Selo🙋♀️ Ben yorumsuz kalıyorum 😐 Sütyen siz giyinmek trend mi? rahatlık mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle rahatlık olduğunu düşünmüyorum. bence insanlar bu görüntüyü sevdiği için böyle giyinmeyi tercih ediyor olabilir. uzun bir süre trendlerde kalicagini düşünüyorum.
Bu arada alakası yok görüntüyle. Eski loz arkadaşımın teni hep tahriş oluyordu sütyenden. Takma diyordum ama sallanıyor birisi bakınca huzursuz oluyorum diyordu. Medeni olmayı biraz başarabilse insanımız yaz aylarında en incesi bile giyilecek gibi değil. Ben kadın olsam giymezdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ne trend diye böyle giyinirim nede rahat olabilirim.
Rahatlık ve kişisel tercihtir
Rahatlik, havalar cok sicak hem sicak olmasa da giyme mecburiyetimiz yok
Gelen yatak tekliflerinide kabul edeceksiniz o zaman
N'alaka
Öyle davetkarsan , bakire kalacak degilsin
Off, sacmalayacak baska bi yer bul
Saçma değil, seks teklif ederim seni yoksa öyle görürsem gayet normal
@çokbüyükbirpipi o da seni bir güzel abisine amcasına dövdürür
anlamadığım bu kadınların göğüs uçları neden sürekli dışında bir soğuk rüzgar müzgar gibi reaksiyon olması lazım bu görüntü için 😀
Bazen kendimi çok seksi hissettiğim zaman bunu yapıyorum.. <3
Evet onu da çıkartın bir şey kalmadı zaten hiç gizeminiz , özeliniz kalmadı her şey ortaya dökülüyor. Ahlaki açıdan uygun değil bence ✋
Senin için anlamı nedir bilmiyorum fakat benim için çıldırtıcı bir durum 😊. Peki sen giyiyor musun sutyen?
Memenin kendisi görünce ayıp değil (dekolte) ama kıyafetin altından ucunun belli olması ayıp. Toplumsal algılar tutarsız
Benim meme uçlarım da görünüyor ama ben giymiyorum. Giysem zaten eleştiri alırım :D
Bu arada alakası yok görüntüyle. Eski loz arkadaşımın teni hep tahriş oluyordu sütyenden. Takma diyordum ama sallanıyor birisi bakınca huzursuz oluyorum diyordu. Medeni olmayı biraz başarabilse insanımız yaz aylarında en incesi bile giyilecek gibi değil. Ben kadın olsam giymezdim.
Kimine göre rahatlık kime göre de trend ama sütyensiz olmak kötü bakışları üzerine çeker
İtici duruyor sütyen giyin
Tamam nasıl istediysen😩😂😂
sütyen giymemek yazın trend
Kızlar böyle giyinmek çok mu? Zor yaa
Bence isteyen sitediği gibi giydin trendlik saçma
Rahatlık trend olmasında isteriz
Trend diye yapıyorlar
En yakışan bence sütyensizlik
Tuana Türkayın memişler güzelmiş 😂
Normal herkes biliyor altında ne var
evet memelere ozgürlük
Bilmem ki bence rahatlık ama ben öyle giyinmem :) sende benim sorumda görüş paylaşır mısın
Ben gitmiyorum, çok rahatım.
Rahatlıktir bence
soldaki slikonlu
Kafanıza göre
Rahatlık
Ay hadi inşallah