Sevgiliniz istediği gibi giyinebilir mi? Zevklerini beğenmiyorsanız dile getirir misiniz mutlaka?

Sevgiliniz istediği gibi giyinebilir mi? Zevklerini beğenmiyorsanız dile getirir misiniz mutlaka?

Giyinebilir tabiki. Ben karışmam giyimine. Eğer onun giyim tarzını beğenmiyorsam, onu değiştirmeye çalışmak yerine hayatımdan çıkarırım. Çünkü benim onun özgürce giyinmesini kısıtlamaya hakkım yok. Dilediği gibi giyinmeli ve mutlu olmalı. Mutlu olmadıktan sonra ilişkimizin ne anlamı var? Önemli olan özgürce giyindiğinde benim istediğim gibi giyiniyor olmasıdır...
Çok Açık Giyinmediği Sürece Evet Nasıl Seviyor hoşuna gidiyor sa öyle Giyinebilir Karışamam Ama göğüs bacak arası görünecek halde olursa izin vermem Malum ortalık sapık dolu hemen bakarlar sonra elim belaya girer sen kimsin de sevdiğime baktın diye
Giyimine karışmam, ne giyeceğini bilen birisi olur. Beğenmedigim bir şey olunca da söylerim. Beğendiğim buydu, böyle olsa daha güzel olurdu gibi.
Cevap
12Cevap
Sevgilim tabii ki istediği gibi giyinebilir, ben onu ancak gerçekten kötü olduğunu düşündüğüm kombinlerde uyarırım
İstediği gibi giyinebilir tabi ki
Tamamen karışilmamasi kanaatindeyim. Ama eşlerin birbirlerine saygılı olmalari icabet eder bu da. orta yolla olur. Ben istediğimi giyerim diyip de kıskanç yapıdaki bir eşi huzursuz etmenin de anlamı yok. Her iki tarafta fedakarlık edecek.
Giyinebilir karışamam sevgilimde olsa eşimde olsa kendi bileceği iş ama çok dar vücut hatlarını gösteren kıyafetler giymesin yeter bir de gömleğinin düğmelerini taa aşağıya kadar açmazsa iyi olur.
Giyinebilir. Birlikteliğimiz onun aynı zamanda bir birey olduğu gerçeğini değiştirmez. Ama eğer tarzı bana göre çok kötüyse (bu sevgimden hiçbir şey kaybettimez) yeni tarzlar sunarım isteyip beğenirse yeni şeyler alır deneriz
Tabii ki de istediği gibi giyinebilir zaten ilk hoşlanma dış görünüş ile olmaz mı? Bu demektir ki bu giyim tarzını sevdim zaten
Temiz, şık ve bakımlı olmak zorunda. Tarzına saygı duyarım
Begenmiyorsam söylerim sadece o kadar. Nasil isterse giyer
İstediği gibi giyinenilir ama ben de fikir belirtirim tabi onu kırmadan 😊
Giyinişini beğenmedim biriyle aevgili olmam o yüzdem karışmam sevgilime
Sevdiğim nasıl giyinirse giyinsin gözüme güzel görünür zaten
Cinsiyetçilik ile alakası yok, yerine ve ortamına göre davranmayı bildiği sürece erkek veya kadın istediğini giymelidir
Absürt bir giyim olmadıktan sonra evet
tarzı güzel değilse yardımcı olurum
Evett
Giyebilir
İstediğini giyer
Hayır
Hayir
hayır Allah ın istediği gibi giyinebilir
@porchakal çok şükür İnançlıyım. Buna Araplık dersen Arap da olurum...
Giyinemez
Evet sen
makul olmali
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?