sizce hoşuna mı gidiyor
Dekolte giyen kişiler erkeklerin baktığını bilerek mi seviyor?

sizce hoşuna mı gidiyor
Dürüst konuşacam
Evet bazı kızlar sırf erkekler baksın diye giyiyor yani hoşuna gidiyordur çünkü benim baktığım kız bunu farkındaydı ve gülümsedi bana bir şey demedi
Bazıları ahlak namus edep vesaire veya korktuğu için panik atak gibi neye bakıyon der, sapık der, taciz ediyor der, şikayet eder sonra meydan dayağı gelir
Meydan dayağı kadar saçma bir şey yok
Polis niye var, polise şikayet edecek başkaları malzeme olmamalı hadi malzeme olduysa şiddetle olmamalı
Hemen öyle sen hayırdır lan kızı rahatsız ediyorsun diyip uçan tekme atamazlar eğer kız zaten rahatsız ise kendi söyler ancak ısrar üzerine zorla güzellik olursa evet o zaman meydan dayağı belki ama yine yanlış. Ama hiç dokunmadığın halde konuşmaya çalıştığın için bile bir kaç kardeşim amguardlık yapmaya geliyor
Aynen ya bende bazen dar pantolon giyip ortamda fermuar açık geziyorum sallaya sallaya dolaşıyorum çok hoşuna gidiyor bakan bir daha bakmak istiyor dokunan ellemek elleyen öpmek öpen gırtlak oral seks istiyor hatta bazen taciz ediliyorum önümde yürüyüp bir anda eğiliyorlar hooop lak diye içlerine kaçıyor ya pardon siz eğildiniz diyorum sorun değil gideceğin yere kadar içimde kalsın diyorlar
Dekolteli halini görmek ona keyif veriyordur belki, illa erkeklerle alakalı olmasına gerek yok ki. Belki de erkeklerin bakışları hoşuna gidiyordur o da olabilir yani kime ne.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Perdesiz ev ya satılık ya kiralıktır.. Hayvalar doğada çıplak gezer insanlar bence gezmemeli çarşafada gir diyemezsin kimseye ama bir ölçüsü olmalı kadının çıplak geziyorlar resmen ben utanıyorum onlar utanmıyor.. Tiksiniyorum öyle insalardan
Fazla dekolteden ve aşırı dikkat çekmekten hoşlanmadığım için pek bilemiyorum ama giydiğim daha açık elbiseleri kimse için değil kendim için giyiyorum kendimi içinde daha mutlu güzel ve rahat hissetmem yeterli
O amaçla giyen de vardır ama sayısı azdır. Sırf erkeklerin ilgisini çekmekle alakası olsa kına gecesinde, altın günlerinde çoğu başı kapalı kadın dekolte giyinmezdi. İşin özü güzel hissetmek yani. Ayrıca dünya sadece heteroseksüel ilişkilerden ibaret değil. Erkeklerin her hareketimizi üzerlerine alınması komik.
Amaç o ki zaten, biz de onları mahçup etmemek için bakıyoruz. (Genelleme yaptım, istisnalar kaideyi bozmaz. Mesela ben asla bakmam 😜 Pardon, dekolte giymem 🤣 )
Yoo ne alakası var ben pek tercih etmiyorum ama giyenler kendilerini o şekilde güzel hissettiği için giyiyordur ayrıca karşı cins tarafından beğenilmek için de giyebilir. Yani senin gibi kıskanç kadınlar ve hayvan gibi focuslanan abazalar olmasa bence hiçbir kötü niyet yok ortada
Aynen öy. Sorsan "bin kindimi biyle biginiyim" derler yalan hepsi Erkekler için rekabet halindeler dişilik oyunları
baktıkca ıslanan kenar mahalle kezzolarıda mevcut.
bakan arizona kertenkeleleride etrafta çiftleşme dansı yapıyor.
Dün biri itiraf etmişti, erkeklerin neden hepsi bakmıyor boşuna mı dekolte giyiyoruz diye..
Hayır kadınlar erkekler için giyinmez güzel oldukları için giyinirler
Elbette uzerine ilgi bakis cekmek icin donmayi göze alan kadin cinsi :)
Sanmam. Kişi en başta kendine yakıştırdığı ve sevdiği için giyer dekolteyi.
Hayır
Değişiyor
Kimisi ilgi için
Kimisi güzel hissettiginden
Kimisi ozentiliktwn
Bakınca erkek sapık oluyo bence onlar sapık şimdi gelirler yoruma
Dekolte zaten dikkati oraya çekmek için var olmuş bir şey. Dekolte giyeyim ama kimse bakmasın diye düşünmek komik ama bakmak var bakmak var. Gözünü dikip uzun uzun bakamaz hiç kimse bu tacize girer.
Kadınlar hiçbir zaman erkekler için giyinmez. Biz kadınlar birbirimizle yarışıyoruz giyim konusunda.
Kişiden kişiye değişir ama. cogunlugu oyledir
Bir çok kadın teşhir meraklısı sırf baksınlar diye öyle yapıyor bizde bakıyoruz 😂
Şahsi olarak böyle düşünmüyorum.
Dekolteyi kendime yakıştırıyorum haliyle istediğimi, sevdiğimi giyiyorum bu beni mutlu ediyor.
Mutlaka. Bu kadar abartmanin amacı dikkat çekmektir
Erkekler dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Siz bakın diye giyinmiyor millet
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş