Kişilik & Karakter Doğal taşlara inanır mısınız? Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bence plasebo etkisi var Doğal taşlara inanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de öyle şeylere inanmıyorum.. ama isteyen inanabilir saygı duyarım sonuçta belki de seviyorlardır 1 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır ama insanların çakıl taşlarının sihirli güçleri olduğuna inanmalarına inanıyorum insanız sonuçta 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiçbir şekilde doğal taş konusuna itimadım yok.. 1 0 Yorumla
hsancbn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl İnanmaktan ziyade hepsinin bir bilimsel açıklamasıda var zaten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilgim yok senden birşeyler duymak istiyorum ama 1 3 Yorumla Bilgolog +1 yıl Ben doğal taş kullanıyorum ancak plasebo etkisi olduğuna inanıyorum. Yani onlar sadece taştan ibaret ancak biz onlara anlamlar yukledigimiz için bizlere iyi geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mantıklı oldu bende katılıyorum teşekkür ederim 😊 Yorumla Bilgolog +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok da inanmam ama inanan insana iyi gelir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır tabi ki de öyle şeylere inanmıyorum.. ama isteyen inanabilir saygı duyarım sonuçta belki de seviyorlardır
Hayır ama insanların çakıl taşlarının sihirli güçleri olduğuna inanmalarına inanıyorum insanız sonuçta
😑..
Hiçbir şekilde doğal taş konusuna itimadım yok..
İnanmaktan ziyade hepsinin bir bilimsel açıklamasıda var zaten
Bilgim yok senden birşeyler duymak istiyorum ama
Ben doğal taş kullanıyorum ancak plasebo etkisi olduğuna inanıyorum. Yani onlar sadece taştan ibaret ancak biz onlara anlamlar yukledigimiz için bizlere iyi geliyor
Çok mantıklı oldu bende katılıyorum teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙂
Çok da inanmam ama inanan insana iyi gelir.
Yok ya inanmiyorum
Sadece varlığına inanıyorum 😂
Inanirm çok da güzel enerjileri var.
Lokum sandım
😄