A-101 mağazasında Schwarzkopf Got2b Saç Düzleştirici Sprey ürününü gördüm. Fiyatı da yaklaşık 13.5 TL geçen sene sanırım 20 lira civarındaydı kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir ürün olduğu hakkında bilgi verirse çok sevineceğim. Bu Schwarzkopfsaç düzleştirici spreyi kullanan var mı?Schwarzkopf saç düzleştirici sprey
Schwarzkopf Got2b Saç Düzleştirici Sprey hakkında yorumlarınız neler?
Saçlarımın düzleştirdikten sonra hemen bozulmasına çok sinir oluyordum. Hem emek verip yapıyorsun hem de dışarı çıkar çıkmaz bozuluyor :) Resmen dram. Ben de Schwarzkopf saç düzleştirici spreyi duydum, tabii duyar duymaz da denedim :D
Schwarzkopf Got2b saç düzleştirici sprey işe yarıyor mu?
Ben 28 TL'ye almıştım şu anda Schwarzkopf Got2b saç düzleştirici sprey fiyatı 28-30 TL civarlarında. Üzerinde 4 gün kalıcı yazıyor ama ben saçlarımı 4 gün yıkamadan duramam o yüzden 2 gün sonucunu söyleyebilirim :) Saçlardaki o düzleştirdikten, fönten sonra meydana gelen elektriklenme saç düzleştirici spreyi kullandıktan sonra olmuyor. Yani dümdüz ve pürüzsüz gözüküyor. Ben sonuçtan memnun kaldım, düzleştirdiğim zamanlarda kullanıyorum.
Got2b saç düzleştirici sprey nasıl kullanılır?
Ben saçlarımı düzleştirmeden önce nemli saçıma uyguluyorum. Kuru saça da uygulanabiliyor. Çok fazla sıkıldığında saçta yağlı bir görünüm oluşabiliyor bu yüzden miktarı düzgün ayarlamak gerekiyor. 20 cm uzaklıktan sıktıktan sonra ince bir tarakla saçlarımı iyice tarıyorum. Sonrasında fön çekiyorum ya da düzleştiriyorum. İkisinde de sonuç değişmiyor, mükemmel :)
göt2b 3 günde dümdüz saçlar yaz google a :D yeni olduğum için link veremiyormuşum :D mor bir kabı var bu bahsettiğim canım bunun kullanılışı nemli saça uygulayıp hemen düzleştiriyosun 4 gün boyunca düz kalıyormuş falan
Schwarzkopf saç düzleştirici bu spreyi çok güzel ısı uygularken hem koruyor. Hem elektriklenmesini önlüyor. Ben genel de nemli saça uyguluyorum ama kuru saça da uygulanabilir. Tabi daha fazla ürünü harcaman lazım bu da daha çabuk bitmesine sebep olur. O yüzden nemli saça uygulamak daha iyi hem de saçlarımız yıkandıktan sonra saç tellerimiz şişer bunu sıkıp 10 dk bıraktığımızda saçlarımız dinlenir. Hem de sprey saç tellerine daha iyi nüfuz etmiş olur.✂️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Alman markalarının kaliteli olduğunu düşünürüm her zaman.