Cilve yapmayı sever misiniz? Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Linki izleyip de cevap verin lütfen.. 😊
Cilve yapmayı sever misiniz? Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Linki izleyip de cevap verin lütfen.. 😊
Ben cilve yapmam kendimi başka türlü sevdirmeye çalışırdım mesela ona iyi davranıp kibar konuşup aşık etmeye çalışırdım öyle biri yok şu an ben seviyorsam utanmadan derim önceden birine aşıktım istemedi vazgeçtim
Cilve ve erkek kelimelerini yanyana düşünürken yüz kaslarımı kontrol etmek çok zor be 😂 şimdi trip de buna dahilse cilvesiz olsunlar ya kırıtmasınlar çok ben bile trip aklıma gelince atıym ayda yılda bir hani 🤔 zaten trip atmak yerine direkt soğuyorum o var
🤣🤣🤣
Ben cilve yapmayı sevmem cilve yapan kadın da pek çekici gelmez bana.. :D bence kadın biraz ağır olmalı ama eğlenceli de olmalı.. yani aşırı romantiklik ya da bu tür şeyler yerine çılgın deli dolu olması daha güzeldir. .
Cilve zaten uluorta yapılacak bir şey değildir.. Sevdiğine yaparsın.. Ama yerini bilmek gerekir..
Cilve siz kadınların işiniz :) Erkek ne anlar cilveden 😂😂
Evet cilve bizim işimiz.. Linki izledin mi peki.. 😅
Bilemem artık.. 😄
Rica ederim.. 😊
Cevap
23Cevap
Cilve yerine göre olur da doğal olması lazım. Bazıları aşko olucam derken oturma organı ayrılıyor ahsh :D
Kesinlikle sonradan olacak bir şey değil.. 😅
Ya hayır bir de niye yani bu kadar kasmak 🤣 bırak seni sen olduğun için sevsin seven dimi
Aynen öyle valla.. 😂 Zaten çok yapmacık oluyor.. Buna kanan erkek var mı bilmem ama.. 😅
Ay olmaz mı, şeyiyle düşünen ve karar veren bir varlıktan bahsediyoruz 🤣
Aa bak bunu atlamışım.. 😅🤣
Erkeğin cilvesi de biraz sakat iş. Estetikten çok uzak olacağı kesin.
Başarılı olamıyorum kütük gibi duruyorum. :D
Ya aslında bilerek olmuyor. Bir kez birine çok ilgi duymustum ona karşı istemsizce oluyordu. Ama biraz da utanç verici durduk yere sesin inceliyor hareketlerin kadınsılaşıyor falan. Garip bir durum. Bence insanın içinden gelen bir şey.
Öküze cilve yap demişler yatmış yuvarlanmış.
yalan söylemeye gerek yok, bir kadın kadar becerikli olamayız ancak sevdiğim kadınla cilveleşmek kadar huzur veren bir aktivite daha yok.
Link bende çıkmadı seyredememedim ama ben değil karşımda ki kadının bana cilveli oluşu hoşuma gidiyor
Ben cilve yapmayı sevmem. Davranışlarım konuşmalarım doğal halim. Benim evlenecegim kişi de gösterişten kaçınan iç özünde doğal hali olsun isterim.
Video berbat da evet severim o zaten doğuştan gelen bir şey zorla olmuyor, cilveliysen de diğer türlüsü olmuyor
Ben cilve yapamam doğal olarak ama cilve yapan kız yani dişil enerjisi fazla olan kız önceliklidir. Ama sadece bana olan 😂
Evet ama cilve pick me girl demek değil. Insanlar bunu karıştırıyor. Cilve yapmak için zekanızı, yeteneklerinizi ya da inatçılığı bırakmanıza gerek yok. Cilve bir şımarmak gibidir. Abartmadan yapılırsa kız çocuğu gibi durmaz.
Sevdiğim insanlara sürekli istemsizce de olsa yaptığım tavırdır 😅. Sadece sevdiğim insanlar cilveli tarafımı görebilir.
Doğru kişiye ve karşılıklı olursa severim :D (Naz ile cilve karıştırılmasın ama :D Bazıları ikisini karıştırıyor :D )
Sevdiğim adama tatlı tatlı cilve yapmayı severim evet.
Sadece özel kişilere yaparım. Herkese değil.😮💨
Cilve sevelim de Barış kadar da mı maço olmayalım 😅
Türk kadınlarının cilve yaptığını görmedim hiç düz duvar beton damacana ile ilişki yaşıyoruz resmen
Evet ☺yapacagım kişi vardır yapmayacagım kişi vardır
Hiç anlamam cilve falan. Ruhsuzum bu konularda.
Evet çok cilveliyim
Kasten yapmam ama oldukça cilveli olduğumu söylerler 😂
Abi yaparım sevdiğimin yanında çocuk olamiycaksam ya da o benim yanımda rahat olmiycaksa ne anlamı var
Hiç sevmem hiç hiç hiç
Aa neden..
Cilve nedir ya töbe töbe jsjsjs valla bak çok itici
Bilemedim ne diyeceğimi.. 😅 Cilve önemlidir.. 😊
Sen cilve yapmayı seviyorsun herhalde 🤭
Bu aslında sonradan olacak bir şey değil..
Kadınlara kızlara cilve onların en büyük ozelligidir bence
Sevdigim adamsa elbette severim
Nefret ediyorum cilve yapmaktan
Bi kadinda olması gereken şey cilvedir
Hayır ya bana çok abartı geliyor cilve..
Cilveli kadın severim
Hiç benlik değil
Severim ama cilve yapacak insan yok ajfjsn
İyidir cilvelesmekte oylesini bulmak gerek
Hayir sevmiyorum
Pek beceremiyorum
Kadınlar yapınca severim 😄
Severiiisss😂
😅😅
Cilvr yapmayı beceremem
Hayır sonra şikiyorlar
Link yok ki 🥺