Moda & Stil Büyük mandal tokalar kullanmayı sever misin? QueenOfTheFashion Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bu mandal tokalara bayılıyorum. Şık kombinlerde bile efsane duruyor. Büyük mandal tokalar kullanmayı sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Neden bilmiyorum sanırım benim beceriksizliğim bunları kullanamıyorum 0 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Saçım uzunken evde annemin tokalarından takıyordum, çok rahat oluyorlar 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı. Sorunlu saçımda bunlarda durmuyor ama abarti büyük olmazsa severim😄 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Saçlarım o kadar uzun değil tutmuyor ama uzunken de öyle büyük toka almadım hiç 0 0 Yorumla
tmm-jülüde-olşunnn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet, severim: Saçlarım uzunken kullanıyordum. 0 0 Yorumla
lberrakl Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Saçlarım uzun oldu için evet bana yardımcı oluyor ve hoş bir görüntüsü var 0 0 Yorumla
Gizem1845 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sevmiyorum ben fakat eskiyi hatırkatıyo bana😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevmiyorum.
Neden bilmiyorum sanırım benim beceriksizliğim bunları kullanamıyorum
Saçım uzunken evde annemin tokalarından takıyordum, çok rahat oluyorlar
Sorunlu saçımda bunlarda durmuyor ama abarti büyük olmazsa severim😄
Saçlarım o kadar uzun değil tutmuyor ama uzunken de öyle büyük toka almadım hiç
Evet, severim: Saçlarım uzunken kullanıyordum.
Saçlarım uzun oldu için evet bana yardımcı oluyor ve hoş bir görüntüsü var
Evet çok kullanışlılar
Pek denemedim ama güzel.
Sevmiyorum ben fakat eskiyi hatırkatıyo bana😀
Hayır maalesef yakışmıyor da bana
Saçım kısa yakışmıyor bana
Benim saclarimi tutmuyor öyle tokalar 😅
Kullanırım
Hiç kullanmadım.
Severim
Hiç sevmemm
Hayir