Moda & Stil Yarın görücü gelcek ne giysem? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor krem bi elbise altına ten reng çorap düşünüyorum ne dersiniz? Güncellemeler+1 yıl güncell Güncellemeler+1 yıl günceldir Yarın görücü gelcek ne giysem? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
JetskiyoksaAtSkivar Takip Et Master Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaldımı böyle şeyler görücü ne tuhaf bi kelime efendim merhabalar biz malı görmeye geldik. anlaşırsak neden olmasın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yapcak bişe yok böyle oldu. tavsiyeni alayım Yorumla JetskiyoksaAtSkivar +1 yıl tavsiyem evlenme aksdlkdlkdlelbiseyi görmeden yorum yapamıyorum ben yha Yorumla Soran +1 yıl teen çorap absürt müolur Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Senin tenin ne renk? Ten rengi teninin rengine göre yakışır sana. Bana sorarsan ten rengi giyme. Koyu giyin. 0 17 Yorumla Soran +1 yıl tenim açık kumralım, siyah koyu da yazın sıkıcı olur elbiseyle de pek gitmicek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kumralsan bordo Yorumla Soran +1 yıl krem elbise altına bordo çorap ters olur ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bordo elbise giy demek istedim. Kreme kahve yakışır. Zümrüt yeşili bir elbise de giyebilirsin. Şimdi elbiselerinin rengini bilmediğim için... Söylersen eğer aralarından bir tane de söyleyebilrim. Yorumla Soran +1 yıl ya şimdi kısa sürede giyebileceğim elimde bu var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbise nasıl bir elbise? Kumralsan ten de güzel durur. Yorumla Soran +1 yıl diz sseviyesinde biraz balık kesim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi istemeye geliyorlar, ten rengi bana biraz tuhaf geldi ama eğer elbise güzel bir elbiseyse tenine de yakışıyorsa olabilir. Yorumla Soran +1 yıl istemeden çok görme diyelim. birbirimizin fotolarını gördük sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle olması lazım zaten. Bizde de öyle. Ben çarşaflıyım, fotoğrafı da çarşaflı çekiyoruz. Yine geldiklerinde çarşaflı olarak bir odada görüşüyoruz. Yorumla Soran +1 yıl hmm peki evli ya da nişanlı msıın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliyim. Yorumla Soran +1 yıl arkadaş ekledim sana bişiyler sormam lazım kabul eder msin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana takip isteği attın mı? Bir kızdan istek geldi de sen değilsin değil mi? Yorumla Soran +1 yıl benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii, sor. Yorumla Soran +1 yıl de ben sana yazamıyorum. sen bana ilk yazar mısın Yorumla
SeKoo0751 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Bunu bize değil istemeye gelecej olan çocuğa sorr biz görmücez neticede 0 0 Yorumla
BallıTarcınınız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Takım elbise ciddi oldugunu gösterir kanka 0 10 Yorumla AchelyaMiryamxx +1 yıl :) :) İçeri adımını atar atmaz geri çıkar, net yani. Yorumla BallıTarcınınız +1 yıl Yok be kanka 😂😂 Yorumla AchelyaMiryamxx +1 yıl Yok, kanka kesin. Adam bi erkeği istemeye gidiyormuş gibi hisseder. Yorumla AchelyaMiryamxx +1 yıl Transeksüel mi diye düşünür. Yorumla Soran +1 yıl @AchelyaMiryamxx yardımcı olur msun Yorumla AchelyaMiryamxx +1 yıl Oldum zaten, gizli kullanıcı olarak yazmıştım. Yorumla BallıTarcınınız +1 yıl Kanki kıza yardımcı ol Yorumla AchelyaMiryamxx +1 yıl Şu bordo meselesi işte. Yorumla BallıTarcınınız +1 yıl Bordo Zaafım beee Yorumla AchelyaMiryamxx +1 yıl Oldum, yukarıda konuştuk. Sen çok yardımcı oldun kıza sağol kankası (!) :) Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayırlı olsun abiye tarzı güzel bişey giy 0 0 Yorumla
griyy Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Olabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl absürd olmaz dimi Yorumla griyy +1 yıl Bilmem kıyafeti görmem gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl krem renkli diz seviyesinde. peki tırnaklarimi boyayım mı Yorumla griyy +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl isteğimi kabul etsene bişyler sormam lazım Yorumla griyy +1 yıl Ettim Yorumla
Pıtırxıklıkedicik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ten olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Jr_Soldier +1 yıl ne alaka Yorumla Pıtırxıklıkedicik +1 yıl çok beyazsan uymaz Yorumla Soran +1 yıl yo çok beyaz değilim. kumralim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kaldımı böyle şeyler görücü ne tuhaf bi kelime
efendim merhabalar biz malı görmeye geldik. anlaşırsak neden olmasın
yapcak bişe yok böyle oldu. tavsiyeni alayım
tavsiyem evlenme aksdlkdlkdl
elbiseyi görmeden yorum yapamıyorum ben yha
teen çorap absürt müolur
Senin tenin ne renk? Ten rengi teninin rengine göre yakışır sana. Bana sorarsan ten rengi giyme. Koyu giyin.
tenim açık kumralım, siyah koyu da yazın sıkıcı olur elbiseyle de pek gitmicek
Kumralsan bordo
krem elbise altına bordo çorap ters olur ya
Bordo elbise giy demek istedim. Kreme kahve yakışır. Zümrüt yeşili bir elbise de giyebilirsin. Şimdi elbiselerinin rengini bilmediğim için... Söylersen eğer aralarından bir tane de söyleyebilrim.
ya şimdi kısa sürede giyebileceğim elimde bu var
Elbise nasıl bir elbise? Kumralsan ten de güzel durur.
diz sseviyesinde biraz balık kesim.
Şimdi istemeye geliyorlar, ten rengi bana biraz tuhaf geldi ama eğer elbise güzel bir elbiseyse tenine de yakışıyorsa olabilir.
istemeden çok görme diyelim. birbirimizin fotolarını gördük sadece
Öyle olması lazım zaten. Bizde de öyle. Ben çarşaflıyım, fotoğrafı da çarşaflı çekiyoruz. Yine geldiklerinde çarşaflı olarak bir odada görüşüyoruz.
hmm peki evli ya da nişanlı msıın
Evliyim.
arkadaş ekledim sana bişiyler sormam lazım kabul eder msin
Bana takip isteği attın mı? Bir kızdan istek geldi de sen değilsin değil mi?
benim
Tabii, sor.
de ben sana yazamıyorum. sen bana ilk yazar mısın
Bunu bize değil istemeye gelecej olan çocuğa sorr biz görmücez neticede
Takım elbise ciddi oldugunu gösterir kanka
:) :) İçeri adımını atar atmaz geri çıkar, net yani.
Yok be kanka 😂😂
Yok, kanka kesin. Adam bi erkeği istemeye gidiyormuş gibi hisseder.
Transeksüel mi diye düşünür.
@AchelyaMiryamxx yardımcı olur msun
Oldum zaten, gizli kullanıcı olarak yazmıştım.
Kanki kıza yardımcı ol
Şu bordo meselesi işte.
Bordo Zaafım beee
Oldum, yukarıda konuştuk. Sen çok yardımcı oldun kıza sağol kankası (!) :)
Hayırlı olsun abiye tarzı güzel bişey giy
Olabilir
absürd olmaz dimi
Bilmem kıyafeti görmem gerekiyor
krem renkli diz seviyesinde. peki tırnaklarimi boyayım mı
Evet
isteğimi kabul etsene bişyler sormam lazım
Ettim
Abiye topuklu
Verdik kizi
sonun geliyormu
fantezi kıyafetle cik