Sizlerde de var mı bu problem ya hergün ayrı dert yarın ne giysem acaba? Dolap dolu ama giyicek bişi yok düşüncesi var hep :( ne olucak halimiz?
Gizli giyinmesin.
Gizli giyinmesin.
Hiç öyle bir derdim yok,her gün dolabımdan bir şeyler giyerim akşam yatarken çıkartıp yatağın kenarına atar,duruma göre tıkıp tıkıştırır,ertesi gün yine dolaptan birşeyler giyip akşam olunca yine atarım, annem çıldırır :D Eziyet olsun diye yapmıyorum ama ne bileyim hep aynı şey oluyo :D
Benim taktik belli,
5 kot pantolonum var, herbiri için grupladığım 2,3 t-shirt, ve 2'şer gömlek var..
Dolapta ona göre sıralı, herhangi bir kot alıyorum, güne göre gömlek veya tshirt giyecek oluyorum, hangisi uyumluysa çekip giyiyorum, düşünmüyorum bile ;)
Plansız programsızların işidir kaygılanmak...Ben hiç öyle dert etmem..Bir boş dolabım vardır
o hafta giydiklerim oraya geçer geriye giymediklerim kalır.Onlar içinden kombin ederim
ne güzel ya ben öyle ayarlayamıyorum işte.
Çok basit aslında.Biraz uğraşmalısın bunun için ne kadar düzene girdiğini göreceksin
O yüzden erkenden hazırlanmaya başlarım. Yarım saat kadar kıyafet seçerek zaman geçer.
Aynen akşamdan düşünüyorum bir karar veremezsem sabaha sarkıyor.
Diyosun bunu deniyim bir :)
Tamam canım :)
Cevap
9Cevap
offf sorma yaaa 3 kapılı gardolabım dolu annemin gardolabından da 1 kapıyı kapabildim. ama yinede giyecek bişeyim yok. 48 tane ayakkabım var ama giyecek ayakkabım da yok. bu dert bizi iflah etmez kızlar..
Gizli sen çıplak kal -_- Bende de durum aynı ama sabah kalkınca aceleyle giyindiğim için mecburen bi şekilde birşeyler uydurup çıkıyorum :)
Ben erken kalkıyorum aceleye getirsem fena olur sonum :)
Büyük yetenek ya valla ben o dediklerini en az 1 saatte yaparım.
he ya bıde tam cıkarken degıstırıyorum ben gıydıklerımı bı cevap bulursan banada soylermsın
söylerim ya çok büyük dert valla.
ooo piti piti yap madem:D benim yazın fix havadar açık renk pamuklu t-shirt altına kapri, veya ince pamuklu spor gömlek altına da keten pantolon :D bu formatta giyerim :D
Tüm bayanların tek ortak derdi giyecek bir şeylerinin olmamasıdır. ;)
He ya giyicek hiçbir şeyimiz yok ya :)
Bu yarın ne giysem derdini sadece düğünümde yaşamıcam buna eminim :)
ben çalıştığım için hafta içi takım elbise gömlek,bluz,elbise tarzı giyinirim.hafta sonu da dolapta rahat ne bulursam onu.
benim dolapta herşey kombinlidir ruh halime göre ruh halimin yansıttığı renklere göre alır bir kombini giyerim
Bende de oluyor bazen kıyafet seçmek de ayrı dert ya
böyle komik meselelrden dert çıkaran insanlar,
nedense gözümde çok basit kişilikli gibi geliyo. :(((888888sekis
..
bende böyle bir soruyu gerçek dert olarak algıladığından üzüldüm sana :(:((888
çok basit.her hafya program yapacaksın hangi gün ne giycen die bakıcan programa bugün ne var sarı gömlek mavi etek mi giyecen onları.
ah su kızlar bi araba elbise olur evde dolapta ne giysem derdinde olurlar :)
ben hepsini kombinledim eşyaların düşünmüyorum artık :)
Aşırı kararsızlık yaşarım ya :/
aşırı hemde :O
Yarın yine şort tshirt giyecem :) hangisi olduğuna da o an karar verecem ne kadar hoş <3
kahretsin sende ki şu rahatlık bende de olsa :D
erkek olsam giderim var bence düşüniyim bi :D
Deme öyle şaka olarak düşün :)
evet bazıları da ; "yarın ne yiyeceğim" derdindeler..
bende yok , elime geceni giyerim :D
işte rahatlık böyle bişi bende yok ondan :D
Pijama akımı başlatalım :))
Kesinlikle yeni modayı ks belirlesin herkes pijamaylan rahat takılsın :D
Heh renk problemi de yok oh mis:D
O da olur hiç problem değil giyinmeyelim bile dersen razıyım :D
bu durumda olayan kız yoktur bende dahil:)
dimi ya kesinlikle :)
:) yanii
bugün ne giysem derdim var.
ben genelde akşamdan düşünüyorum.
Hahaah oluyo bazen :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar