Yani daha önce bu tarz taşları hiç kullanmadım ama eski dönemlerde sıkıntı, keder vb durumlarda bu tarz taşların kullanıldığını duymuştum. Tabiki taşlar gerçekten doğal ve gerçekse faydası olabilir.
Doğal taşlara ilgim var baya. Bir kaç sayfayı takip ediyorum. Etkisinin olduğuna pek inanmıyorum ama. Elimde Jasper taşı var mesela kendim toplamıştım, bir kaç güne tekrar toplamaya çıkabilirim, belli değil.
😅 onların çoğunda doğal değerli/yarı değerli taş bulamazsın. Eminönü taraflarında doğal taş satan yerler var, intagram üzerinden satan güvenilir yerler falan var. Taşa para vermem ama toplama kısmı tam benlik. 🙂
Sebebi gizli yorum yapmak istemiş olmam. Başka bir sebebi olabilir mi diye düşünüyorum cevap bulamıyorum. Bunda art niyet olabilir mi acaba diye düşündüm ama yine bir şey bulamadım.
Ahahjs o da bir pazarlama stratejisi. İnsanların bu tip konularda duygularını suistimal etmek daha kolay. Ama gerçekten işini samimi yapan insanlar da var. Alışveriş yaparken beynini bir kenara bırakan insanlar adına biraz sakıncalı bir durum evet
Geçen iş için bir yere gittik, öğle vakti arkadaşla yemek yemek için küçük bir esnaf lokantasına girdik. Yemek için kararsız kaldık. Adam hemen bir kepçe koydu tabağa, zorla tadına bakın dedi, ondan sonrası yok bizde, bir baktık dört çeşit yemek önümüzde 😂😂
Doğal taş olsada bişi olmaz. O tarz şeyler düşüneceğime gider multivitamin alırım. Vücudumda vitamin eksikliği var ise faydası olur. Bununla ilgili bir ayet vardı hatta. Araştırırsan bulursun.
Ben de aslında daha çok renklerini ve orjinal duruşlarını seviyorum. Fakat çok büyük etklileri olmasa da kişiye etkileri olduğunu düşünüyorum. Enerjiler birbirini etkiler çünkü.