Moda & Stil Elbise sizce nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sakin olun alt tarafı bi elbise Güncellemeler1 yıl Nineme bakıyordum da Elbise sizce nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gayet hoş ama çok uzun. 1 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Beğendim harika tırediyşınıl izlenimi bırakıyor desenleri vs 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Beni bi sen anladın yaa Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 🥺 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. elbısenın modelınde rahmetlı nenemın salvarı vardı o aklıma geldı ama gorseldeı mankene cuval gıydırsen harıka derım bu durumda elbısenın onemı yok gıyen onemlı 1 0 Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Açıkcası hiç güzel değil canım sade modeller daha şık ve daha hoş bence 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Haklısınn Yorumla sugarrirem 1 yıl Yani bunlar eskiden kaldı Yorumla sugarrirem 1 yıl Çok kısa da olamsına gerek yok kısa istemiyosan aynı bu model vücudu saran siyah elbise olabilir Yorumla Soran 1 yıl Yeni keşfettiğim kaliteli bi markanın sayfasında buldum öyle dandik bi sitenin falan değil yani😳 Yorumla sugarrirem 1 yıl Hmm illa marka olan her şey güzel olmasına gerek yok 😅 Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bunun yırtmaçsız olanından ninemde var aynısı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Oy nenem Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Rahat şeyleri severim. Elbise de güzel. 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Heh yaa Yorumla BadboyBoss 1 yıl Ne demek ki anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Benimle aynı fikirde olan biri diyorum kimse beğenmemiş herks linçlemiş de Yorumla BadboyBoss 1 yıl Bizde bi cümle var ya hani "elalem ne der" diye. O elalem her zaman kişinin kötülüğünü ister dostum. Yorumla Soran 1 yıl Çok haklısın ya hele bu sitedekiler bi cins Yorumla BadboyBoss 1 yıl Hiç düşünme sipariş ver hemen Yorumla
ruhsuzbey07 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Hoş duruyor ama mankenin fiziği biraz elbisenin güzelliğini örtülemiş 1 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hicbi detayi yok köy elbisesi gibi duruyo 0 0 Yorumla
FourthOfJuly Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Beğenmedim, daha güzel elbiseler var. 0 0 Yorumla
ayseecicekk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Babannemin fistanina benziyor 🫢 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Babaanneme bakıyorum😅 Yorumla ayseecicekk 1 yıl Güzel devam et o zaman 😄 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyii 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Kötü bence 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 732 cevap paylaştı. ehhh 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gayet hoş ama çok uzun.
Beğendim harika tırediyşınıl izlenimi bırakıyor desenleri vs
Beni bi sen anladın yaa
🥺
elbısenın modelınde rahmetlı nenemın salvarı vardı o aklıma geldı ama gorseldeı mankene cuval gıydırsen harıka derım bu durumda elbısenın onemı yok gıyen onemlı
Açıkcası hiç güzel değil canım sade modeller daha şık ve daha hoş bence
Haklısınn
Yani bunlar eskiden kaldı
Çok kısa da olamsına gerek yok kısa istemiyosan aynı bu model vücudu saran siyah elbise olabilir
Yeni keşfettiğim kaliteli bi markanın sayfasında buldum öyle dandik bi sitenin falan değil yani😳
Hmm illa marka olan her şey güzel olmasına gerek yok 😅
Evet öyle
Bunun yırtmaçsız olanından ninemde var aynısı
Oy nenem
Rahat şeyleri severim. Elbise de güzel.
Heh yaa
Ne demek ki anlamadım
Benimle aynı fikirde olan biri diyorum kimse beğenmemiş herks linçlemiş de
Bizde bi cümle var ya hani "elalem ne der" diye. O elalem her zaman kişinin kötülüğünü ister dostum.
Çok haklısın ya hele bu sitedekiler bi cins
Hiç düşünme sipariş ver hemen
Hoş duruyor ama mankenin fiziği biraz elbisenin güzelliğini örtülemiş
Hicbi detayi yok köy elbisesi gibi duruyo
Beğenmedim, daha güzel elbiseler var.
Nice
Beğendim güzel
Babannemin fistanina benziyor 🫢
Babaanneme bakıyorum😅
Güzel devam et o zaman 😄
İyii
Kötü bence