ÇSS (çok süper soru)😉
Karşı cinste görmeye katlanamadığınız kıyafetler neler?
ÇSS (çok süper soru)😉
Düşük bel pantolon, beyaz çorap, klasik erkek ayakkabıları ve kısa pantolon o kıllı ayak bilekleri görmek gözlerimi kanatıyor.
Kıyafet ve giyim tarzı bir insanın kişiliğini yansıtan ifade biçimidir. Dolayısı ile bu yargılanamaz ve sorgulanamaz bana göre. Bu böyle olmalı dendiği zaman aslında doğaya karşı gelmiş oluyoruz. Ama tabii etik anlayış farklılıkları olabileceği varsayılıp bununda çok üstüne sataşır gibi gitmemek lazım.
Beyefendi kimseye sataşmıyor kınamıyor eleştirmiyoruz bile. Onu bunu giyme demiyoruz beğenmediğimiz şeyleri paylaşıyoruz olay bu. Bir yemeği herkes seviyor diye sizin sevmediginizi söyleme hakkiniz yok mu? ya da siz sevmediginizi soylediginizde sende yemeyeceksin falan demiyorsunuzdur. Kimden bize ne bizden Kime ne
Yoo size yazdım. Satasmamak lazim falan... Ama ayni şeyi savunuyoruz zaten sorun yok
ben beyaz corabin neden itici bulundugunu gercekten anlamiyorum coraplarimin %90i beyaz
bence asil koyu renk corap itici, ozellikle cikarildiginda geride biraktiklari pamukcular dusunulunce…
karsi cinste begenmedigim seyler ise araboy olan her sey
etek, elbise, cizme, corap dedigin ya diz alti olur ya diz ustu
Ya senin yorumu öğürerek okudum hadi beyaz çorap neysede pamukçu nedir ya ıykkk
Onun kadar itici olamaz bence hiçbir şey. Zevk demekki sevende varmış ki giyiyormuş öğrenmiş olduk😂 Ben görmeyimde kim ne giyerse giysin
Cevap
24Cevap
Aşırı kapalı kıyafetler bence
Görmeye katlanamadığım şeyler yok. Varsa da aklıma gelmedi şimdi. Kapalı bazı kadınların tesettüre uygun olmayan giyimlerini görmek istemiyorum sadece. Moda aracı yaptılar türbanı 😐
Kapalı açık herkes özgürdür. Kimisi inancı gereği, kimisi zorla, kimisi aksesuar olarak kullanır bilemeyiz kendi tercihleri🤔
Özgürlük muhabbetine girmeyeceğim. Önceki sorularından birinde dedim kimse özgür değil diye 😂
Ben kimsenin giyimine karışmıyorum. Yanlış buluyorum sadece. Onlar yüzünden "işte kapalılar böyle" algısı oluşuyor. Gerekli açıklamayı abimiz yapacak şimdi 😂
https://youtu.be/JR9eB4JjYBY
"Zorla" diye belirttim zaten aile baskısı vs açılamıyor orada neyi eleştiricez ki kızın açılmak istediğini ama ailesi yüzünden açılamayıp o şekil giyinmesinimi🤔
"şimdiki gençler şöyle" diyen amcalar geldi aklıma😂 kendi gençliklerinde yemedikleri halt yok ama seni beni eleştirir işte dünya garip kimseye göre yaşayamam😂
Dedem geldi aklıma. Babaannemin anlatmasına göre çok hovarda adammış 😂 Acaba şimdi hayatta olsa ve ben hovardalık yapsam ne tepki verir 😂
O amcalar yaptıklarının yanlış olduğunu anlamışlar ki eleştiriyorlar. Pişman olmuşlardır belki 😂 bunun bilincindeyseler ne ala. Ama yok hem "ohh ne iyi yaptım, gençliğim olsa yine yaparım" kafasında olup eleştirenler yaşları büyük diye kurtuluyor elimden 😂😂
İnsan büyüdükçe bazı şeylerin farkına daha iyi varıyor be nunu. Kısacık ömrümüz var. Dünyanın yaşı dokuz sıfırlı. Kaç insan yaşının yanına iki sıfır atabildi ki 😂 ölüp gidecez tabi başkalarına göre yaşamayacaksın. Nasıl mutlu, huzurlu hissediyorsan öyle yaşa 😂
Bende yapıp yapıp pişman olacağım belki 🤔 müsade ederseler😂
Güzel anlattın efkarlandım gidip su içeyim🥴
Yudum yudum iç. Çarpmasın 😂
Ben onu çarparım😇😇🤣
Helal sana 😂 o zaman benden sana gelsin 😂
https://youtu.be/OhnQ8yrkibk
😂😂 teşekkür su 🚰 için 🤭
😁😁😂😂
Hanımefendiler bana hiçbir kıyafeti yakıştırmaz ama bence her hanımefendiye severek giydiğiher kıyafet yakışır. 😊 Herkese şık ve mutlu hayatlar dilerim. 😊
Teşekkürler bayım, sizlerede.
bedeninden küçük kıyafetler giyip, vücudun kat kat taşması
Milyon kez katılıyorum. ben 38 iken 40 beden alıyorum salaş rahat olsun diye bol takılıyorum milletin yağlar taşıyor çok kötü.
Kiyafeti boş ver. Şu saçların kenarını kazıtıyorlar ya. Aşırı itici yapıyor hepsini bence.
Katılıyorum. Benim çevremdede var kızlara özelllikle hiç yakışmıyor
Ay bunu yapan kızlarda mı var?
😂 maalesef hemde baya varlar. Ense mi dersin yandan kazıtan mı dersin çok varlar. Hani traktör tarlaya girmişde öbür tarafı biçmeyi unutmuş gibi duruyor😂 🤣
Insanları giydiği ile yargılamam herkes istediğini giyer
teşekkürler filozof bey sizde haklısınız.
Ben insanalri severim tercihlerine saygı duyarım insanalra katlanmam sevdiğim den
Tebrikler efendim
İnsanlık bu değil mi yoksa ben insan degilmiyim
Olması gereken budur zaten kimseyi kimsenin ne giydiği alakadar etmez haliyle benide ama burada beğenmediğimiz şeyleri paylaşıyoruz yoksa kimsenin giymesine engel olmuyoruz tabiki.
Genel olarak kadınların esnetik anlayışı bizden daha iyi olduğu için kadınlara ne. Giyse yakışıyor tabi bazen arada sırada kötü giyinenler olsanada çoğunluğu gayet iyi güzel giyiniyor
Crop tayt vücudunu belli eden dar kıyafetler giymeleri gözümü kanatiyor resmen
Dar pantolon ve kısa paça. Kısa kollu gömlek
babet corap harici takilmam onu giymesinler dmkdkfk
Kendini aşırı teşhir eden herşeyini pazar tezgahı gibi teshire çıkaran kıyafetler
Yırtık pantolon giyiyorlar bide kot yani cidden yapmayın yaa ve şekilli şukullu çoraplar pantolon giyip bilekten katlamak falan neyse cidden dusununce bile sinirlendim
Hani kısa kollu şişme montlar oluyor ya ona katlanamiyorum özellikle kısa kollu tshirtun üstüne giyiyorlar o sekilde deliriyorum
Düğmeleri her an yerinden çıkacak gömlekler
hahahahhaha çok iyi buda haklısın
hahahahah çok iyi ya :D
söylediklerinin hepsine katılıyorum gri eşofman bence
Çizgili takım elbise 😪
Ya oda var tabi 😅
Sandalet, şapka, tayt
Kilolu insanlar tayt giymese iyi olacak gerçekten çok kötü
O daha güzel olur ama karışamayız giyiyorlar bare zayıflar giysin hiç yoktann
Kisa pantolon, cicekli bocekli gomlek
P. venk gömleği diyoruz😂 🤣
@Keslerr hahahahaha beyefendi o sizin değil gömleğin p. venkliği 😂 siz alınmayın
@Keslerr Giyin efendim kimene siz beğeniyorsanız olay bitmiştir ama yinede komik ya😂
Giyeceğim hanımefendi zaten mesele orada insan tatile mutlu olmak için gider çiçekli gömlekte mutlu ediyor beni hep hayalim böyle plajda üstümde çiçekli gömlek altımda da çiçekli deniz şortu ayağımda hawai parmak arası terlik bir tane golden köpek tasması diğer elimde coconat suyu gözümde güneş gözlüğü
@Keslerr hahahaha işte tamda bu 😂
Çok açık giymesinler ben çok acik giyinen kızlara dayanamıyorum ama başka anlamda dayanamıyorum 😂
Göbeği açık kıyafetler. Bazıları gerçekten itici görünüyor
Aşırı dar kot, yırtık kot, üste yapışan gömlek. Aşırı şey göleği.
Sanırım şu pantolon her an düşecek gibi görünen pantolon
Dar paça igrenc ya artık kadınlar bile giymesin dar paça. Oldukca itici ve demode duruyor.
Karşı cins kıyafet mi giyiyor? Çoğunuz bir don bir sütyen giyip sokağa çıkıyorsunuz. Yakında onu da giymezsiniz yakında
Eleştirini eleştiri gibi yaparsan bir şeye benzeyebilir böyle çoğunuz demeler suçlayıcı kelimeler falan size dönüp siz ne kadarsınız ki dedirtir cevap veremezsiniz benden söylemesi
Adam haklı
@DreamGhosters üslup böyle oldukça istediğin kadar haklı ol bir halta yaramaz haklılığın.
Yüksek bel pantolon, omuzu açık giysiler, crop'lar. Kasıklara kesilmiş yırtmaçlarlı elbiseler falan
Yüksel ben neden?
* bel
Çok kötü görünüyor.
Hadi ya enteresan ama olabilir bakış açısı tabiki
Gün gelir modacılar bunu da demode ederler merak etme
😄 ona hiç süphe yok
Her kör satıcının bir alıcısi olur 👍
Doğruda konumuzla bi ilgisi yok bayım.
hahhahaha bende kilolu kişilere yakıştırmıyorum herkes yakışanı giymeli yağ fışkırıyor off gözüm kanadı yine
hahahahaha görmemiştir kız nerden görsün yarıdmcı olsaydın
Tüm vücut bi epilasyon ısmarla sevabına 😂 🤣 Bu düşüncedeki erkeklerin çoğu niye kıllı oluyor anlamıyorum. Kıldan nefret edip orman gibi dolaşmak nedir?
Olabilir, Bir kıllı cümle daha kuramıcam 😂
Fotondaki kim? Ünlümü
Adı sanı ne ciddi merak ettim benimki de benden biraz daha ünlü biri 😂
Tam benim tipim güzel çocuk ama eski bi foto yıllanmıştır şimdi o amcamız😂 Benimki şefkat yerimdar da ki esin karakteri 😂
Güzel kızı kaçırmışsın
ahahhaha evet aranılan hint kumaşı 😂 🤣 şu erkek özgüveni mahvediyor beni 😂 🤣
😂 🤣 bak yine hayal kuruyorsun gibime geliyor.
hahahah tamam majesteleri sen öyle diyosan öyledir😉
yaa 😄 bir şey demedim tamam majeste 😄
Ay dügmesi karnına kadar açık gömlekler🤮
Erkeklerin babet çorap giymesi
Dar paça görünce bana heyheyler geliyor😏
dar paça kısa pantolon ve file çorap.
Yok sanırım öyle bi kıyafet
Kim ne giyerse giysin
Eşofman
Bingo. Hiçbir erkeğe yakışmıyor ama hiçbir erkeğe duyun beyler
Kuzum yakıştırmayi geçtim kendilerini de özensiz gösteriyor
Oje 🤢
Oje süren erkek var mı ya
Ben görmedim hiç ama erkeklerin oje sürmesini savunanlar gördüm. Sanırım var çok az da olsa. Korkarım ki sayıları artacak. Her şeyimizi çaldılar😄
hahahhaahha bi ojemiz kalmıştı çalınmadık😂
Kadınlar papyon ve kravat kullanmıyor. İş çantası çalışan insanlar içindir, çalışan erkekler için değil. İş çantası çalışan erkekler için değil, çalışan insanlar için çıktı. Diğer saydıklarını kadınların kullanmasına doğru bulmuyorum ve ben de bir kadın olarak kullanmıyorum.
@sprx77 Eteğide ispanyol erkekler çıkardı onu da giymeyelim ozaman. Elbiseyi de arap erkekler giyiyor uzun ve bol onuda giymeyelim ne giyeceğiz? Nasıl bir mantık bu? Hayır oje ile bunları nasıl kıyaslarsın hele ki iş çantasında kahkaha attım 😂 😂
Evet, kullanmıyorlar. Kullanan milyonda birdir ben hiç görmedim. Oje kadınlar için çıktı. Sözlükte oje için “kadınların tırnak boyamakta kullandıkları cila” yazıyor
Çok dar üstüne yapışık kıyafetler
Hep onlarla çıkıyorsunuz ama nedense
Benim yanımda göremezsin bunlardan
Geçen biri capri giymisti 2005 ten kalma 🤮
Babet çorap 😅
Yaa ıykk midem ya offff 😂 🤣
Meme altıma kadar çekilen pantalonlar
*altına
Kimileri ne giyse yakışıyor sjsnsndn
İspanyol paça pantolon giymeleri
Vücut hatlarını aşırı belli eden kıyafetler.
babet çorap.
yırtık pantolon
Babet çorap 🤦🏻♀️
düşük bel pantolon
Crop djg
Dar pantolon
Yakışmıyor
Babet
Beyaz pantolon
off bu da vardı dimi jdjdjjd
skinny kotlar
Dar pantolon