Doğal taşların fayda sağladığına inanır mısınız? yoksa jahrein’in dediği gibi plasebo etkisi olduğunu mu düşünürsünüz? yani inanmaz mısınız? fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben gerçekten doğal taşları çok severim. Onların renkleri, şekilleri, yapıları vs. etkiler beni. Ama onlar sadece birer taşlar. Hiçbir gücü ya da etkisi olamaz. Plasebo etkisi tamamen. İnanmak istersen iyi geldiğini sanarsın.
Aslında doğal taşların işlevi boynuma takayım da uğur getirsin değil. Taşı takınca olumlama da yapmamız gerekiyor. Ne kadar olumla, o kadar iyi şey bu yüzden taşların iyi hissetmeye bi nevi vesile olduğuna inanıyorum yoksa tek başlarına bi anlamı yok bence ama kaya tuzu gibi taşlar radyasyonu alıyor diye biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben gerçekten doğal taşları çok severim. Onların renkleri, şekilleri, yapıları vs. etkiler beni. Ama onlar sadece birer taşlar. Hiçbir gücü ya da etkisi olamaz. Plasebo etkisi tamamen. İnanmak istersen iyi geldiğini sanarsın.
görünüş açısından iyi. eskiden etkilerine inanırdım ama şimdi o inancımı yitirdim. yani pembe kuvars kullanınca aşk geleceğini sanmıyorum
Olabilir ya hepimiz bir şeylere inanırız. Evet, maalesef pembe kuvars da dahil olmak üzere hiçbir taşla aşk gelmez.
Allah’tan gelir hayırlısı
Aynen.
Aksesuar olarak kullanıyorum bazen ama gücüne inanmıyorum acıkcası
haklısın. görünüş açısından güzel ama spiritüel anlamlar bağlamak bana mantıksız geliyor.
Evet ben de inanamıyorum bu tarz şeylere. Öyle olsaydı çoğu istediğimiz olurdu hayatta böyle taşlarla falan
Sen beyninde kabullen kaldirim tasida guc verir sana😅 herseu beyinde
inanmıyorum artık bro. işin güzellik kısmındayım
bilmem pek inanmıyorum ya
bende artık
yasin oku daha umut vericii 😻
okuyacağım inşallah 🙏🏻 ayetel kürsi, nas, felak, ihlas…
Mumkunse bu konudaki fikirlerini Jahreinden alma.
ahahahha neden
Daha iyi kişiler bulabilirsin.
yok onu takip etmiyorum ve sevmiyorum. bazen mantıklı bazen boş konuşuyor. ama bu konuda güzel söyledi.
İnanmıyorum
anlıyorum
İnanıyorum
etkisini gösteriyor mu peki
Aslında doğal taşların işlevi boynuma takayım da uğur getirsin değil. Taşı takınca olumlama da yapmamız gerekiyor. Ne kadar olumla, o kadar iyi şey bu yüzden taşların iyi hissetmeye bi nevi vesile olduğuna inanıyorum yoksa tek başlarına bi anlamı yok bence ama kaya tuzu gibi taşlar radyasyonu alıyor diye biliyorum
placeboo
Plasebo