Saçlarımda çok fazla dökülme olduğu zamanlarda denediğim ürünlerden biri de Bemiks ampuldü. Genelde Bemiks Evigen Bepanthen üçlüsü çok fazla öneriliyor, deneyenler memnun kaldıklarını söylüyor. Fakat ben o zamanlar sadece Bemiks Ampul almıştım. Saçlarım bir anda daha hızlı uzamaya başlamıştı :)
Bemiks ampul saç uzatmada işe yarar mı?
Bemiks ampul saç uzatmada işe yarar mı?
Bemiks ampul saç bakım kürleri ya da şampuanlar içerisine karıştırılabiliyor. Bemiks Ampul ile saçlarını hızlıca uzatmak isteyenler genelde kürlerle uğraşmak istemiyor ve şampuan içerisine karıştırmayı tercih ediyor. Hızlı uzatma etkili 700 mllik saç şampuanınızın içerisine 2 tane Bemiks ampul karıştırın ve saçlarınızı düzenli olarak yıkayın. Kısa süre içerisinde uzama hızında artış olduğunu göreceksiniz.
Bemiks ampul saç uzatma kürü nasıl hazırlanır?
Bemiks ampul saç uzatma kürü
Şampuanımın içerisine karıştırmayacağım diyorsanız kür olarak da her hafta saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Öncelikle bir fincan su ile 1 tatlı kaşığı rezene tohumunu kaynatın. Suyun ılımasını bekleyin ve içerisine 1 ampul Bemiks, 2-3 damla badem yağı damlatın. Saç diplerinize masaj hareketleriyle uygulayın. Kalan karışımı saçlarınızın her yerine uygulayabilirsiniz. Saçlarınızı o şekilde 30-40 dakika bekletin ve iyice yıkayın. Düzenli olarak haftada bir yaparsanız, saçlarınızın uzamasındaki artışı fark edebilirsiniz.
Bemiks ampul kullananlar memnun mu?
Bemiks ampul kullananlar
Bemiks ampul kullananlar da benim gibi arkadaş tavsiyesiyle denemeye karar veriyor :) Ben yorumları da baya bir araştırmıştım ve saçlarında kötü bir etki gören kimse yoktu. Bu da bana cesaret vermişti açıkçası. Yani kullananlar baya memnun kalmış :)
Bemiks ampul fiyatı nedir?
Bemiks ampul fiyatı
Bemiks ampul 2020 fiyatı 14.62 TL'dir. İçerisinde 5 ampul bulunur. Performansına göre fiyatı da oldukça uygun. Zaten kür olarak kullanacaksanız haftada bir kullanmanız yetiyor. Şampuanınızın içerisine karıştıracaksanız da 2 ampul yeterli oluyor.
Bemiks ampül saça faydaları nelerdir?
Bemiks ampül saça faydaları
B1, vitamin B2, vitamin B6 yönünden oldukça zengindir. Kuru saçları nemlendirir.
Kurumalardan kaynaklanan kabarmaların önüne geçer.
Saçların daha canlı görünmesini sağlar.
Saçları güçlendirerek yıpranmalara karşı korur.
Saçların hızlı uzamasına destek olur.
Saçların vitamin ihtiyacını karşılar. Beyazlamayı ve yağlanmayı geciktirir.
1 tutam sinameki otunu 1 çay bardağı suda kaynatın daha sonra süzüp ılımaya bırakın oda sıcaklığında veya balkon gibi bir yerde ılıdıktan sonra kesinlikle buraya dikkat etmeniz gerekiyor ILIDIKTAN sonra içerisine 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 tatlı kaşığı susam yağı ve 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı isteğe göre 1 tatlı kaşığı hint yağıda ilave edilebilir bunları karıştırarak içerinine bemiks ampul koyuyorsunuz sadece 1 tüp tüm eczanelerde bulunabiliyor bu bemiks ampül 4 tl gibide bir fiyatı var hepsini karıştırdıkdan sonra saç diplerinize masaj yaparak güzelce yedirin dileyen saçlarında kırık varsa uçlarınada kullanabilir kürü uyguladıkdan sonra yarım saat 45 dakika bekleyin ılık suyla durulayın a101 marketlerde zeytinyağı ve bademyağı karışımlı şampuanlar var ilk yıkamayı onunla yapın ve daha sonra kullandığınız şampuan ve saç kremini kullanın ve mucizeyi görün 3 ayda omuz hizasındaki saçlarınız belinize kadart gelsin hiç üşenmeyin ve yapın ben yapıyorum vede çok memnunum :)
Kullanıyorum, bir takım urunlerle karıstırınca sac uzattıgı dogru fakat yazın kullanmanı tavsiye etmiyorum, milyon sefer yıkasan bile sacın ilac gibi kokuyor, fon cektikce kokuyor, kokusunu sacımdan cıkartmak icin en sonunda sacımı boyamak zorunda kaldım
Bepenthen evigen kullandım dökülmeyi engelledi baya ve pamuksu bir hal alıyor daha canlı oluyor ama şampuan da önemli, fazla paranda gitmez ikisi toplasan 10 tl filan eder
Merhabalar ben de restoreks şampuanın içerisine bemiks ampul evigen kiriyorum ve doğum kontrol hapı ezip karıştırıyorum şampuanın içerisine koymayi tercih ettim çünkü bemiks in kokusu çok kötü saç dökülmelerine engel oluyor evet ve daha sağlıklı uzuyor deneyin derim maskesine cesaret edemedim kokudan dolayı şimdi de Dalin in en küçük olan şampuanını alıp bir ampul sadece bemiks kırdım koku çok ağır değil ama bakalım nasıl bir faydasi olucak bir de böyle denemek istedim 🙂
Ben denedim ama o kadar ağır kokuyor ki saçım da uzamasın boşver dedim resmen. Yani kötü değil bence ama annem çok tiksindi mesela ve çok uzun süre çıkmıyor o koku.
bende severek kullanıyorumçok memnunum kötü kokmaması için kürün içerisine mecirefendi yağı ekleyebilirsin parfümsü kokusu olduğu için o kötü koku kalmıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende kullanıyorum kesinlikle öneriyorum hatta şu an saçımda da var cok fena uzatıyor
@Alman123 sinameki otunu kaynatıyorum sogutuyorum icine bemiks ampul koyuyorum iste bide 20 çeşit yaglar falan var hazır satılan onlardan koyuyorum ama sadece badem yagıda ve zeytinyağı koysanda olur
bemiks vitamindir evet normalde gereksiz vitamin kullanımı iyi birşey değil ama bu vitaminin fazla idrarla atılan cinsten olduğu için hiçbir problem yok
ben bir sitede gezerken gördüm okudum saç için badem yağı ile bemiks ampülünü karıştırıp saç diplerine sürüyomuşsun 1 ay boyunca yapcakmışsın faydası oluyomuş . bemiks ampül eczanelerde satılıyo
Bemiks bir B vitamini kompleksidir. Saça faydalı olduğu doğrudur. Eşim güzellikve estetisyenlik yapıyor ordan biliyorum. Ama zaten saç bakım ürünlerinde de bunlar fazlasıyla var. Ayrıca kullanmak bence gereksiz..
Ben 18 yaşındayım henüz ve saçlarım çok dökülüyor açılmalar oldu şekil vermeye kalksam resmen tel tel görünüyor yeniden çıkar mı saçlar bemiks vs kullanırsam?
ama çoğu kişide yarıyo özellikle kızlarda nedense benim genetik herhalde ondan etki etmedi bende bi denemeni tavsiye ederim pahalıda değil çok cazip fiyatı.
En İyi Cevaplar