Moda & Stil Sizce bu tasarımlar nasıl T-şhirt için? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor T-şhirt alıp satıyorum Harika tasarımlar çok ilgimi çekti sizce t-şhirtlere baskı yapsam satılırmı fikriniz önemli benim için Sizce bu tasarımlar nasıl T-şhirt için? Cevapla Satış Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence güzel 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla
mrs_perry Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl 😍😍👍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 beğenmenize sevindim Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Muhteşemlerr 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️ beğendiğinize sevindim Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Rica ederim2 ve 3 çok daha güzell🤩 Yorumla Soran +1 yıl Evet bende çok beğendim tasarımları bulmam baya bi zamanımı aldı Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Başarılarının devamını dilerim 😇 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence güzel
Güzel
Teşekkürler 😊
😍😍👍
Teşekkür ederim 😊 beğenmenize sevindim
Muhteşemlerr
Çok teşekkür ederim ☺️ beğendiğinize sevindim
Rica ederim
2 ve 3 çok daha güzell🤩