Sitemizde yakın bir komşumuz hep bilek hizasında kabarık etek giyer. Hani gelinler kınalarda bindallı giyer ya işte o tarzda ama günlük tarzı hep böyledir. Tanıdığınız böyle farklı tarzları olan insanlar var mı?
Not: Eleştiri veya kötü bir amaç yok. Sadece soru.
Not: Eleştiri veya kötü bir amaç yok. Sadece soru.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vücut hatlarını açık açık belli eden kıyafetler giyen basit insanlar amaçları belli olan hususi erkekler için giyen
Aslında arkadaşım sana katılmıyorum bende bazen giyiyorum ama erkekler için değil hemcinslerimi kıskandırmak için.
Ahlaksızlık ile modernliğin karıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum dostum açık açık belli eden kıyafetler hemcinsleri kıskandırmak için giyilmez bu biraz saçma ve mantıksız yani hangi düşünceyle giyiyorsun sende olan onlarda da var
Kızları anlayamazsın tabiykide her tarafım belli olmuyor o kadar da değil dostum
Düşüncelerini ve amaçlarını anladığımı düşünüyorum gayet benim yorumum her tarafı belli olanlara sadece biraz dekolte giyenlere değil dostum
Anladım o zaman sorun yok haklısın
Teşekkürler dostum 🙂
Benim arkadasim. Tayt gibi daracik pantalon ama bol tişort giyiyor tokatlayasim geliyor
Üstüne abartılı (abiye gibi) bir elbise giyip elbisenin üstüne kot ceket giyen ve altına parmak arası terlik giyen saçını garip bir topuz yapan mor ruj süren ve spor çanta takan biriydi düşündükçe elektrik çarpmışa dönüyorum...
Okula poların altında şortla gelen bir insan varlık vardı bizim çook eskiden bide okul disiplinli
Yaprakla örten kabileler