İç çamaşırımın bedenini sordu bende haddini aştın deyip bitirdim sizce doğru olanı mı yaptım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBilemiyorum açıkçası, bu adam senin neyin? Ve hani bugüne kadar o tarz konulara ne kadar girdin ve ne kadar sınır çizdin? Bu soruların cevabı önemli. Eğer uzun süredir sevgiliyseniz ve az da olsa konu daha önce oraya kaydıysa bir suçu yok. Ama daha flört evresindeyseniz ve senin ağzını bile yoklayıp da rızan var mı diye kontrol etmeden sorduysa iyi yapmışsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılFlört evresindeydik 1 hafta oluyo konuşalı ve bunu sordu ben en başta ona ciddi düşündüğümü söylememe rağmen dün gece böyle bi soru sordu bende bitirdim
- +1 yıl
O zaman kesinlikle haklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılBana göre eğer kısa bir ilişkiydiyse evet doğru olanı yaptın ama evliliğe doğru giden aşırı ciddi uzun süreli idiyse normal bir şey bence en son öğrenmesi gereken şeydi ve öğrenmek istedi tabi herkesin fikri farklı olabilir bilemiyorum
10 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılNiye sen doğru olup olmadigindan emin degilmisin diyelim ki herkes doğru yapmadın dese ve sana doğru gelse bile bile istediğini yapacak mısın
010 Yorumla
Soran+1 yılYok ondan değil sadece içimi dökmek istedim burada
- +1 yıl
İç dökmekten ziyade onay almak gibi bir durum oluyor o zaman kendini iyi ifade edememişsin
Soran+1 yılYokkk ben dertlerimi herkese anlatarak rahatlarım iş yerinde de öyle acaba bana dedikoducu gözüyle bakıyorlar mıdır her şeyi anlattığım için insanlar?
- +1 yıl
Bu dert anlatmak olmuyor işte yani herkes senin gibi dusunmeyebilir ama öyle herkese özellikle iş yerinde herkese anlatılmaz sonra senin zaaflarindan faydalanmaya çalışırlar dikkatli ol ayrıca en başta sordugun soruda doğru olanı yapmışsın ama illa birilerinden onay alır gibi olma sen bir karar vermişsin doğrudur ve verdiğin kararın arkasında dur kimse seni niye böyle bir karar aldın diye yargılayamaz sen ben böyle doğru buldum öyle yaptım dersin olur biter
Soran+1 yılBen şimdi tüm yaşadığım olayları anlatıyorum ya iş yerinde bu insanlar bana dedikoducu gözüyle mi bakar? Haklısın iş yerindekiler güvenilir olmayabilir çünkü ne kadar tanıyorum 2 hafta falan ben anlattım her şeyi hatta bu aşk ilişkimi de anlattım bana hak verdiler ama eski flörtüm de o iş yerinde ve o da duydu ben kozlara anlatırken iş yerinde büyük ihtimalle şimdi benden kaçıyo ve sürekli elinde telefon öyle işte
- +1 yıl
her şey heryerde anlatılmaz yanlış yapıyorsun iş yeri ile özel hayatını karıştırma dedikoducu olursun mızmız olursun ayrıca özel hayat anlayışın olmadığı izlenimi verirsin şahsen iş yerinde veya normal hayatta senden hoslanan biri olsam sana açılmayı düşünsem bu yaptıklarından sonra o düşünceden vazgeçerdim çünkü özel hayata önem vermeyen biri olarak düşünürüm dikkat et benden sana bir tavsiye herşeyi heryerde değil özel buldugun sırdaşın olarak bildiğin biriyle paylaş ne olursa olsun senin anlattiklarin senin zaaflarin olur
Soran+1 yılHaklısın ben böyle bi hata yaptım şimdi zamanla bu hata unutulur muuuu lütfen unutulur deee
- +1 yıl
Yani zamanla unutulur ama unutulana kadar da sen dikkatli ol başkaları bir şey derse kulak asma kendini işine ver başka şeyle uğraşma konuşma esnasında konuya göre dikkatli konus
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim umarım düzelir görüşmek üzere
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
64Cevap
Afferin sana, terbiyesize bak, kesin sapkin o, senin ic camasirin ona olur mu diye soruyor, bide tükürseydin suratina.😁
12 Yorumla
Soran+1 yılmesaj olarak sordu görüşmedik yani hiç buluşmamıştık da
Evet efendim analize bakalım.
Dini olarak bir karşı cinsin bunu sorması özgüveni yüksek ve yanlış kesimde yetiştirildiyse. Onu habitatında yalnız bırakalım. Şimdi bunu soran kişi kaç yaşında ergen yaşta ise çok istekli bir çocuktur. Ve ergenlik çağında kadınlara bu tür taciz yapmaları ergenlerin gayet normal yetişkin bir bireye dönüştükleri halinde cinsel olarak hiç bir şey istemeyeceklerdir.00 Yorumla
+1 yılNe kadarlık sevgili bu arkadaş denecek denyo? En iyisini en güzelini yapmışsın hatta az bile...
11 Yorumla
Soran+1 yıl7 günlük……
+1 yılDoğru yaptin sonra devaminda sanal yapaylm sonra işte seni seviyorum bu yuzden arzukuyrm vs yalanlari
21 Yorumla- +1 yıl
Çok tecrübelisin galiba 😂
Moda & Stil konusunda 791 cevap paylaştı. Doğru olanı yapmışsın. Çünkü devam etseydin bir sonraki soru "iç çamaşırlı foto atar mısın" olacaktı.
10 Yorumla
+1 yılBu devirde herkesin amacı belli ona ne yani sevgilisiyle eğer haddini bilsin sınırı aşmasın iyi yapmışsın gerçekten
10 Yorumla😂😂😂 böyle bir seviye istiyorsan arada doğru olanı yaptın tabiki 👍
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın bunu soracak cesareti nereden alıyor bu hadsiz
10 Yorumla
+1 yılTebrikler , ne demek istedi acaba diye soran saflardan değilsin
10 Yorumla
+1 yılSoruyu görünce kezo oldugunu anladım yorumlara anına baktım tasdikledim çok güzel olmandan dolayı adam yükselmiş olabilir sonuç olarak birlikte olmak istemedi ndr at demedi alt tarafı sormuş sende söyleyip geçseydin bunda ne var ki çocuk o tarz muhabbetlere girmiş bu arada cinsellik 2 kişiliktir istedigini alıp kaçma gibi bişey mi var
07 Yorumla
Soran+1 yıl7 günlük tanıdığın birine bu soru sorulur mu bi tekrar düşün bence ayrıca erkek hevesini aldığı anda terk eder cinsellik konusuna değineceksek
- +1 yıl
Bu kanıya nerden vardık cinsellik su içmek yemek yemek gibi ihtiyac normal bişey yaşamak istersin istemezsin ama bi soru sormuş birleşmek de istememiş çok agır bi tepki neyse ki çocuk adına sevindim sen gibi soguk bi insandan kurtulmuş
Soran+1 yılSen bence geniş bi insansın demek ki rahat büyüdün bu yüzden sana her şey normal gelio bende şanslıyım şu yönden en başından niyetini öğrendiğim için mutluyum
- +1 yıl
some genis IQ su dusuk abaza problems
- +1 yıl
@snsnsndjdjd 😏 işinize gelmedi mi abaza yaftasını yapıştırmak çok hoşunuza gidiyor dimi losersın kezo kuyruk acın var sanırım fikrimi söyledim bu kadsr küçük bişey için bu tepki bana göre fazla herkesin tercihidir kendi fikrimi beyan ettim bekaret kavramına önem veriyorsanız teknoloji gelişti yapay kızlık zarı satılıyor al tak
- +1 yıl
ya he he vermiyoz gururluyuz temiziz diye kezban olduk sende boyle seylere alismis genis p. zevenksin dikkat et boyle seylere cok alisma diger tarafta zebaniler kovalamasin🤣🤣
- +1 yıl
@snsnsndjdjd ahabsjhxhs vermiyon diye kendini gururlu temiz mı sanıyorsun şu tavırlarına san şimdi tüm veren sevdigi adamla bişeyler yaşayan kızlar o.. Rspu pislik gurursuz namussuz mu oluyo senin gözünde yarın bigün nişanlım çok zorlandı evlencez diye birlikte olduk pişmanım diye soru atarsın buraya çık bu kafadan beynin domates salçası kıvamında düşüncelerle dolu
+1 yılnormal konuştuğun kişiyse niye takılıyon sevgilinse söylesen nolurdu :d ama o da abaza gibi sormuş :dd bu nasl çift ya 😅🤦♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılSev bile olunsa sorulmaz. böyle bi soru kaldı ki biz karı koca değiliz ve ben kapalı birisiyim öyle değildi aslında birden yüzünü gösterdi bu soruyu sorarak başta ilgili ve sevgi doluydu ve ciddi gibiydi
- +1 yıl
kapalıyım diyerek niye öyle bir şey yaptın belirtmendeki amaç? ne alakası var. açık olunca sorulur kapalı olunca sorulmaz mı? soran ikisine de soruyo işte. sevgili olunursa sorulur sorarsın samimisin sorarsın o senin özelindir yani sevgilindir paylaşmak istersin paylaşırsın ama söylemezsen de olur mesele sevgili olma meselesi de değil. öyle değildir bir anda yüzünü gösterdi sordu demende ayrı ironi yüzünü göstermesinin saatleri varmış bebiş :d😅🤦♂️
Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. kiz kalite donlar sudyenler kac para sen biliyon mu? ne diye tersliyosun, sen bedenini soyle o alsin. sonra fircani yine kayarsin 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalıyım açık bile değilim napıyım iç çamaşırı kendim doluyla alırım istesem bence bunun niyeti belliydi hediye falan değil sende dalga geçme
+1 yılHaddini aşmış tabi onun S1kini tutup balkondan sallandıracaksın
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣😂😂😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılAğzına sağlık, aferin. O kim de sana iç çamaşırı bedeni soruyor? Böyle sapıklara haddini bildirin işte 👍
10 Yorumla
+1 yılZaten böylesi erkekleri kızlar tercih ediyor. Efendi, dürüst, iyi niyetli olmak hiç bir boka yaramıyor. Keşke bende pic, serseri, badboy olsayıdm.
00 Yorumla
+1 yılYani senin için bu normal değilse sorun yok bazı insanlar için normal olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılGeniş insanlar için ok olabilir ama benim için ok değil
- +1 yıl
O zaman doğru yapmışsın
Bence abartmışsın, biraz takılsan ne olur yani her şeyi bu kadar ciddiye almamak lazım
10 Yorumla
+1 yılÇamaşır giymiyorum diyip konuyu kapatabilirdin. Abartmışsın
00 Yorumla
+1 yılBı kere ise bişey olmazdı ama sürekli ısrar ediyors iyi yapmışın
00 YorumlaBunu biz nerden bilelim? Aranızdaki yakınlığı muhabbeti bilmeden kim ne kadar doğru konuşabilir
00 Yorumla
+1 yılcanım ben olsam iç çamaşırı rengini tarzını sorar idim ya da görmek isterdim 😂
00 Yorumla
+1 yılKg dan bedenini bilemeyecek kadar cahil mi? Renki daha cazipti.
00 YorumlaTövbe ya : ) eskiden biz ne is yaparsın diye sormaya utanırdık elin adamına bak
00 Yorumla
+1 yılİc camasirindan ona neymiş
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn
Gizli Üye(36-45)+1 yıleninde sonunda ögrenmeyecek miydi. belki sana don alacak
01 Yorumla
Soran+1 yılHe don almasa da olur nsjxhdnd
+1 yılDoğru olanı yaptın tabiki onun amaçlı farklı ve belli etmiş
10 Yorumla
+1 yılIyi yapmışsın niyetininbellinetti sende o niyette değilmişsin zaten
10 Yorumla
+1 yılHadi diğer kıyafetler tamam da iç çamaşırı da olmaz yani
10 Yorumla
+1 yılBir kadına böyle bir soru sormayı nası cesaret edebiliyor ya
10 YorumlaHelal olsun cidden çok iyi yapmışsın yeni nesil … lerden değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar sürelik ilişkiydi
12 Yorumla
Soran+1 yıl7 gün dnshdhdjdhh
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışın
Haddini aşmış tabi 😀
20 YorumlaCiddi ve uzun sürelik değilse en doğrusu
20 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapmışsın
20 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmışsın
Amacı belliymiş20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılbu ne saçma soruymuş mk
iyi niyetimle düşünmeye çalışıyorum, belki sana bikini hediye alacaktır falan diye ama Türk erkeği işte04 Yorumla
Soran+1 yılAynen Türk erkeklerinin akılları hep cinsellikte🙄
- +1 yıl
tamam cinsellik konuşmak istemesini de anlarım da, iç çamaşırı bedenini sormak nedir mk
napcan yani bunu sorarken asdfasdf
öpmekten koklamaktan gir mevzuya bari, düşük IQ işte
Soran+1 yılBen kökten cinsellik muhabbetine karşıyım bence evlenmeden önce cinsellik muhabbetini açan net kızı yatağa atıp nbirlikte olduktan sonra topuklarını vura vura kızdan kaçmaktır asıl niyeti
- +1 yıl
her erkeğe de öyle bakmayın mk, insan sevdiğine dokunmak ister, bundan daha doğal bir şey mi var mk
Evet doğru olanı yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler ne konuşacağını bilmiyor gerçekten
10 Yorumla
+1 yıl%15000 haklisin bacım 👍
10 YorumlaTabiki de en dogru olan
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmışsın bence
10 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapmışsın.
10 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapmışsın, tebrikler
10 Yorumla
+1 yılAkıllı insanlar iyi hissettiriyor 😅😅
10 Yorumla
+1 yılEn iyisini yaptin guzelim❤
10 Yorumla
+1 yılevet doğru olanı yaptın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede böyle sorular sorulmamalı çok terbiyesizce
20 YorumlaNekadarlik sevgilin.
Belki hediye alacaktı.014 Yorumla
Soran+1 yıl7 gün ayrıca sev olmadık daha
Soran+1 yılFlört
Soran+1 yılBilmiyorum ki bi de bugün buluşacaktık içimde bi hüzün var niyeti sence cinsellik miydi
Soran+1 yılİşte ne yapsam yazsam sence buluşur mu benle bugün
Soran+1 yılTamam ne yazayım?
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılSen mesaj at benim xp m yok
Soran+1 yılÖzür dilerse hatasını anlarsa belki şans veriyim böyle balıklama atlarsam Kb diye hatasını anlamaz ve daha çok kötülük yapar
- Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılEvet gayet iyi olmuş. Bedenini merak etmiş galiba?
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn
+1 yılSorsak suç sormasak suç
01 Yorumla
Soran+1 yılSizde Abaza olmayıp güzel sorular sorun
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTavrına kurban oluruz beee
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiiiiiiii ndkdndndn
+1 yılHayır tabi ki devam edip zevkine bakman gerekirdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin
- +1 yıl
Madem niye soruyosun?
Soran+1 yılSanane belki içimi dökmek istiyorum te Allahım ya
- +1 yıl
Ben de fikrrimi söylüyorum
Hediye alacaktır be 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılSev bile olunsa sorulmaz. böyle bi soru kaldı ki biz karı koca değiliz ve ben kapalı birisiyim öyle değildi aslında birden yüzünü gösterdi bu soruyu sorarak başta ilgili ve sevgi doluydu ve ciddi gibiydi
+1 yılBelki hediye alacaktj sana
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne hediyesi tanışalı 1 hafta olmuş ne hediyesi açık bile değilim sen düşün kapalı biriyle bu soru
- +1 yıl
Oda haddini fazla aşmış... amaci belliymiş.. bu yazdigina gore az bile yap. jssin
Kalbin ısındı mıydı buna
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilgiliydi baya hatta doğru insan olduğunu bile düşündüm taki bu soruya kadar bu soruyu görünce soğudum ve bitirdim
Soran+1 yılEvet ilgiyi çok severim ailemle normal ama odama kapanık biriyim genel olarak
Soran+1 yılAynen doğru diyorsun:((((
+1 yılyoo bence yapmasan iyidi ya
07 Yorumla
Soran+1 yılHe sonra beni kullanıp atsaydı
- +1 yıl
ya ne laka ne kullanmasi
Soran+1 yılHı hı
- +1 yıl
fazla bir onyargili olmusssun
Soran+1 yılBence ön yargılı falan değilim insanlar köyü
Soran+1 yılKötü
- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence Doğru Olanı Yapmışsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru olanı yapmışsın.
10 Yorumla
+1 yılSınırların buysa evet bence normal
00 Yorumlabunu yhaptın, artık doğru olmasının ne önemi var
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > İç çamaşırımın bedenini sordu, bende haddini aştın deyip bitirdim. Sizce doğru olanı mı yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler