Arkadaşlar ela gözlüyüm ve saçlarım simsiyah kaşlarım simsiyah ben bunu 1 ton kahverengi değilde tam kahverengiye benzeyecek şekilde siyah gözükmeyecek şekilde açmak istiyorum, şu an evdeyim ve bim var yakınımızda bimden ne alabilirim bunu 1 günde açmak için? bilen kişiler yazabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Sey yapsana loreal sunkiss spreyi var tabi önce biraz kızılımsı gibi yapar ama kullandikca çok güzel bir kumrala dönüştürür yani 2-3 kere kullansan yeter ama belki sende ilk seferde de işe yarayabilir cok cabuk açıyor rengi ve sıktıktan sonra ya güneşe cikman ya da fön makinesinin en sicak ayariyla yapman gerekiyor fiyati da 27-28 civarındaydı gratisten falan bulabilirsin. Kremini hic denemedim sana orda sprey bulamazsan kesin kremini onericekler ama alma başına iş açarlar. Spreyini bulunca alırsın. Bime de çok güvenmemen gerekir maske falan alıcam desen tamam derim ama sac icin sakin guvenme nolur nolmaz
14 Yorumla- Soran+1 yıl
jeli var büyük ihtimalle jel başıma iş açmaz demi?
- +1 yıl
Hic bilmiyorum ama ben olsam güvenmezdim hem arindirmasi zor olur. istersen şöyle yap küçük bir yere dene baktin guzel oluyor her yere sür o zaman sıkıntı olmaz ama eger kotu olursa da kestirirsin
- Soran+1 yıl
Fazla aççmıyormuş heralde öyle diyolar baya kullanmak lazımmış fönle kurulucaktım. Ama dediğin gibi bir yere yaparım ondan sonra denerim çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demekk : ))
En İyi Cevaplar
Saçlarımızı istediğimiz şekle, forma ve renge çevirmek zorlu bir süreç. Saçımıza ne kadar özen gösterirsek o kadar kolay istediğimiz forma sokabiliyorsun. Denendi, kesin bilgi. :)
Saç açıcı nedir?
Saç açıcı, saç rengini açmak için kullanılan kimyasal bir ürün. Saç renginin doğal ya da boyalı halini birkaç ton açarak daha açık bir renk elde etmeyi sağlıyor. İçeriğinde genellikle peroksit (hidrojen peroksit) ve amonyak gibi güçlü kimyasal maddeler bulunur. Bu kimyasallar, saçın doğal pigmenti olan melanini okside ederek rengini açar.
Saç açıcılar, krem, toz, jel ve sprey olarak satılıyor. Krem açıcıların kullanımı oldukça basittir. Toz açıcılar ise profesyoneller tarafından kullanılır. Sprey ve jel açıcılar ise genelde daha hafif ve küçük bölgeli açma işlemlerinde kullanılır.
Saç açıcı kullanırken nelere dikkat edilmeli?
Yukarıda da bahsettim, saç açıcılar güçlü kimyasallar içeriyor. Bu da saçı yıpratıyor. Bu nedenle kullanırken dikkat edilmeli. Eğer kullanmayı bilmiyorsanız hiç girişmeyin, bir profesyonelden ya da bilenden yardım alın.
Saç açıcı üzerinde yazan talimatlara harfiyen uymalısın. Orada belirtilen süreyi asla geçirme. Saç açıcıyı kullandıktan sonra, yıpranma, kuruluk ve kırılmalar için mutlaka besleyici ve nemlendirici saç bakım ürünleri kullanmalısın.
Bimde saç açıcı var mı?
BİM'de birçok ürünü bulmak mümkün. Güzellik ve bakım ürünleri de bunlardan biri. Saç kremi, saç boyası, saç bakım ürünlerini sürekli olarak BİM mağazalarında bulmak mümkün.
Saç açıcı gibi ürünler aktüel olarak yani dönemsel olarak BİM mağazalarında bulmak mümkün. 2023 yılında Loreal Sun Kiss Saç Açıcısı, 2024'te de Palette Renk Açıcı Saç Spreyi BİM'de satışa sunulmuştu. Bu gibi dönemsel ürünleri kaçırmamak için BİM'i sosyal medyadan ya da internet sitesinden takip etmek önemli. :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
0Cevap
Saç Bakım konusunda 704 cevap paylaştı. Adamın dede saçları çıkacak 1 yıl olmuş millet yeni cevap veriyor 😂😂😂😂😂
00 Yorumla- 3 ay
genelde sesi tüy sarartıcı kullanıyorlar. Ben kuaförde açtırıyorum ama evde açmak istersen sesi tüy sarartıcı kullanabilirsin. Youtube’da bununla ilgili videolar var onları izleyerek uygula. Eğer turunculaşma olursa mor şampuan kullanırsın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 ay
Hayır satılmıyor ama spot günlerinde sorman gerekir.
00 Yorumla s
3 ayHiç görmedim yok herhalde
00 Yorumla- 3 ay
loreal al ve cok kontrollu az uygula. ve niye 1 günde bu acele ne
00 Yorumla Bimden alma varsa bile ya
03 Yorumla- Soran+1 yıl
nerden alacağım?
- Soran+1 yıl
ne alacağım..
Saç Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yok diye biliyorum
00 YorumlaKuaföre gidip riske etmeseniz mi?
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi