Moda & Stil Sokakta giydiğin en abartı/çılgın kıyafet neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor En abartı veya en çılgın kıyafet neydi Güncellemeler+1 yıl Ben 1 kere sadece uzun bir tişört altında hiç bişey yokken arabadan inip bakkaldan bira alıp gelmiştim Sokakta giydiğin en abartı/çılgın kıyafet neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hmm düşünüyorum düşünüyorum şort falandır yani, o da çılgın değil, normal giyiniyorum ya aklıma gelmedi😂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Giydiğim en çılgın kıyafet halı saha kıyafetlerı Şort, forma , krampon boynumda 0 0 Yorumla
aykut030720 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hiç bir şey giymeden yürümek daha doğrusu yürüyememek gözlerden 0 14 Yorumla aykut030720 +1 yıl Eğilmeseydin bari 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok eğilmesin Yorumla Soran +1 yıl Eyilmedim Yorumla aykut030720 +1 yıl Süper manzara olurdu yanında kimse varmıydı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yoktu Yorumla aykut030720 +1 yıl Bekarmısın Yorumla Soran +1 yıl Evet nişanlım var Yorumla aykut030720 +1 yıl Bu tarz çılgınlıklar severmisin Yorumla aykut030720 +1 yıl Hecanlandırıyor galiba seni Yorumla Soran +1 yıl Seviyomda korkmasam bide tam olcak Yorumla aykut030720 +1 yıl Korkmasan var mı aklında daha yapmak istediklerin Yorumla Soran +1 yıl Hemde nasıl Yorumla aykut030720 +1 yıl Evlendikten sonra peki 😂 Yorumla aykut030720 +1 yıl Bu tarz durumlar çok yaşadım acayip cılgınlıklar Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Abartı bir şey giymedim 0 0 Yorumla
GalaksiAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hiç çılgın kıyafet giymedim giymem de😄 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. Deniz shortu ve gömlük :D Dün giydim 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl o kadar delu deilim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 438 cevap paylaştı. Mini şort giymistim 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ceket 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hmm düşünüyorum düşünüyorum şort falandır yani, o da çılgın değil, normal giyiniyorum ya aklıma gelmedi😂
Giydiğim en çılgın kıyafet halı saha kıyafetlerı
Şort, forma , krampon boynumda
Hiç bir şey giymeden yürümek daha doğrusu yürüyememek gözlerden
Eğilmeseydin bari 😂
Yok eğilmesin
Eyilmedim
Süper manzara olurdu yanında kimse varmıydı 😂
Yoktu
Bekarmısın
Evet nişanlım var
Bu tarz çılgınlıklar severmisin
Hecanlandırıyor galiba seni