Moda & Stil 1 ay Elbise kombini nasıl? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 10 Nasıl sizce arkadaşlar?Nedense ters çıkıyor foto Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Elbise kombini nasıl? 1311 Görüşünü yaz
Zarif-Papatya | Moda & Stil konusunda 286 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Güzel ama biraz açık olsaydı iyi olurdu çok boğuyor insanı ve rengi başka olabilirdi ama sana yakışmış Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla JinekologDrEmre71 1 ay Nasıl acık mesela Yorumla Zarif-Papatya 1 ay Kolları falan Yorumla JinekologDrEmre71 1 ay Anladım gıyım konusunda zevklımısındır Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Zarif-Papatya 1 ay Yani genellikle dar tercih ediyorum Yorumla JinekologDrEmre71 1 ay Bırkac konuda destek ıstesem senden Yorumla
Vasat24 Xper 5 1 ay Güzel ama yaza uygun değil gibi en azından kolları kısa olsaydı daha iyi olurdu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zirkonn | Moda & Stil konusunda 556 görüş paylaştı. Master 1 ay yana yatık foto gördükde ters koyan bi tek sensin 😂😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
keremkayar | Moda & Stil konusunda 1,8b görüş paylaştı. Master 1 ay fotoya bakacam diye cambaz oldum güzel gibi hala başım dönüyor çünkü Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TauredKraliçesi | Moda & Stil konusunda 260 görüş paylaştı. Guru 1 ay Arkadaşım ben resmine bakamıyorum. Bende Gastrofobi başladı şimdi. :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Gizli Üye 1 ay Masaüstü bilgisayar kullanıyorum 360 derece kafayı çevirmek zorunda kaldım :)) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Gizli Üye 1 ay Ortada kombin yok tek elbise var o da boğmuş seni. Daha farklı bir renk olmalı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
heyasi Xper 7 1 ay Fazla boğucu bir elbise hoşuma gitmedi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
biryıkıkinsan Bilge 1 ay Tesettürlülerin kıyafeti gibi geldi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ksproff | Moda & Stil konusunda 624 görüş paylaştı. Master 1 ay Foto ve elbise daha kotu olamazdi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
efkanefe | Moda & Stil konusunda 387 görüş paylaştı. Guru 1 ay Bk rengi hiç güzel diil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_m0Onlight_ Xper 7 1 ay ilk defa ters fotograf atan biri Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
michael_k | Moda & Stil konusunda 186 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Ters 😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | Moda & Stil konusunda 1,9b görüş paylaştı. Master 1 ay gayet güzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı | Moda & Stil konusunda 585 görüş paylaştı. Guru 1 ay Kombin? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Helix8233 | Moda & Stil konusunda 82 görüş paylaştı. Guru 1 ay Beğenmedim açıkçası Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AsiriAzgin Xper 5 1 ay Neyrdesin sen 😅Oynben sana ölürüm 😍 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1113Güzel ama biraz açık olsaydı iyi olurdu çok boğuyor insanı ve rengi başka olabilirdi ama sana yakışmış
Nasıl acık mesela
Kolları falan
Anladım gıyım konusunda zevklımısındır
Yani genellikle dar tercih ediyorum
Bırkac konuda destek ıstesem senden
Güzel ama yaza uygun değil gibi en azından kolları kısa olsaydı daha iyi olurdu
yana yatık foto gördükde ters koyan bi tek sensin 😂😂
fotoya bakacam diye cambaz oldum güzel gibi hala başım dönüyor çünkü
Arkadaşım ben resmine bakamıyorum. Bende Gastrofobi başladı şimdi. :D
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum 360 derece kafayı çevirmek zorunda kaldım :))
Ortada kombin yok tek elbise var o da boğmuş seni. Daha farklı bir renk olmalı
Fazla boğucu bir elbise hoşuma gitmedi
Tesettürlülerin kıyafeti gibi geldi
Foto ve elbise daha kotu olamazdi
Bk rengi hiç güzel diil
ilk defa ters fotograf atan biri
Ters 😅
İyiii
gayet güzel
Kombin?
Tersten gzüel
Başım döndü