyan kimseler beni seksi bulsun, cinsel cazibeme kapılsın ama ben hiçbir mesaj da vermiş olmayım. Mesaj alan olursa da femnistler didiklesin linçe kalksınlar bu mudur?
Kesinlikle öyle güzel görünmek hissetmek içni giyinmek falan hikaye.. Maksat erkek her yerimizi beğensin
Cinselliğe açık olduğunu açık ve net bir şekilde söylemeyen hickimse cinselliğe açık değildir.
Cinselliğe açık olan herkes bunu açık ve net olarak söyler mi?
Kimisi söyler kimisi söylemez. Ama kadınların hareketlerinden bir anlam çıkarmak geri kafaliliktan başka bir şey değil.
niye ki anlamsız hareketler mi yapıyoruz yani kadınlar olarak... yani davranışları ruh halinin aynası değil midir insanların. ayrıca "kadınların hareketlerinden bir anlam çıkarmak geri kafaliliktan başka bir şey değil" demişsiniz ama neden kadınlar? erkeğin davranışından anlam çıkardığımızda ilerici oluyoruz da kadınların davranışından anlam çıkarınca mı geri kafalı oluyoruz?
Hanımefendi boş yapmışsın. Ben erkeklerle alakalı hiçbir şey söylemedim. Bunun üstüne gelip ben aksini söylemişim gibi erkeklerin davranışlarından anlam çıkarırsak ileri kafalı mı oluyoruz demek çok saçma. Ayrıca benim cinselliği istediğini söylemeyen kimse cinselliği istemiyordur dememin sebebi bugün kadınları t*ciz t*cavüz ettikten sonra kuyruk salladı onun da rızası vardı gibi şeyler söyleyen eril zihniyete karşı bir tavırdı.
Neyse anlayan anladı zaten. Ayrıca %100 erkeksin. Fake profil kullanma.
yok kadınlar için cümle kurunca erkeklerden başka dışarıda kalan bir şey olmuyr farkındaysanız
Sana kendimi açıklamak ya da ikna etmek zorunda değilim kb. Atr niyetli olan sensin.
pardon da sekse açık olmanın tecavüzü haklı gösterme çabasıyla ne alakası var ki?
nedir bu yahu... burada yüzlerce erkek kadınlar lehine ve erkekler aleyhine dünya kadar şey yazar, bir kadın feminist retoriği eleştirmek de değil sorguladı diye erkek oluyor...
yani erkek feminist olunca gerçek profil ama kadın olmayınca kesin erkek öyle mi?
Yav ne alaka mk? Deli misin nesin hadi ordan sınırını başka yerden çıkar. Feminist değilim diye beni eziyorsun diyip aglicak elinden gelse mk
Ne ağlaması, ne ezilmesi? sadece fikrini sorguluyorum... hiç alışkın değilsiniz herhalde düşüncelerinizin sorgulanmasına... söylediğim çok açık: feminist söylemlere bir erkeğin destek vermesini doğal bulup onun aslında kadın olduğundan şüphelenmeyip feminist olmayan bir pembe profile erkek damgası vumak aslında kadınlara hakarettir zira erkeklerde olmasını beklediğin düşünce çeşitlilliği ve nesnelliğin kadınlar için fazla olduğunu iddia etmiş oluyorsun böylelikle
ben de söyle sorayım o zaman madem öyle. bir kadın dekolteyi neden giyer? neden bir kadın kendini daha seksapel (seksapel kelimesi fransızcada seks çağrısı demektir zira appel çağrı anlamına gelir) yapmak için onca çaba, emek ve para harcar? yani erkekler veya kadınlara cinsel olarak ilgi duyan kimseler beni seksi bulsun, cinsel cazibeme kapılsın ama ben hiçbir mesaj da vermiş olmayım. Mesaj alan olursa da femnistler didiklesin :) "eril dil" filan diye linçe kalksınlar bu mudur?
@julidemermerci
Ne ile besleniyorsunuz ne yaşıyorsunuz mk? Ben de sana şu soruyu sorayım o zaman. Benim giydiğim kıyafetten niye kendine bir pay bir anlam çıkarıyorsun? Benim burada anlattığım şey kadınların giydiği kıyafetlerden tecavuzculerin anlam çıkarması. Demek ki siz de potansiyel tecavüzcü sunuz ki dekolte giyen kadın gel beni sik diyor diye düşünüyorsunuz. Meselenin özü budur.
yooo... gel beni sık diyor değil çünkü muhatabı belirsiz. bunun tecavüzle bir ilgisi yok. Ancak bu üzerinde büyük harflerle yazılı bir afiş kadar açık seçik bir şey. bir insan karşı cinsi cezbedeceğini bile bile göğüs dekoltesi giyer? Sonuçta yaşadığınız ortamda herkes kör değilse illa ki bu seksapel birilerini çağıracaktır. Adı üstünde seksapel yani sekse çağrı demek. Şimdi bu mesaj bellidir ve muhatabı yoktur. Normal insan bu mesajın birine zorla bir şey yapmasını meşru göstermeyeceğini bilir, cazibeden etkilenir ama kapılmaz... ama her insan da normal değildir ki. Bu mesajdan kapılma derecesinde etkilenecek ve yaptırımı dahi gözü görmeyecek insanlar da var toplumda. Kimse onları kutsamıyor. Ama tecavüzün suç ve çok kötü bir şey olduğunu kabul etmek ayrı bir şeydir, dekolte giyen kadının amacının erkekleri cezbetmek olduğu gerçeğini yadsımak ayrı.
@noperva75 bu arada @julidemermerci az önce beni erkek trol sanmıştı, seni de acaba kadın mı sandı nedir :) cümlesine MK şeklinde gayet de cinsiyetçiliğin dip noktasından bir bel altı küfrün kısaltmasıyla başlamış...
Kişiden kişiye degir, her öyle fotoğraf paylaşanlar o da öyle yorumlamamak gerekir
Bu bir kıstas değildir.
Kesin bir şey söylenemez.
Açıktır açık olmasa öyle bir şey yapmaz
degıldır herkes dekolte sevıo sımdı
Cinsel açlık içindedir.
Karakter meselesi knk
Alakası yok
kişiden kişiye değişir bence
Bence değildir
😂😂😂😂😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?