Moda & Stil Dolabınızdaki en eski kıyafet kaç yıllık? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evet kıyafeti eski ve antika olanlara çiçek veriyoruz? Güncellemeler+1 yıl Moda Dolabınızdaki en eski kıyafet kaç yıllık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. 1 yıllık 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. 10 yıl vardır heralde hiç bu şekilde dolabıma bakmadım.Bir daha ki sefere bunu düşünerek dolabınmı acicam.Teşekkür ederim. 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Rica ederm Yorumla xll0606 +1 yıl :D Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum ki tek tek ne var ne yok.. Her yıl belirli aralıklarla kıyafetlerimden kullanmadıklarımı vazgeçtiklerimi vs erim, şöyle bi düşündüm de ne var acaba 😅 0 0 Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 30 yıllık. Annemin kazağı böyle buz mavisi çok güzel, annem çok iyi bakmış ben de giyebiliyorum sayesinde :D 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bir kazağım var balıkçı yaka gerçekten en az 15 senelik ve onunla aramda bi bağ var sanırım bi ondan vazgeçemiyorum dolabımda 😂😂 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tegmenligimde giydiğim mestrrsim hala dolapta duruyor..1966 yılında harp okulundan mezun olunca verilmişti. 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Çocukluk asker elbisem var hatıra diye saklıyorum.. belki Evlenirsem oğlum olur oda giyer 😄 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne güzelll Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı. Bebekliğimde giydiğim elbiseler vardı. Neredeyse 32 yıllık. 0 0 Yorumla
Ellisande Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl 10-12 felan var. 16 yaşımdan sonra asla büyümedim :D 0 0 Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dolabımı yeniledim geçenlerde, pek eski bir şey kalmadı. 3 yıllık bir ceketim var sadece. 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl En az 22 yıllık ve hiç görmediğim onlarca gömlek, pantolon ve birçok kıyafet var 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bebeklik tulumumu verdi annem geçen yıl o sayılır mı? 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı. 10 sene olabilir bir düğün için annem bir elbise almıştı 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. on senelik bir kıyafetim var toplasan on defa giymemişimdir 0 0 Yorumla
açelyaff Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl En eski sanırım 5-6 yıl önceye ait tişörtler var , yarı el bezi oldu diğerleri de evde giyerim diye ayırdım 😂🤦 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 892 cevap paylaştı. 3 yıllık Dağcı montu ve windstopper var 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kırmızı mı Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Evet, Kırmızı-Siyah Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl 24 yıllık en eskileri metalband tişörtlerim 1 0 Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl 17 yıllık falan bebeklik kıyafetim hahahwjsıwnd 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl 2003ten kalma asker montu var. Trenç tarzı 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 24 yıllık tişört var giymediğim, daha eskiler var 44 yıllık ailemin 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Bende yeniler gelir eskiler gider :) 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 569 cevap paylaştı. Hepsi eski hiç yeni bir giysim yok 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. 10 yıllık var 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. 15 yıllık var. 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çook eski şeyler var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
1 yıllık
10 yıl vardır heralde hiç bu şekilde dolabıma bakmadım.
Bir daha ki sefere bunu düşünerek dolabınmı acicam.
Teşekkür ederim.
Rica ederm
:D
Hatırlamıyorum ki tek tek ne var ne yok..
Her yıl belirli aralıklarla kıyafetlerimden kullanmadıklarımı vazgeçtiklerimi vs erim, şöyle bi düşündüm de ne var acaba 😅
30 yıllık. Annemin kazağı böyle buz mavisi çok güzel, annem çok iyi bakmış ben de giyebiliyorum sayesinde :D
bir kazağım var balıkçı yaka gerçekten en az 15 senelik ve onunla aramda bi bağ var sanırım bi ondan vazgeçemiyorum dolabımda 😂😂
Tegmenligimde giydiğim mestrrsim hala dolapta duruyor..1966 yılında harp okulundan mezun olunca verilmişti.
Çocukluk asker elbisem var hatıra diye saklıyorum.. belki Evlenirsem oğlum olur oda giyer 😄
Ne güzelll
Bebekliğimde giydiğim elbiseler vardı. Neredeyse 32 yıllık.
10-12 felan var. 16 yaşımdan sonra asla büyümedim :D
Dolabımı yeniledim geçenlerde, pek eski bir şey kalmadı. 3 yıllık bir ceketim var sadece.
En az 22 yıllık ve hiç görmediğim onlarca gömlek, pantolon ve birçok kıyafet var
Bebeklik tulumumu verdi annem geçen yıl o sayılır mı?
10 sene olabilir bir düğün için annem bir elbise almıştı
Bebeklik var sakladığım onlar soruya dahil mi
on senelik bir kıyafetim var toplasan on defa giymemişimdir
En eski sanırım 5-6 yıl önceye ait tişörtler var , yarı el bezi oldu diğerleri de evde giyerim diye ayırdım 😂🤦
3 yıllık Dağcı montu ve windstopper var
Kırmızı mı
Evet, Kırmızı-Siyah
24 yıllık en eskileri metalband tişörtlerim
17 yıllık falan bebeklik kıyafetim hahahwjsıwnd
6 yaşında 1 deri ceket
2003ten kalma asker montu var. Trenç tarzı 😃
Eski kıyafetim yok
Benim 10 yıllık tişört var
24 yıllık tişört var giymediğim, daha eskiler var 44 yıllık ailemin
5-6 yıllık
Çocukluğumdan kalma var.