Siyah iyi , bende siyah giyerim ama bunlarin hiçbirisi sen değilsin. Sonuncu fotoğrafı nereden bulduysan kizin boynundaki daire içerisindeki yıldız şeytanı simgeler. Satanizm ve satanizim sempatisi taşıyan, şeytan sempatizanlari bu şekilde siyah giyinip, kolyeler takip , ağzına burnuna piercing yaptıriyorlar. Siyah giyilecekse daha düzgün giyilmeli.
Daha güzel semboller bulabilirsin. İlla pentegram takicaksin diye birşey yok. Ayrıca salak gibi satanist olmadığına sevindim. Tam bir saçmalıktan ibaret. Sembolleri bende severim , hoşa gidiyor açıkçası ama herhangi bir dini simgeliyor olgudunda pek sicak bakmam. Müslümanım, sen nesin necisin bilmem ama pentegram takip gözlerini siyaha boyadiginda pek hoş bakilmaz. Samimi konuşuyorum; instagram hesabina baktim , güzel kızsın. Ama piercing'in , dövmelerin , garip sembollerin güzelliğini bozmasına izin verme.
@benmimaviyim Nasip kısmet işidir. Anlayana sivrisinek sazdır, anlamayana ise bin kelâm azdır. Varsa nasibinde bizden nasiplenmek , nasiplenir. Yoksa nasibi ne gelir elden? Allah hidayet etsin.
En İyi Cevaplar