Moda & Stil Kızlar, Elbiseyi genelde çıplak bacakla mı yoksa külotlu çorapla mı giyersiniz? Yagmur91929 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani siz genelde nasıl tercih edersiniz kombinleriniz nasıldır? Külotlu çorapla Çorapsız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel two Kızlar, Elbiseyi genelde çıplak bacakla mı yoksa külotlu çorapla mı giyersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aleynapia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Genelde yok bazen çıplak bazen çoraplı ama sanırım daha çok çorapsız 1 26 Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Neden çorapsız daha sık peki :) Yorumla aleynapia +1 yıl Kendime daha çok yakıştırıyorum çoraplı liseli gibi oluyor dışarı çıkarken tercih etmiyorum pek Yorumla aleynapia +1 yıl "Yakıştırıyorum" dan sonra , olacak Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hmm peki düğünlerde falan külotlu çorap tercih eder misiniz Yorumla aleynapia +1 yıl Düğüne gitmem pek düğün sevmiyorum, ama gitsem ederim Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hmm mezuniyete gitmiş miydiniz peki 😊 Yorumla aleynapia +1 yıl Evet lise Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Peki kombininiz nasıldı yani genelde kızlar biraz açık giyiniyor yırtmaçlı elbiseler falan sizin kombininiz nasıldı Yorumla aleynapia +1 yıl Dans vardı bizim o yüzden uyumlu olması için hepimiz benzer şeyler giydik siyah elbise vardı kısaydı zaten yırtmaç yoktu Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hmm peki topuklunuz nasıldı külotlu çorap giydiniz mi Yorumla aleynapia +1 yıl Ben giymedim külotlu çorap giyen oldu, Ayakkabı için link atardım ama xper yetmiyor. Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hmm neden külotlu çorap giymediniz :) bu arada yani ayakkabı için sitedeki ismini verirseniz ben kendim de bakabilirim Yorumla aleynapia +1 yıl ht❤️tps❤️://images. app. goo.❤️gl❤️/ynsFKj3C❤️HtfJF❤️Fh28 Yorumla aleynapia +1 yıl Kalpleri silersen olur Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Çıkmıyor ya :( Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Sen tarif et o zaman ayakkabıyı :) Yorumla aleynapia +1 yıl Tarayıcıdan mı giriyorsun siteye Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Evet Yorumla aleynapia +1 yıl ht❤️tps://ima❤️ges. app. g❤️oo. gl/4DNmzxYC❤️h5oJoqWE9 Yorumla aleynapia +1 yıl Bunu dene olması lazım Yorumla aleynapia +1 yıl Kopyalayıp yapıştırdığında kalpler görünmüyorsa arada boşluklar görürsün o boşlukları sil Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Şimdi gördüm evet beyaz önü açık ayakkabı :) peki oje kullandın mı bununla veya neden çorap giymedin Yorumla aleynapia +1 yıl Fotoğraftaki gibi frenchti tırnaklarım, çorapsız daha çok yakıştığını düşünüyorum Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hmm peki kaç adet külotlu çorabınız var en son ne zaman giydiniz Yorumla aleynapia +1 yıl Yeter bu kadar soru Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Neden ki :( Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı. Çorapsız giyerim havalar tabi ki soğuk falan değilse. 1 5 Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Neden çorapsız peki ángelsinalasyocéano +1 yıl Sıcak havalarda elbiseyi çorapla giyecek halim yok yani. Böyle tercih etmeyi seviyorum 😊 Yagmur91929 +1 yıl Yani peki ılık normal havalarda da çorapsız mı giyersiniz :) ángelsinalasyocéano +1 yıl Evet :) Yagmur91929 +1 yıl Neden çorap sevmiyorsunuz peki yani soğuktan korunmak dışında estetik duran ince çoraplar da var :)
Laleli01 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Genellikle çorapsız ama bazen ince siyah çorap tercih ederim 2 3 Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Neden genelde çorapsız tercih ediyorsunuz Laleli01 +1 yıl Tercih meselesi bacaklarım güzel çorapla gizlemeyi çok sevmiyorum Yagmur91929 +1 yıl Hmm külotlu çorabı cogu kız sevmiyor genel bir sebebi var mı yani çok mu rahatsız bir şey
prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Kışın çorapYazın çorapsız 2 1 Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Bahar aylarında peki Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Elbiseye göre değişir bu 1 2 Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Nasıl yani mesela Yorumla 126Pınar +1 yıl Bazılarında yakışıyor bazılarında yakışmıyor işte Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl çorapsız terich ediyorum 1 5 Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Neden çorapsız tercih ediyorsunuz peki Yorumla Yagmur91929 +1 yıl ? Yorumla Nehii_ir +1 yıl bacaklarım daha güzel gözüküyor öyle Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Külotlu çorap hiç sevmiyor musunuz peki Yorumla Yagmur91929 +1 yıl ? :) Yorumla
yuppiyyyyask Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uzun taytla 1 4 Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Uzun tayt nasıl yani Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl www.google.com/search Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Aynı böyle Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hmm Yorumla
hicranaydın Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çıplak bacakla 1 11 Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hmm neden külotlu çorap sevmez misiniz Yorumla hicranaydın +1 yıl Sevmiyorum pek Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hiç giymez misin peki Yorumla hicranaydın +1 yıl Giymedim Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Fileli çorap falan peki Yorumla hicranaydın +1 yıl Hiç çorap giymedim bacaklarımı tamamen kaplayan Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Genelde nasıl çoraplar giyersiniz Yorumla hicranaydın +1 yıl Ayak bileğime kadar olan çorapları giyerim Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hmm dizalti çoraplardan giymiyor musunuz voleybolcularin giydiklerinde falan Yorumla hicranaydın +1 yıl Giymiyorum Yorumla Yagmur91929 +1 yıl Hemcinslerinize ilgi duyar mısınız Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Genelde yok bazen çıplak bazen çoraplı ama sanırım daha çok çorapsız
Neden çorapsız daha sık peki :)
Kendime daha çok yakıştırıyorum çoraplı liseli gibi oluyor dışarı çıkarken tercih etmiyorum pek
"Yakıştırıyorum" dan sonra , olacak
Hmm peki düğünlerde falan külotlu çorap tercih eder misiniz
Düğüne gitmem pek düğün sevmiyorum, ama gitsem ederim
Hmm mezuniyete gitmiş miydiniz peki 😊
Evet lise
Peki kombininiz nasıldı yani genelde kızlar biraz açık giyiniyor yırtmaçlı elbiseler falan sizin kombininiz nasıldı
Dans vardı bizim o yüzden uyumlu olması için hepimiz benzer şeyler giydik siyah elbise vardı kısaydı zaten yırtmaç yoktu
Hmm peki topuklunuz nasıldı külotlu çorap giydiniz mi
Ben giymedim külotlu çorap giyen oldu, Ayakkabı için link atardım ama xper yetmiyor.
Hmm neden külotlu çorap giymediniz :) bu arada yani ayakkabı için sitedeki ismini verirseniz ben kendim de bakabilirim
ht❤️tps❤️://images. app. goo.❤️gl❤️/ynsFKj3C❤️HtfJF❤️Fh28
Kalpleri silersen olur
Çıkmıyor ya :(
Sen tarif et o zaman ayakkabıyı :)
Tarayıcıdan mı giriyorsun siteye
Evet
ht❤️tps://ima❤️ges. app. g❤️oo. gl/4DNmzxYC❤️h5oJoqWE9
Bunu dene olması lazım
Kopyalayıp yapıştırdığında kalpler görünmüyorsa arada boşluklar görürsün o boşlukları sil
Şimdi gördüm evet beyaz önü açık ayakkabı :) peki oje kullandın mı bununla veya neden çorap giymedin
Fotoğraftaki gibi frenchti tırnaklarım, çorapsız daha çok yakıştığını düşünüyorum
Hmm peki kaç adet külotlu çorabınız var en son ne zaman giydiniz
Yeter bu kadar soru
Neden ki :(
Çorapsız giyerim havalar tabi ki soğuk falan değilse.
Neden çorapsız peki
Sıcak havalarda elbiseyi çorapla giyecek halim yok yani. Böyle tercih etmeyi seviyorum 😊
Yani peki ılık normal havalarda da çorapsız mı giyersiniz :)
Evet :)
Neden çorap sevmiyorsunuz peki yani soğuktan korunmak dışında estetik duran ince çoraplar da var :)
Genellikle çorapsız ama bazen ince siyah çorap tercih ederim
Neden genelde çorapsız tercih ediyorsunuz
Tercih meselesi bacaklarım güzel çorapla gizlemeyi çok sevmiyorum
Hmm külotlu çorabı cogu kız sevmiyor genel bir sebebi var mı yani çok mu rahatsız bir şey
Kışın çorap
Yazın çorapsız
Bahar aylarında peki
Elbiseye göre değişir bu
Nasıl yani mesela
Bazılarında yakışıyor bazılarında yakışmıyor işte
çorapsız terich ediyorum
Neden çorapsız tercih ediyorsunuz peki
?
bacaklarım daha güzel gözüküyor öyle
Külotlu çorap hiç sevmiyor musunuz peki
? :)