Genelleme yapmak doğru değil ama bizim ne kızlarımızda nede erkeklerimizde iş var erkeklerimizden başlayalım sanki tüm kızlar bizim biriyle sonrada başkasını gordukmu onlara takılıyım turlu nanelerle kandırmacalar sonra kullanınca şut seçme yatıp sexle kalkıyor bizim erkekler evli olsalar da dahi bir gemici srkadadasım anlattı ukraynada Türk erkeklerinin sevmiyorlarmış sebebi malum ama dediğim gibi genelleme yapmak yanlış bizim erkeklerimizin içinde çokta namuslu ve sahiplenmeyi iyi bilenlerimizde var. Gelelim kızlarımıza onlar içinde genelleme yapmak yanlış ama bir erkeği isminden bile itici bulan hatta konuşmasından dolayıda itici bulan kızlarımız var maalesef yani bir çok kızımız kendini bir halt zannediyor maalesef illa da şirin oldun esmer sakallı olsun uzun boylu olsun sonrada iyi biri olsun olsun da yas senin gibi kaç tane kız arkadaşı vardır mübarek bir düşünsene dimi.. Yani kendileri kaşınıyor birazda yaa adam gibi olsun sonrada varsada yakışıklı olsun olmasa da pek önemli diğen bir bayan pek az gördüm bu memlekette genelde dış görünüşe yargılarlar erkekleri nedense peş lerinden koşturmalarınıda severler yani kısacası bizim kızlarımız pek seviyor bir halt olmayı ams bir çoğu bir hsltta benzemiyor haberleri yok ;) ama yinide kızlarımız arasında gerçekten dürüst ve kendini bilenlerde yok değil hepsini aynı kefeye koymak gerçekten yanlış gelelim yabancılara gerçekten bir çoğu sevdiklerine daha sadık ve değer veriyorlar gerçekten yaşlansalarda bir bir lerini bırakmıyorlar hayatın. Tadını çıkarmayı iyi biliyorlar biz ise ot geldik saman gidiyoruz ;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ee yozlaşmış bir gençlikten ne beklersin önce tarihinden soğuttular sonra atalarına sövdürdüler şimdide kadınlara kezban yakıştırması yapıp dışladılar. Sanki kendileri madonnadan çıktı.
Bende Turizm otelcilik okuyorum çok rus alman kız gördüm ama bir tanesinde türk kadının yüreğini zekasını cesaretini görmedim. Bugün bu şeiklde bilinçliysen bu senin kadının sayesinde. İmparatorlukları ve hatta türkiyeyi senin elinde tutanda o kadının zekasyıdı.
Bu arada Türk kadınına çirkin demek kafayı yemek demektir.22 Yorumla
TÜRK KIZINI BEĞENMEYEN TÜRK ERKEĞİNE SESLENİYORUMMM : kendini ne sanıyorsun da sen bize laf atıyorsun ya sen gavur karşımı bir i*nesinnn ya da kendi dev aynasında bulunmaz hint kumaşı falan sanıyorsun. O coooook beğendiğiniz rus kızlarının fransız kadınlarının hangisindeee sadakattt sahiplenmee kıskançlıkkkk fedakarlık var? Tutup kolundan 35 erkeğin içine atsanızzz 35 tane bebeniz olur L*NNN !!! :@ BELKI SIZE YÜZ VERMİYORUZ DİYE KEZBAN OLUYORUZ VERSEK SUÇ VERMESEK SUÇ L*NNN !!!
NOT: AYNAYA BAK ONA GÖRE ISTEKLERINI SIRALA
DİPNOT: BİZ KİMSENİN BOYNUNA ZORLA ATLAMIYORUZZZZZ !!!412 Yorumla
Evinde mutluluk aradığı için olabilir mi kezbanligi.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yıloak get la buradan türk kızlarını aşağılamaktan başka bir şey açılmayacak mı? elin gavuru kolay elde ediliyor. bir takım şeyler onlarda tabu değil çünkü.. Türk kızlarında Din + Toplum olduğu için. biraz sıkıntı yaşıyoruz bu kızlarımızın problemi değil artık genetik olarak işlemiş bize. sana temin ederim ki ev sahibim kızı ile tanıştırmak istiyor bende kabul ettim geçtiğimiz gün. şu an makedonya dayım bizde bu tarz bir durum olsa adama g*vat derler. bizim değerlerimiz ile onların değerleri çok farklı iyi ki Bu tabulara sahibiz diyorum kendımı bır sanıye bıle adamın yerıne koyamıyorum (evsahibimin)
00 Yorumla
+1 yıloff su sekilde sorular paylasmaktan bıkmadınızmı gerçekten kendinizi çok biseymi sanıyosunuz gidin kendinize bakın ilk önce türk erkeklerinin kadınlara yaptıgı seylere mesela. burada kadınlara yapılan seyler avrupa veya diger yerlere göre kat kat fazla... belkide sana bakmadıkları için bu kadar saçmalıyosundur gerçekten annen hangi ırktan senin yeri gedliginde türk kızları candır felan hangi rus hangi brezilyalı sana bakar bee :)))))
54 Yorumla- +1 yıl
neden acaba yapılan şeyler kat kat fazla , ezdirmeseniz kendinizi öyle olmaz yok maço olsun yok sert olsun al sana sert sonra tokadı yiyincede türk erkeği böyle şöyle , kendini ezdirirsen el s*çar oradaki insanlar kendi değerini biliyor sizin gibi 10 katı hava atıp bir anda fıs diye sönmüyorlar , kendinizi ezdirmesseniz böyle olmaz.
Senin annende bir turk kadini bacinda simdi burdan atmasyona gerek yok sizide duyan ulkeler turk erkekleri mukemmel kadinlari berbat zanneder Turk kadinlarinda hata zaten yabanci karilar gibi onunuze hamburgerden hazir yemeklerden baska bise koymicaz gorceniz sora iticiligi
29 YorumlaNe kızlar var türkiyede insan inanmıyor çok tatlı kızlar var bugün bir şehir merkezine inin Ankara için diyorum gerçekden güzelim diyene bin basacak kızlar dolu neden çirkin derler türk kızlarına hiç anlamam İzmir kızları özellikle bir güzel oluyor
21 YorumlaInsan kendi ırkından olma kızları bukadar'da aşağlamaz ,
haddinizi bilin kendinizi brad pitt mi sanıyorsunuz
Kurban olun asil Türk kadınına/kızına
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.!
Mustafa Kemal ATATÜRK61 Yorumla- +1 yıl
M. kemal Atatürk demişse kendin irkindan ve cinsinden kizlar bile eksiler hey Allah im ya +1
+1 yılBir Türk kızı olarak yeni nesil Türk kızları için diyebilirim:"İnsanları 'kezban olanlar' ve 'kezban olmayanlar'olarak ayırmak bana doğru gelmiyor ama senin güncellemedeki tabirin kadar da iyi niyetli olamayacağım. Dünyanın hiçbir yerinde (ortalamaya vurulduğunda) bizim toplumumuzdaki kızlar kadar çekilmez kızlar yok bence."
-Gecen bol olsun.-22 Yorumla- +1 yıl
evet şımarıklar ama hak veriyorum ne yapsın bir kızın peşinde 10 tane adam dolasıyo hele bide açık giyiniyosa kuyruk sallıyosa falan bu sayı 50 ye çıkıyo ben erkek oldugum halde sıkılırım pesimde okadar kız olsa e kızda haklı olarak sıkılıyo sımarıyo umursamıyo ve çekilmez oluyo
- +1 yıl
Peşinde 10 tane adam dolaşmıyor kimsenin. Telefon numarası istense, saat sorulsa deli divane aşık sanılıyor.
+1 yılTamamen uydurmasyon. Bilinsel araştırmalar ve fizyolojik özelliklere göre dünyanın en çirkin ırkları Hint ve güney Afrika ırklarıdır. Sen Hint filmlerindeki gibi guzel sandın afrikslılarıda rihanna sandın herhalde. İlk sırada isveç ve brezilya var. Biz ortalardayız. Bu sizin kıydırık anketler değil tamamen ırksal özellikler araştırılarak yapılmış. Hindşstana gidip genel halk nasılmış gör isterim. Ahlaktanta temizlikte de yoksunlardı. Birde bize kıllı diyodun ya oradaki insanlardaki kıl seviyesini görünce nasıl bir tepki vericeksin merak ediyorum. Ben baya şaşırdım. Butun halkı filmlerdeki gibi sanma. Filmlerdekilerin çoğu keşmirli veya kuzeyli melezler, Artı bu bilginin kaynağını da at
17 Yorumla- +1 yıl
Şarkı sözümü bu ne lan😄😄
- +1 yıl
Hindistana afrikanum güneyine o taraflara git ordaklerede bir bak dimi hayır sabah gazetesinin bir daha baktım isveç yazıyor. Anladıgın bumu banane zaten filmlerden ben sana senin gibi uç, beş yete gidip gordıgumu söylemiyorum durum analizdir. Gitgır Hintlilere masaj yaparsan deve nalı takacam sana çünkü babamdan daha kıllıydı kızlar. Saçma sapan genellemeler yapacağına oku bir gör ya da Allahım açıklamadaki kafaya bak ya bizim eskiden şisedeki ergenler yapardı bunu. Hatta onlar bile yapmazdı genelleme yapacak kadar kıt beyinli değillerdi. Turk kızı Kezban diyip taş gibi izmirli geçsin yanlarından ağızlarının suyu akarak bakarlardı şahitte oldum. Boş işler bunlar
- +1 yıl
Allahım ergen kafasına bak bu site hakkında ekşi sızlıkte yazanlar hakikaten doğruymuş. Evet senin gibi bir ergenle konusmam bile. Haaa çok çirkinim ya aynen olucem, çirkinlikten. Ulan annem Selanik göçmeni babam iran asıllı turk kanı bile tasımıyorum gerzek herif ama bursdu sonuçta benim ülkem. Anne tarafım Antalya da oturur benim kuzenim orada turistlere rehberlik yapıyordu siyah saçlı beyaz tenli uzunca bir kuz alman turistler kıza sarkıyodu bir tane İtalyan herif takmıştı buna. Gerisini sen düşün bidahada bişitiy demiycem. Bir psikoloğa git istersen açıklamalarında hayra alamet değil yedi yasındaki kuzenim, gibisiniz
- +1 yıl
Sen zaten bozuksan benim sucummu git yat ya da bir Rus kız var bizim, otelde onu çağırayım, sana bozsun bir guzel seni :D
- +1 yıl
Sen zaten bozuksan benim sucummu git yat ya da bir Rus kız var bizim, otelde onu çağırayım, sana bozsun bir guzel seni :D cevap vermem bidaha yetiştirme o narin ellerin masaj yapamaz ağrır bana laf yetiştirmekten hadi git uyu
evet aslında bende çirkinim bence ama diğer Türk kızlarını güzel buluyorum hepsi güzel yaa kezban yok yavşak var ayrıca bende Türkerkeklerinin %60 ını katır tipik kaba kıro serseri buluyorum senin gibi çirkin demedim çünkü bu saydıklarımın içi güzel olursa çirkin demem yakışık almaz:)
20 Yorumla
+1 yılbiz bir taneyiz be :) Türk kızları deyince sadece Anadolu'daki Türk kızları olarak düşünmeyin ama tüm Türk dünyası'ndan Türk kızlarıyla kıyas yapın şu dünyada Türk kızı kadar güzeine rastlayamazsınız bir kazak Türkü kızın çekik gözleri ve başındaki o muhteşem börkü dilinizi yutturacak kadar mükemmeldir bence dostum öyle bilimsel arastırmanın ben taaa mına koyarım yani hem ınsanları neden dış gorunuslerıne gore yargılıyor bu bılım adamları cok kafa bozucu yasasın Türk kadını :)
03 Yorumla- +1 yıl
yok canım kinci minci değiliz :) laf söyletmemede de gayet tabi haklıyız :) çünkü biz Türk kadınıyız asil bir ırkın yiğitlerinin anası bacısı ve evdeşiyiz :) senin gibi bir yiğidi doğurmuş olması annenin kendıne toz kondurmaması hakkını gereklı kılar :)
- +1 yıl
Höö?
+1 yılItici ve çirkin yazıyorsun soruya başka ülkeye git beğenmiyorsan Türk kızlarına asılmayı bilirsiniz sonra Kezban yaparsınız böyle kelimeler kullanarak böyle bir soru soruyorsan güncellemedeki tribi atmaya pek hakkın yok bu arada sen gerçekten çok çekici ve yakışıklıymışsın..
11 Yorumlaolay şu :)
türk kızının ederi 1 iken 5 gibi davranıyor
yabancının ise ederi 5 iken 1 gibi davranıyor41 Yorumla
+1 yılbikere senin zihniyet problemin ikincisi baska ulkelerdeki kizlari sadece yuz guzelliyle sinilaya bilirsin fakat turk kizi sadece guzelliyle deyil namus ve edep duygusuyla kalplerindeki iman duygusuyla allahi peygamberi bilen inanc duygusuyla bnce dunyaya bedeller
01 Yorumlaevet bencede çok çirkin ve iticiler ama dış görünüş olarak değil kişilik olarak çirkinler ve iticiler. erkeğine sadık olduklarını sanırlar fakat yakışıklı görünce direk satarlar aldatırlar hemen. hiç bir türk kızı erkeğine sadık kalmamıştır. bizim türk kezbanları kadar şekilci bir millet yoktur dünyada.
06 Yorumla
+1 yılYurtdışındaki yaşam şartları ülkemizde yok yeterince. Bunu yalakalık yapmak için yazmıyorum, eger Türk kadınları gerçekten itici ve çirkinse bence kendimizi sorgulamalıyız. Atalarımız ne demiş bakarsan bağ olur bakmazsan bağkurlu. Kadınları ev işleri, çocuk bakmak, kaynana dırdırıyla bezdirip erken emekli etmeyelim.
10 YorumlaArkadaşım benim bulunduğum ülkede Türk kızlarını kimse önemsemiyor hatta yabancı bir arkadaşım benim kuzenimle (kız) yazıştığımı gördü.. Sona bununla mı sevgilisin pehh Türk kızlarının hepsi böyle dedi bende kuzenim dedim ama inan rezil oldum hala Türk kızlarıyla dalga geçiyor
00 Yorumla
+1 yılya akıl var mantık var sende türk değilmisin haklı olsa bile insan neden kendi ülkesinden milletinden birine hakaret eder ki?
31 Yorumla
+1 yılTurkun turkten baska dostu yoktur sozu artik yalan olmus. En kucuk bir seyde birbirimizi satar olmusuz...
36 Yorumla- +1 yıl
Benim degil ama senin oldugun apacik.
- +1 yıl
Inkar ve ben? Yalani hic sevmem kucuk! Beni tanimadigin icin bol bol yargilayabilirsin..
- +1 yıl
Inkar etmek dogru olani gizlemektir ve bu da bir nevî yalandir.
Ahlaksız, namuzsuz ve seks bağımlìsı bir Rus sevgilim olacağına kezban ama doğal güzelliği olan TÜRK kızına aşık olurum... Hiç değilse aramızda vicdan olur sevgi ve saygı olur...
20 YorumlaTurk kadini kadar erkegine sahip cikan kadin gibi kadin hem asalet hemde ozel kadindir turk kadini essizdir tadiyla tuzuyla bitanedir siktirsin turk kadinina camur atanlar beeee
34 Yorumla
+1 yılGüzellikleri veya çirkinlikleri umurumda değil ama karakterlerinin peş para etmeyeceği gerçeği var. Karaktersiz, egoist, kendini bir halt sanmaları değer verince görülen tipik özellikleri. Özellikle biraz değer ver direk bu bana bu kadar değer veriyor artık başkalarına açılmak lazım mantığındalar. Arsızlardır, hep daha fazlasını isterler. Bunu yeni nesil için konuşuyorum, eski büyük kadınlarımız edepli, namuslu, görgülü, iyi kalpliydi.
00 YorumlaGerçekten eşcinsel olmakta haklıyım sanırım keko erkeklerden yüzünden oldum. Siz sanki çok mu iyisiniz? anca 31 çekmesini bilen kısa boylu abazalarsınız. Üzgünüm ama türk kızlarını eleştirmek için bir Ash Stymest olman gerek.
06 YorumlaBence Ilgi Cekmeye Calisiyorsun Sen Neden Egoist ve Sekilsizsin Mesela (:
514 YorumlaRus kızları diye bik bik yapanlar gitti birde bunlar çıktı
419 Yorumla- +1 yıl
Burada yargılama değil karşılaştırma olduğunun bilincindeyim zaten sen beni yargılayacak bir insanda değilsin bende seni yargılamıyorum ne kadar sen beni yargılayacak insan değilsen bende seni yargılayamam benim yorumumu yapmamla "tipsizsin hala neyin peşindesin " demen bir oldu sence bu mantıklı bir cevapmıydı? Ayrıca ben sadece tipi ile bir insanı değerlendirmenin sığ beyinlilik olduğunu söyledim sen üzerine alındın hani "yarası olan göcünür" demiştin ya aynen öyle oldu şu an galiba ;)
japonlar türk kızlarını çok beğenirler bilmiyonuz mu :D
32 Yorumla- +1 yıl
bende japon kızlarını seviyorum
+1 yıl:D Lisanslı yalan Türk kızları kadar güzel kız yok dünyanın en güzel kızı dedikleri kişiler ruslar bir sarışınlıkları var gerisi yalan sarışının adı esmeerin tadı :)
12 Yorumla- +1 yıl
:D kestikleri için
+1 yılRus kızları :D
https://i.hizliresim.com/PEr4od.jpg15 Yorumla- +1 yıl
hatun fena değil mi?
- +1 yıl
@Pompeıus bu cıpıldak rus hatunları sandığın gibi herkese vermiyor hele 40 dolara ben Moskova'ya gitmiştim emin ol kadınlar bizim Türk kızlarından daha ahlaklı sıcak kanlı davranıyorlar.
+1 yılDünyanın hiiiiç biirrr yerindeee Türk erkekleri kadar küçük beyinli erkeklerde yokmuş Allah işte bizi size sizi bize vermiş herkes dengi dengine :d
50 YorumlaResimdeki sensen o tiple Türk kızlarınıda bulamazsın emin ol
61 Yorumlagenelleme yapma bence sen onlara kezban diyorsun onlar sana ib*e diyorlarmı peki what is this adalet? :D
11 Yorumlayazık size be ülkeyi terk edin en yakın zmnda devir açıp kapatırsınız ismi de kız arayan erkek kavimleri göçü olur :DD
15 YorumlaOnu diyenler bence cok daha asagilik ve igrenc otesi
11 YorumlaE sürekli kahve köşelerinde sürten kaldırım kenarında ucuz birayı ağızdan ağıza dolandıran biriysen Kezbanlarla muhatap olman çok normal.
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende hanzosun. guncellemen onemli degil üslubunu beyenmedim Hanzo.
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni beyenen beyendi bebeyim kezban olsam sanane ;)
Cevap sahibi+1 yılBen konusma dilini iki dk katlettim sen seni doguran anayida katlettin. alinma ama senide bir Türk kızı dogurdu.
Cevap sahibi+1 yılOluyor mu bn çözemedim de.
Cevap sahibi+1 yılFatih22 kapa ceneni lutfen
Moda & Stil konusunda 820 cevap paylaştı. Öncelikle herkesin mübarekbayramını kutlar hayırlara vesile olmasını diliyorum. sorunuza gelince ben kıyaslama yapmayı sevmem ama güzellik görecelidir rabbim çirkin kul yaratmazki...
01 YorumlaÇirkinlik doğru olabilir ama itici değiliz dostum :D
27 Yorumla- +1 yıl
olabilir bak şimdi söyle söyliyim olur ya bir kızı begenirsin tanısmak istersin ulasırsın ah be kardeşim ne cilvedir bu ne sorular yok nerden buldun beni yok bilmem ne yok falan filan bir dunya afra tafra nazlar cilveler falan yok sonra konusmayınca kendileri tekrar donup konusma cabasına giriyolar hayır niye illa erkek senin her istediğini yapıcak yapmayıncada sen onun peşinden gidicen diğer ülkenin kızları böyle değil bir kere kötü düşünmüyolarr konusuyo cana yakın bir şekilde kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmıyo
soruda yermişsin güncellemede göklere çıkarmışsın.. sen orta yolu bulamazsan onlarda kezban olur işte :/
21 YorumlaAynen ya. Tiplere baksan hacı murat attıkları tirip mercedes. Sonra vay efendim benim niye sevgilim yok
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmerikalı bilim adamı olan baban mı arastirmis a mk.
Itici ve çirkin derken anneni ve bacını da mı o kategoriye koyuyorsun gevşek :D32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKüfür mü Attın bana l*n gavur tohumu
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekleri eleştiriyordun sıra kızlara mı geldi? Sen bizim başımıza tespitçibaşı mı kesildin?
31 Yorumla
+1 yılInsanlar yorum yapsinlar diye salakca ve itici sorular sormayin.
42 Yorumla- +1 yıl
+1 (Y)
+1 yılZevk meselesi... Genelleme yapmamak lazım bence. Bir diğer hatan da burası türk kızı kaynıyor. Hepsine hakaret etmiş oluyorsun.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. kızlar tek başlarına var olmuyorlar sizin genler bu kadarına yetiyor demek ki.
21 Yorumla- Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılAvrupa kadınları ile kiyaslarsan ayri
Doğu kadınları ile kiyaslarsan ayrı.
Türkler ortada bence10 Yorumla
+1 yılmasörüm demişsin benim eller 18 cm bende olabilir miyim :'Dsgctfhdhdcfcyfdgdcgd
03 Yorumla- +1 yıl
yok dansöz
+1 yılgece gece kafa buluyor atlamayın hemen sazan gibi yav :D
05 Yorumla- +1 yıl
hehe iyi makara yaptın yine çakal seni :D
- +1 yıl
takma her şeyi dalgana bak salla :D
Hayırdır gevşek olmaya mı karar verdin birader hayırdır?
15 Yorumla
+1 yılerkekler çok mu iyi de kızları beğenmiyosun erkeğe göre kız işte
24 Yorumla- +1 yıl
sen kimsin
- +1 yıl
doğru söylüyosun pardon
Dikkat çekmeye çalışıyon ama aptal durumda göründunun farkında değilsin ya bir erkek bu kadar itici olmasın ya jdjej
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaraktersizligin luzumu yok dostum. Alırsın bir gavur öyleyse kendine yakisanindan :)
53 Yorumla- +1 yıl
İnsanın Gavuru, Müslümanı olmaz. İnsan insandır. Yeter ki saygısını kaybetmesin diğer insanlara dini görüşlerinden ötürü. Biraz kitap oku! Kültürün yerlerde sürünüyor.
Cevap sahibi+1 yılÇekilebilirsin.
Türk kızlarına laf yok.,.. ve de dikkat et.. ömrü hayatında sevişeceğin kızların neredeyse tümü türk kızı olacak.. e sen şimdi kalkıp türk kızlarına laf edersen hangisi verir sana?
01 YorumlaModa & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Abi bizim kızlarda bir g*t var ki (afedersiniz) 20 km havada. Yine bizim ülkede o kadar hanzo, abaza var ki poşet kullanmanız gerekse bile prenses olduğuna inandırırlar. Öyle saça böyle fırça mı desem?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa siz bir italyan erkegi misiniz de yargiliyosunuz allahin kekolari
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTipsiz olmak kezo olmak degil iste o yuzden kekosun anlayamiyorsun filtreden gecmiyor kiz cirkinse kezo etiketini yapistiriyorsunuz nerden biliyon kezo ne demek git bir onu ogren sonra laf yap
+1 yılla bizim turk kızları kendini bişi sanıyor.. çok havalılar... ama yabancılar kesinlikle öyle değil...
00 YorumlaBaktın fazla tepki gördün hemen güncelledin uyanıklık yaptın :D
31 Yorumla
+1 yılYavrum senin Kolunu alır bacağına Bacağını da alır Evire Çevire... ç. ç neyse :DSFSDSAfsfdsadas
31 Yorumla
+1 yılevlenırken kezban arıyonuz amaaaa naberrrrr :)) kesıyon daaa bu ıslerı :))
02 Yorumla- +1 yıl
Ne oldugumu bılemem ama kendımı sevıyorum.
bence kezbanlar ayri bir cins grubuna ayrilmali bide kezban deyince ustune alinlar ya görmek dahi istemiyorum OMG :D
01 Yorumlabende bunu anlamaya calısıyorum ve cözdüm erkeklerin yüzünden bu kadar kıcını kaldırmasalar birşey yok
11 Yorumlasağık değil sadık balı değil bağlı türk değil Türk , soru cümlesi değil ama soru koymuşsun
30 YorumlaTürk kızlarına kezban diyosunuzda sizde brad pitt değilsiniz hani.
40 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat