Tabi çok ama saçlarım epey yıpranmıştı yani mecburdum. O değilde asıl merak ettiğim Kerastase Elixir Ultime kullananlar var mı? Memnun musunuz?
Cevabın nedir?
Ben 100 tlye lorealin keratin iceren sac bakim kremi ve 70 liraya da nrm veren spreyini aldim 75 de sampuan a verdim bana gore normal saca harcanan para; )
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin saclarin cok bakimli guzell gorunuyor canim degmis verdigin para umarim benim de deger :)
En İyi Cevaplar
Saç Bakım konusunda 695 cevap paylaştı. https://hizliresim.com/b4yzX0
Canın sağolsun :)46 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
Soran+1 yılYok sukur cok asmadi beni ama tabi pahali geldi yinede. Hem maske 4 aylik kullanim icinmis sampuansa benim sacimi yikamama gore degisirmis. Ama 1bucuk ay dedi sampuan icin cunku iki gunde bir yikarim saclarimi :)
Soran+1 yılEvet onu duydum yaptiracagim :)
ben de kerastase kullanırım çok güzeldir. ama bu modeli değil. şampuan için para ver ama maske ye çok bayılma bence...
00 Yorumla
+1 yılAdını telaffuz etmek bile bu kadar zorsa, 200 lira eder aga...
22 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi cevabi secmekle hata yapmisim daha iyisi cikti :D Helal panpa +1
- +1 yıl
Eyvallah paşa :))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
44Cevap
Saclarin cok yipranmissa sampuan ve kürlerin pek faydali olmayacagini sanmiyorum. Kirik cok varsa önce saclarini kestir sonra kürlerle saclarinin daha saglikli uzamasini, canlanmasini saglayabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen canim kiriklar cok ama şu an kestirmek istemiyorum zaten cok uzun degil saclarim azcik uzasin kestiriririm. Bide kuafor kiriklari alicam derken yarisini kesiyo hep :(
Ben şampuan maskeye o kadar para versem, maskeyi yüzüme yerleştirdiğimde 1 2 ay çıkartmam sanırım, gece yatarkende şampuana sarılıp yatarım başına bişey gelmesin diye
40 YorumlaKerastase ise yariyormus canim pahali ama degiyor diyor çevremdekiler, hem okadar para vermene gerek yoktu kestirmen yeterliydi :)
00 Yorumla
+1 yıl6 aylık şampuan la maske alman lazım ona hangi marka acaba o merak ettim:)
03 Yorumla
Soran+1 yılKerastase. Zaten maske 4 ay kullanılırmış şampuansa artık saçını yıkama sürecine bağlı.
- +1 yıl
Hm iyi gelir umarım
Soran+1 yılUmarım sağol :)
+1 yılEvlat acisi gibi isler o benim içime. Nasil kiydin nazil elin gitti vicdansiz :)
00 Yorumla
+1 yılaylık saçıma ayırdıgım 50 lira kızım fghjkl :D
ama karşılıgını alıyordum.
2.5 sene
30x50 1500 lira
ohaaaaaaa01 Yorumla- Saç Bakım konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılSence az mı :O
Ama neyse olmuş bir kere :D Hem ihtiyacında varsa :)01 Yorumla
Soran+1 yılSaclar en onemli aksesuarimiz canim. :)
+1 yılEvet o guzel de cok daha iyileri var asagi yukari ayni fiyata :/
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyileri hangisi? En iyisini kullanmak isterim hep :)
- +1 yıl
Eve gidince bakar yazarim, ama sana ayda bir keratin bakimi oneriyorum o kadar iyilestiriyor ki saci.
Soran+1 yılKeratin bakimi derken anlamadim canim
- +1 yıl
Ya bakim iste ismi keratin bakimi ayda bir yapiliyor sactaki kiriklarin toparlanmasi guclenmesi icin googledan arastirirsan baya bir sey bulabilirsin.
Soran+1 yılAağol canim bakicam
Ee tabi bakımlı olmak şart hele de kızlar için bakım daha başka ama yine olm 200 verilir mi naptın laann o paraya yeni saç ektirirsin afagafsggs
04 Yorumla
Soran+1 yılSac onemli bir aksesuar :) Napim cok yipranmisti gucsuzlenmisti bende profesyonel bir bakim aldim.
+1 yılHerkesin kendi gelirine göre asgari ücret için çok milletvekili maasina göre hic
00 YorumlaSahsen bana koymaz 200 lira cunku basarili bir kadinin arkasinda kadinin harcamakarindan cok para kazanan erkek vardir;)
00 Yorumla
+1 yılArkadas radara dustum nasil oduycem diye dusunuyom 200 lira diyor yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılAhah :)))
- Saç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkısa saçlı kızlardan nefret ederım ama bir şampuana 200 lira vercegine saçlarını kesmiş olabilcegini düşündümde bence çok güzel kızlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende geçen mineral fondötene bayıldım 200 lira içim acıdıı
011 Yorumla
Soran+1 yılBenim fondöten clinique 99 lira çok memnunum. Seninki tam olarak hangi marka ve özellikleri ne? Link atar mısın?
Cevap sahibi+1 yılyoungblood mineral fondöten yanında fırçasınıda almak zorunda kaldım normal frçalarla dağıtılmadığı için tek başına 200 tl değil taibisi fırçayla beraber 200 tl tuttdu. www.dermomarket.com/...neral-Fondoten,PR-9057.html bu siteden yaptım alışverişi aldığım mineral fondöten bu. Ya adetim yaklaştığındanmıdır yoksa bu fondötenmidir bilmem ama sivilceler cıktı bir kaç tane inş bu üründen değildir çünkü okadar kimyasal yok felan diyorlardıı :/
Cevap sahibi+1 yılclinique hangii ürünü sende atarmısın ben yeni fondöten arayşına girdim gene lancomee da iyi diyorlardaa hiç kullandınmı?
Soran+1 yılYa canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama clinique kadar iyi bir marka yok. Alerji hic yapmıyor ve genç ciltler icin mukemmel. Mesela ben 19 yaşımdayken sivilcelerim vardı anti blemish fondöteni kullanırdim. Hem sivilcelerimi saklardı hem de cildime zarar vermezdi hatta sivilcelerin gitmesine yardımcı olurdu. Şimdi şükür hic sivilcem yok ama işte az biraz yabakta lekeler var o yüzden even better'a gectim. Hem lekelerimi kapatıyo hem de azda olsa tedavi ediyor. Gerci ben artık fondoten sürmüyorum özel günlerde anca. Tamam link atıcam.
Soran+1 yılwww.clinique.com.tr/.../index.tmpl
Istanbul'daysan Taksim Istiklalde Clinique mağazası var git cilt analizi falanda yapıyorlar cilt tipine en uygunu verirler sana. Benim şu an kulandığım bu.
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındayım işte bebek gibi cildim vardı avonun bir fondöteni mafetti cildimi ondan beridir seçtiğim fondötenlere çok dikkat ediyorum hep servet harcıyorum resmen yeterki alerji yapmasın diye çünkü hassas bir cildim var oyüzden bu aldığım mineral fondötende sivilce yaptı clinique deneyebilirim benim için kalıclığı ve kapatıclıığı önemlii. anti blemishi duymuştum sivilcelere iyi geliyormu cidden?
Soran+1 yılSivilceli ciltler icin birebir canım. Ben 2 sene kullandım. Tavsiye ederim.
Cevap sahibi+1 yılcok teşekkür ederim anti blemish hep aklımdaydı seninde tavsiyenle almam kesinleşti :)
Soran+1 yılAl canim pisman olmazsin. Ama birde yazin ve gubesli gunlerde kesinlikle gunes kremi kullan iyi bir markanin.
Cevap sahibi+1 yılavene düşünüyorum yaz için tabi önerin varsa açığım :)
Soran+1 yılAvene cok iyi canim la roche posay'de düsünebilirsin ama avene iyi :)
+1 yıl200 lira para olarak çok değil, şampuan maske için çok
00 Yorumlabende şampuanıma 80 saç kremime 80 veriyorum bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılOnu bana versen daha iyi bir sonuc alirdin maske turu buldum fena ise yariyor ucuz hemde
00 Yorumla
+1 yılKizlar saca basa verdivinizi biriktirseniz 2 sene de ara a alirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBayanlara özel evden iş imkanı. Görüntülü sohbet ederek ayda 2500-6000 tl kazanın. Detaylar ve başvuru için skype:admin-kalbimol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel olupta kime neyi kanıtlamak istiyosun kocamı arıyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılCok cahilsin keske olsen. :)
Cevap sahibi+1 yılok dünya senin olsun panpa
Ben bir keresinde bir creame 220 lira verdim :/
00 Yorumlaindirimleri takip etseydin keske daha uygun olurdu :)
00 YorumlaGelirine bağlı. 6-7 bin alıyorsan çok ucuz dersin :))
00 YorumlaSen çıldırmışşın zeytin yağlı Arap sabunu her derde deva 5 lira ver onu dene 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla mahalleden berber mustafa abiye aydan aya 15 tl bayılıyorum mutluyum
00 YorumlaSabah namazı bedava. Allah yüzüne nur veriyor.
29 Yorumla
Soran+1 yılZaten cok beyazim daha nur mur istemez ama goz alti torbalarim var onlara iyi gelecekse...
Soran+1 yılNur temiz guzel yuzlu anladim. Beyazim iste temiz guzel yuzlu bu arada esmerleri bir kere de yaktim ama olsun. Ayrica kafir mafir simdi noluyoruz. Turkculuk ve muslumancilik falan mi oynuyoruz?
Soran+1 yılSimdi amca hayat sartlari her ailede farkliliklar gosterebiliyor, ben sansli kesimdeyim cok sukur. Saclarim yipranmisti, kestirmekte istemedim, profesyonel bir bakimla eski gunlerine donmesini istedim ve sampuan ve bakim maskesine 200 liracik bayildim. Maske 4 aylik kullanim icin, sampuan 2 ay. O halde biraz matematiksel yaklasinca olaya cok beni sarsmadi. Ama tabi biliyorum ki ulkemizde asgari ucret 900 liracik bile degil. Allah yardimcilari olsun. Cumlemiz amin.
Soran+1 yılSimdi efenim sen cok sktrbktn bir tartisma cikarmak istedin ben orali olmadim. Guzellik, nurluk allah vergisi bir sey, bakimli olmaksa elimizde olan bir sey. Herkes ayagini yorganina gore uzatip, farkli marjlari yadirgamasa dunya cok daha guzel olacak.
+1 yılİyi yapmışsın tatlım inşallah faydalı olur...
06 Yorumla
Soran+1 yılInsallah canim sac onemli :)
- +1 yıl
Tabiki de canımm
- +1 yıl
Bakımlı olmak her bayanın hakkı :)
Soran+1 yılKesinlikle. Guzellik allah vergisi yani ama bakim bizim elimizde. Guzel doogmamisiz olabiliriz ama bakimli olmak zorundayiz :)
- +1 yıl
Yani tatlım saç zaten en önemlisi benim sevgilim koklaya koklaya bir hal oluyor benim saclarımı sigara kullanıyorum buna rağmen asla sigara kokmam buda bakım da geçiyor elim dahi kokmaz :)
- +1 yıl
nrş6mö56j69dsyıssıısıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Beniim param kitaplara gidiyo :d
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de kitap alirim ayda bir iki defa. :)
+1 yılYararı olucaksa fiyat oldukça normal bence :)
00 Yorumlaeğer faydasını görüyorsan az bile..
00 YorumlaSaç hassas konu tabiki.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn önemli aksesuarımız bence.
sanki araba alcak la :D nolck 200 liradan
01 Yorumla
Soran+1 yılVay vay :D
sonucuna değicekse bence verilir para :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canim :)
+1 yılkullandım işe yaramadı
00 Yorumla
+1 yılaylik 10 lira ayiriyorum yetiyor berberde :)
00 Yorumlaolsun eğer işe yarıyorsa güzelliğe değer bence
00 Yorumla
+1 yılİşine yarıyorsa iyidir bacım uygundur
00 Yorumla
+1 yılBenim 6 aylık saç giderim 5 Tl
11 Yorumla
Soran+1 yılAy nolur utandirma dermisim :D
+1 yılMarkasını versene bende alcam ciddyim
020 Yorumla
SoranKerastase :) Al al bakımlı erkek severiz :)
- +1 yıl
Benim dolabı açam seninkinden fazla bakım eşyası yoksa g*t olam
- +1 yıl
tamamda bunun özelliği ne ne işe yarıyo
Soran+1 yılVay merak ettim seni :)
Ya iste icindeki yaglar sayesinde saci derinlemesine bakima sokuyormus.- +1 yıl
İnsan önce kendini sevcekki hatunlar onu daha çabuk sevsin. Allaha şükür on hatundan onbiri beni sever sağolsunlar.
Dökmez falan demi böyle parlatıyormu bide
Soran+1 yılOn hatundan on biri :) O nasil bir oz guven cocuguum :) Bak biz kizlar olafak egiyime onemem veririz.
- +1 yıl
siz kızlar dişlekmisiniz biraz anlamadımda ne yazdığını olafak egiyime önemem veririz derken :D
Soran+1 yılAy telden yazdim rezil oldum :( sasasasavahahs egitime cocugum egitime
- +1 yıl
Mühendislik okuyorum :D
Soran+1 yılOyle her muhendislik okuyorum diyeni de ciddiye almayiz cunku burasi Turkiye :D Kac tane adam akilli universite var ki? Universiteni soyle bakim.. Ben misal Yildiz'da stresten saclarimi yipratip dokup ardindan 200 liralik sampuan almis muhendis adayiyim :D
- +1 yıl
elektrnoik ve haberleşme okuyorum bilirsinki türkiyede sadece 7 ünide var zuhaaaa :D
Soran+1 yılO yedisinden hangisindesin demagoji yapma : D
- +1 yıl
7sinin 3ü özel kaldıkmı dört :D
Soran+1 yılItü?
- +1 yıl
İstanbul'da olsak çoktan tanışmış olurduk :D
Soran+1 yılYa bak iki gramlik beynim var su an onu da sabah ki derse saklamam lazim tamam mi? :D
- +1 yıl
bölüm neydi :D
Soran+1 yılBilgisayar Mühendisliği :(
- +1 yıl
gerçek hesabından mesaj atsana merak ettim götümki :D
- +1 yıl
vaayy tamam tamam anladım ben anladıım
bana gore cok... ama inş faydasını görürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılIns canim sagol
+1 yılSonuçtan memnun kalırsan çok değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün ilk kez kullandım bakalım :)
- +1 yıl
Sonuçları mutlaka bildir
Eğer çok memnun kalırsan söyle ben de alacam
00 YorumlaKerastase ben 130 veriyorum naptin sen ya
00 Yorumlaparan var ki veriyorsun bizene karşim
00 YorumlaSacim icinse az bile:))
00 YorumlaAjda pekkan onparaya 20 yas genclesti?
00 YorumlaMükemmel saçlar için deger
00 Yorumla
+1 yılYok az bayılmışsın 300 daha harca :/
00 Yorumla
+1 yılsaclarina o kadar zarari nasil verdin ki
00 Yorumla
+1 yılSac dokulmesine karsi bir oneriniz var mi
03 Yorumla- +1 yıl
Nerden temin edecez
- +1 yıl
Kesinlikle onermiyorum saclarini çok kurutur kremle kullandigimda bile çalı gibi oluyor saclarin. Ama yok illa alcam diyosan aktarlardan bulabilirsiniz.
Ona bayılma denmez yolunma denir
00 Yorumla
+1 yılsorun saçsa daha fazlasını bile veririm ben :D
00 Yorumla
+1 yılKozmetik işine girmem lazım :S
00 Yorumlahaaaşşııırrrtttttt
ses buraya kadar geldi:))00 Yorumla
+1 yılsayende ikinci şubeyi açtık
00 YorumlaZengin bir koca lazım sana. :D
00 Yorumla
+1 yıleğer yararlı olacaksa değer:)
00 YorumlaYuhhhh 8 tl şampuan al kullan
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. tamam paran var anladık :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam bir müsrif, dünyayı yesen doymazsın sen
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri