+1 yılHer şeyinin siyah olması iyi, güzel, hoş ama bunu buraya yazan birisinin her şeyi siyah giymesinin anlamı kalmamıştır bence. Türk kızlarını %90'ı hard rocker takılır zaten ama sorsan Mevlana'ya ait iki cümle bilmezler ya da Montana Çetesi'ni bilmezler, Selim Işık'ı bilmezler. Ne ilgisi var diyorsun belki ama çok ilgisi var. Gerçekten rock ruhunu taşıyan arkadaşlarım ateist bile olsalar tasavvufu sever ve bunlarla ilgili çok okurlar, Kur'an okurlar, Montana Çetesi'ni iliklerine kadar bilirler, Amerika'daki gangster bilgileri Amerikan filmlerindeki zencilerler ya da Fight Club ile sınırlı değildir, Selim Işık'ın sahnesine çıkmak için doğunun bilmem neresinden İstanbul'a gelirler ve hiçbiri de siyah t-shirtlerinin nasıl durduğunu sormazlar. Başkalarının bu konudaki düşüncelerini merak etmezler çünkü onlara göre normal olan budur zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani renkler insanin karakter bicimini belirler. Mesela cok canli renkleri kullanan bir insani karamsar hayal edemeyiz.. Kendinde soyledin mutsuz olan , yalniz olan vb. Kendine en uygun rengi tercih etmissin. Kimileri var satanist der ama bu o rengi ne anlamda giyen kisiye baglidir. Masmavi giyinen bir insan fazla dikkat cekmez, ama siyah olunca karamsar derler, satanist derler. Benim icin siyah ozgurluk demektir.
00 Yorumla
+1 yılBabasının Perwoll siyah fabrikasının sahibi olduğunu düşünürüm :)
https://i.hizliresim.com/4RPmOq.jpg123 Yorumla
Soran+1 yılAl buda senin ödülun
- +1 yıl
Tsk ederim eic icin :)
Soran+1 yılRica ederim :)
Böylemisin sende kanka? :D
3.bp.blogspot.com/.../...%2Badamlar%2B3%2Bizle.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
+1 yılNormalde rocker gibi bir felsefenin esiri olmuş gibi bir izlenim yaratmak istese de çok dallanıp budaklandırılabilir.
Siyah asil renktir :P Siyah sadelik ve şıklıktır. :) bana göre hep siyah iç karartıcıdır. arada renkli giysiler de olsa fena olmaz yeşil turuncu :D10 YorumlaBen de siyah severim de o kadar değil :D
Siyah asaletin rengidir...
24.media.tumblr.com/.../...jdMsWh1svpguyo1_250.gif00 Yorumla
+1 yılonu bunu geç sen o kız içine kapanık yakınları pek ilgilenmeyen sorunlarını tam dile getirmeyen bir kişidir o kişi konuşmayı ihtiyacı var o kişini kendini anlatamsı gerek o kişini bence sorunlarını dilnmesi gerek ve çözüm ola bilir çözüm olmasa da bir şekilde öneri alması gerek çözüme ulaşması için
00 Yorumla
+1 yılHic cekemem öyle arkadasi. Kiyafet falan neyse de sürekli ağlayan arkadaşla isim olmaz. Tamam arada aglanir dertlesilir de zirt birt ta değil ama. Çekilmez yani.
00 Yorumla
+1 yılsanırım emolar rocker olmuş :D
kanks şimdi ben de hep siyah takılırım
ama mutsuzluk falan filan
sanırım teenage bir akım yine
sizin yüzünüzden kendimi yaşlı hissediyorum mk :D00 Yorumla
+1 yılrocker bir kız arkadaşım var bir tane yeni tanıştık onla faceboktan iyi kafa dengi :D ama giyim tarzı ilgi çekici arkadaş olarak iyisiniz de sevgili olarak bilemicem siyah güzel renktir hem
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili kelimesine karşıyiz. Sıkıcı bir kelime önüne engel koyan bir kelime :D
- +1 yıl
ne anlamda engel koyuyor :) ama roker kızlarda çok çekici ya
psikolojik olarak sağlıklı bir insan bu denli siyah giymez. belli ki sorunları var. zaten yazdıklarında bunu destekliyor.
11 YorumlaÖlmüş bitmiş o ya. Hadi siyah iç giyimde anlarım da dış giyim de sürekli siyah giymek insanı mutsuz eder başkalarının da içini karartır. O kadarı da kötü bence
00 Yorumla
+1 yılKendi açımdan degerlendirirsem siyahı severim bazen tüm kıyafetleri siyah seçerim, pasifimde fakat her siyah giyinen rocker mı tartışılır
00 Yorumla
+1 yılRocker olcam diye mi donunu da siyah giyormus bu kiz. Adam gibi bir akima hizmet etsin de işe yarasin söyle ona. Bu kadar baglilik varsa içinde hani
00 Yorumla
+1 yılTek renge takılıp kalmış, hayat görüşü de acaba bu renk gibi kararmış mı? diye düşünürüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi halinde abisi kimseye zarari yok :)
- +1 yıl
Peki kendine?
Cakiiiiiii gel buraya hemen kizimmm bu patindeki kan nerden geldi siyah giyen ablarin yanindamiydin yine. Bigun kesecekler seni :))
024 Yorumla
Soran+1 yılKafam mi güzel senin :DDD
Soran+1 yılİyy pembe İy İy İy kusuyorumm :(((( o ne ya şeker tatlı iyi kiz olma ayaklari hepsini kesmek istiyorum
Soran+1 yılSen içtin mi ya hahaha :DD cakii kim:DD
Soran+1 yılHee anladım :) Ama kedilerden nefret ederim
Soran+1 yılGetir kesim kafasından :D
Soran+1 yılGıcık ya onlar hepsi pislik
Soran+1 yılKöpekleride sevmem yılani severim ben dövmem bile var
Soran+1 yılYılanlar harikadir derileri de öyle. Evet aptal kızlar sevmez hepsi salak pembe giyen, fok gibi konuşan, kendini bir şey sanan kizlar bu tipler iste onlar
Soran+1 yılPislik hepsi tam bir Gerizekalilar nefret ediyorum onlardan
Soran+1 yılDoğru tespit :D
Soran+1 yılEvet öyleyim :)
Soran+1 yılYok feministim ben
Pek umrumda olmaz siyah giyen koz diye Düşünürüm birde ben onun niye iç camasiri rengini biliyorum yahu gevşek kiz
Grunge dan black metale kadar geniş bir yelpazede dinliyorum neredeyse rock'n roll a gecicem :D00 Yorumla
+1 yılİlk aklima gelen psikolojik bir travma gecirdigi olur. karamsar derim. en iyimser tahminle ciddi biri herhalde derim. iç çamasirimda siyah dese hadi beeee derim. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet toptan :))
+1 yılergendir :)
atlatması çok uzun sürmez,
bir zamanlar bende öyleydim adam akıllı bir iş sahibi oldugunda herşey değişiyor,
şu an dışardan baksan ibrahim tatlıses dinliyodur dersin :D
ama hala rock müzik damarlarımda geziyor o da ayrı bir konu10 Yorumla150 kilo olunca siyah da fayda etmiyo ama olsun asil renktir siyah Ben beni zayif gostersin diye giyiyorum:)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılyapma kendine bunu lütfen. simsiyah giyin ama kendini siyah giyinen kız olarak tanımlama
13 Yorumla
SoranHerkes böyle der bana hatta dalga geçerler
- +1 yıl
siyah giyinerek farklı olduğunu sanarsan dalga geçerler (iç çamaşır hariç iç çamaşırla dalga geçmezler nerde bulacaklar mis gibi kızı)
düşüncelerinle tavırlarınla farkını göster ama farklıymış gibi yapma
Soran+1 yıl'Farklıymis gibi' diye bir amacım yok 16 yaşından beri böyleyim. Yaşam tarzı gibi benimsedigim bir durum bu. Dalgaya alma amaçlarida şaşirmalari olarak düşünuyorum veya şunuda diyorlar ne güzel renkli kıyafetler var giysene gibi. Siz çok yalnış anlanissiniz durumu
Siyah iyidir Beyaz farkini anlar hayat iyi dir bazen siyah bazen beyaz ama önemli olan 2sinin arasindaki dengeleri bilmekdir sende siyahla kendini özleşdirmisin ama bence beyaz dene.==)
00 Yorumla
+1 yıliyi de herkes siyah giyer ne kadar saçma bir sorudur benimde iç çamaşırında ve normal hayatta çoğunlukla tercihim siyahtır nası bir cevap bekliyon ki fena rockcı falan mı :(
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmem sürekli üzgün olanları D: giyimin bir yere kadar anlayışla karşılanabilir de siyahın da b. knu çıkarma bence. Cici ol az. Cıvıl cıvıl giyin ki az düzelsin psikolojin. Psikolojik manyak.
00 YorumlaRock bana hep gençlik merakı gelmiştir rock severimde ama yerinde ergenlik döneminde böyle siyah giyinmeler felan oluyor yaş artınca uzaklaşırsın ablamdan biliyorum
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihi önyargı felakettir kimbilir belki kötü şeyler yaşadın öyle takılıyosun ben anlamaya çalışırım ama hiç belli etmem kötü davranmam tam tersi ona çok iyi yaklaşırım belkide aşık olurum :))
00 YorumlaBen cok neseli biriyimdir ama ben de hep ic dis siyah giyerim cunku en sevdigim renk, bence ruh halini yansitmiyor. Biz ne kirmizilar giyen gorduk gozleri iki cesme yuzlerinde tebessum bile olmayan.. Takilma kiyafete..
00 YorumlaYa zevk meselesi aynen dediğin gibi rockçu olabilir :D
00 YorumlaÖnce renksiz, sonra zevksiz derim...
Siyah renk bile değildir ki. Kime ne anlatayım...00 Yorumla
+1 yılSeksi, sevimli ve aynı zamanda çekici bide.. sevilesi
00 YorumlaDış giyime bir yorumum yok fark etmez benim için de iç giyim de siyah en çok yakışan renk
00 Yorumla
+1 yılsanirim bir akimi temsil ediyor diycektim ben sen yazmissin zaten:D
00 Yorumlabence kendine özgün bir karanlık dünyası olduğu kesin bir kere tek tabanca takılan ve gizem uyandıran bir kız olduğunu söyleyebiliriz
00 YorumlaBoyle bir arkadasimiz olmadi ki. Olsaydi guzel olucakti. Hem rocker de sevilmicek bir sarkici degil dinlenir yani ajdari dinlemis bir nesiliz biz herkesi dinleriz :d
00 Yorumla
+1 yılBana takılırsa açılır rahatlar kendine gelir iki insan görür ağzı laf yapar. yok kendi halinde kalırsa ne o öyle mağarada küflenmeye terk edilmiş gibi.
00 Yorumla1.- özenti olabilir (Dikkat çekmek için )
2- Kilosunu kapatmak istiyor olabilir
3- Pskolojik sorunları vardır, dış dünya ile iletişimi kesip kendi içinde bir dünya yaratmıştır00 YorumlaNe zamandır böyle ergen emo görmüyordum sokaklarda filan. Yine mi meydana çıktınız amk...
00 Yorumlagotik, black veya death metalci derim (ben heavy metalciyim)
02 Yorumla
Soran+1 yılEn sevdigin gruplari söylermisin :)?
- +1 yıl
DİO, slayer, manowar, anthrax, Testament, megadeth, amon amarth. pantera, venom, Kreator, Slipknot, Judas Priest, black sabbath, metallica, iron maiden, motörhead, Ac-Dc, rammstein, Exodus, sepultra, mackinehead, slipknot, Kiss, death, alice cooper, marliyn manson, Mötley crüe, Rainbow, avenged sevenfold, black label society
Deep purple, GnR, Scorpions, helloween, Kreator, led zeppelin, scar the martyr, Pentagram, Overkill, satyricon, destruction, def leppard, van halen, death, napalm Death,... ve daha onlarcası
Kedide kesiyorsan bir akşam yemeğine davet edersin artık :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama nefret ediyor :D
+1 yıl25den sonra belki ama öncesinde daha farklı giyinmesi daha iyi daha renkli siyahlar için daha çok var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyi siyah olan bir insanin bilinç altina inmek gerek orada neler varki kişi hayattan mutsuz isyankar bir görünümde peki kedi kesmede var mi :D
00 Yorumlao bendim evet yillar boyunca hep siyah giydim cunku hayatimin temsili olarak yasını tuttum renkli olan herseyden nefret ettim ta ki biri gelip bunu duzeltene dek ama yine siyaha donecegimi biliyorum o gunlerin geride kaldigina inandim yanilmisim :/
00 YorumlaLiseli yıllarımda bende siyah giyen metalci tiplerdendim, ergenlik dönemi işte :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 yasindayim lise biteli cok olduu
+1 yılIlgimi ceker ben sadece rock dinlerim onundisinda sadece rap olarak eminem dinlerim
017 Yorumla
Soran+1 yılRock eminem? Değişik birisin :DD
- +1 yıl
Sadece eminem oda 3-4 sarkisi onundisinda rock:D poppunk altarnative rock falan
Soran+1 yılAlternatif bende severim classic de güzel
- +1 yıl
Aynen neler dinlersin :D
Soran+1 yılBon jovi hastasim yaşlı ama gel dese gelirim o derece :DD aç/dc dinlerim. Punk olarak paramore severim, The Pretty Reckless, Sleeping With Sirens Falling In Reverse, linkin park, slipknot. Büyük bir Guns n Roses hayraniyim şimdilik bunlarr geldi aklıma :D peki sen?
- +1 yıl
Bonjovi acdc pende dinlerim pramorenun poppuk tarzi pekyok onundisinda
Sum41
Good charlote
Bowling for sup
LFO
Lit
New found glory
Blink 182
Feeder
falan dinlerim
Inundisinda need for speed underground mostwanteed in rock sountrack leri cok iyi onlarida dinle bence :D
Soran+1 yılÇoğunu biliyorum ama favorim değiller. Paramore punk rock in başıni çekiyor ama :D yeni nesil punk rock tabiî
- +1 yıl
Paromere un 3-4sarkisini dinledim youtube play listinden devam edicem yeni guruplar kesfetmeye calisiyorum :D yeni nesili pek dinlemedim 90larinsonu 2000lerin basindaki poppunku dinliyorum yeni nesil baska gurup var mı :D
Soran+1 yılThe pretty reckless var harika bir grup fakat 18 yaş Altindaki ergenler de dinliyor yani başladi :d onlar olmadan hayat cok daha iyiydi aslında :D
- +1 yıl
Onlar ozenti zaten :D bilgisayara gecince onada bakiim gerci okadarda cok dinleyen yoktur
Soran+1 yılGrup büyük bir çıkış yaptı özellikle tumblr kafalari pek sever:D grup solisti de gosip girl adlı dizideki kiz di ve şarkiciliga başladi. Efsane olamazlar ama takilmak için ideal grup :D
- +1 yıl
O dizide izliyeceklerimin listesinde the ocnin yapimcisi olduu icin merak etmistim guruba bakarken youtubedan benzerguruplar zaren cikiyo onlarada bakiim :D sadece rockmu dinlersin :D
Soran+1 yılEvet sadece rock ve türleri. Bu arada eminem in mockingbird ude bilirim yani :D
- +1 yıl
Zaten eminem tekya metal dinleyenler bile eminem dinmlemistir yani :D
Diger kizlar hep yeni cikan sarklarin cogunu indirip onlari dinliuo ya da turkce pop dinliyolar dilkoda (dersane) bir kizvardi tek o rock ve benim dinediin guruplari dinliyodu :D
Soran+1 yılEminem cok başarili bir adam harika bir yetenek, benim tarzıma hitap etmiyor fakat dinleyen bir kaç arkadaşim var. Dediğim gibi mockingbird, beautiful, sing for the moment gibi şarkilari aklimda kaldı
- +1 yıl
Bende cocukkeb diunledigim icin alismisim asslike that slim shaddy mockingbied falan gerci yeni sarkilarina pek bakmadim
- +1 yıl
Sleeping With Sirens güzelmiş plain white'se benziyo diğierlerine daha bakmadım
+1 yılMetalciyse gider ona victoria secret'ten en siyahlarını alırım
02 Yorumla
SoranAl bakalim:D
- +1 yıl
Nerde anca bizim rockbarda oluyo onlarada almam :D
ya rock dinlemiyorum ama koyu renk seviyorum bugun annemin zoruyla kendime beyaz kazak aldım moraller bozuk
00 YorumlaSiyaha bayıldığını düşünürüm :p O rock dinleyen erkek benim :p
02 Yorumla
Soran+1 yılAma yaşın baya var :D
+1 yılHayatına renk katmaya geldilm der yanına gider konusurum.
01 Yorumla
Soran+1 yılO böyle iyi bence :D
+1 yılDış giyimde siyah iyidir. Ama iç giyimde cok farklı bnim icin. (Dantelli olması şartıyla desenli olucak kırmızı, pembe, beyaz ve mor )
00 Yorumla
+1 yılSiyahi seviyodur :) ya da siyahtan baska renk bilmiyodur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tespit teşekkürler :D
+1 yılİç giyimini görmüyoruz şimdi lütfen. Dışına bakarsak kapkara giyinirse tabiki de gotik deriz. Rock müzik dinliyorum ben ama kapkara da giyinmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHayat tarzit
+1 yılKendisi bilir ne diyim ama gonul ister hem civil civil ol hem yeri geldiginde rocker girl takil :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılİç giyimine kadar biliyorsak artık zaten başka birşey düşünmemiz yanlış
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yıl:D Güldürdün.. ben en ucra metalleri dinliyorum bende o kafa yok.
00 Yorumla Gizemli gelir biraz ama bir tarzı varmış derim beğenirim yani.
00 Yorumla
+1 yılBenim dişi halim derim ne derim başka ve evet rock müzik dinlerim disturbed hayraniyim ;)
00 Yorumla
+1 yılKesin pasaklidir. arada donlari kaynatmak gerek bak siyah renk verir olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBacım sen kendini Rocker kız sanıyon ama Polat alemdar gibi duruyon
10 Yorumlaçok severim ama ilk önce gözlerini silerim yalnızlıgını paylaşìrim
00 Yorumla
+1 yılOha be kardesim. Bende rock dinliyorum ayni zamanda bu isle ilgileniyorum ama o kadarda hersey kara olmaz
00 YorumlaModa & Stil konusunda 377 cevap paylaştı. Siyah kizlarda ulasilamaz oldugunu dusundurur. Erkeklerde gizemli oldugunu. Kizlar renkli seyler giyerse cevreye daha sicakkanli oldugunu dusundurur.
00 Yorumla
+1 yıl16 veya 17 yaşında olma ihtimali yüksek olan kız modelidir
02 Yorumla
Soran+1 yıl24?
- +1 yıl
o zaman rock gırl olma ihtimali var ne diyeyim siyah iyidir hem isyanı temsil eder
+1 yılO değilde bende siyah giyinmeyi çok seviyorum aslında şöyle ki özellikle siyah kıyafetler almıyorum ama gel gör ki çoğu kıyafetim siyah
00 Yorumla
+1 yılrock dinlerim siyaha bayılırım. tapmak serbest mi o kıza?
02 Yorumla
Soran+1 yılTap bakalım :D
- +1 yıl
:)))
- Devamını Gör (153)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası