bugün Kerastase şampuanı aldım saç dökülme sorunum var uzamıyorda aynı zamanda sizce nasıl? Kerastase şampuan kullanan duyan var mı memnun kalan ya da sorun yaşayan oldu mu?

bugün Kerastase şampuanı aldım saç dökülme sorunum var uzamıyorda aynı zamanda sizce nasıl? Kerastase şampuan kullanan duyan var mı memnun kalan ya da sorun yaşayan oldu mu?

Merhaba 🌸

Kérastase şampuan; saç tellerini desteklemeye, güçlendirmeye, dökülmesini önlemeye yardımcı olan bir şampuandır.

Saçlara dolgunluk vermesi ve saç dökülmesini önlemesi sebebiyle saç bakımında zirve olan Kérastase şampuan; saçların yapısını düzeltir ve hacim kazandırır, saçlara dayanıklılık verir ve saç köklerini yeniler.
Evet saç dökülmesine iyi geliyor. Özellikle, Kérastase'ın saç derisi sorunlarına yönelik olan "Specifique serisindeki Kerastase Specifique Dökülme Karşıtı Şampuan" saç derisindeki dengesizlikleri normale döndürerek saç dökülmelerinin önüne geçmeye yardımcı oluyor.
Kullananların çoğu oldukça memnun ve olumlu yorumlar yapıyorlar. Dökülme sorununa iyi geldiğini dile getiriyorlar.
Kullanıcıların bazı yorumları :
- "Saç dökülmesine karşı yakın arkadaşımla başladığımız ürün. %90 dökülmeyi durdurdu ikimizde de. Fiyatı biraz pahalı ama ürünün 1 kutusu 6 ay gidiyor."
- "Kullandım, çok çok iyi 👍 Bir tane daha sipariş vermek istiyorum."
- "Hak ediyor kardeşim. Ne diyeyim başka. saçım bayağı uzun. Çok ürün denedim. Bu ürünle ilgili yorumu okuyunca deneyeyim dedim. Dökülme oranı bayağı düştü. Benim için önemli olan da o. Saç çıkarıyor falan efsanelerine inanmayın tabi."
- "Çok iyi çok memnunum, dökülme problemim kalmadı. Mevsim geçişlerinde sebo dermatitim azardı eskiden, artık o problem de kalmadı. Kokusu ve saçıma dokunduğumda verdiği hissiyat da çok iyi. Ben oldukça memnunum. Günlük kullanıyorum, kaşıntı kepek dökülme gibi problemlerimin hepsini uzun zamandır çözdü."

Kérastase ürünleri; önceden "ABD, Kanada, Rusya ve Fransa'da" kendi websitesi üzerinden satın alınabiliyordu. Diğer tüm ülkelerde, Kérastase kuaför salonları Kérastase ürünlerinin tek satıcısıydı. Fakat şimdi ülkemizde de kendi sitesinden https://www.kerastase.com.tr/alınabilir. Ayrıca bir çok online sitelerde de mevcut. (Hepsiburada, Trendyol, N11, Morhipo gibi)
Kerastase Şampuan Fiyatı Nedir?
Kérastase şampuanların şu an fiyatı 99 TL ile 2.000 TL arası değişmekte.
Kérastase ; paraben ve silikon içermeyen yapısı ile saçlarınızı çevresel faktörlerin kalıntılarından arındırırken yormaz ve ağırlaştırmaz.
hiç bir işe yaramıyo ama serisi de önemli. senın ki sacın gürleşmesi için olanı sanırım.. benımki onun pembesi boyalı saclar için bende uzasın die aldım ama bu sampuan sacı kurutan bir şampuan bir faydasını göremedim uzaması için baska seyler deniyorum Şu an .
sarımsaklı şampuan kullanıyorum aynı problemleri bende yaşadım 2. kullanımdan itibaren saç dökülmem neredeyse yok denecek kadar azdı dene sende istersen
kullanmadığım şampuan kalmadı yaa bunu bir süre kullanıyım artık bu da işe yaramazsa onu deniyim 😀
tamam 😊
Kullandınızzz kı sarımsaklı şampuanı genelde etraftan duyuyorum bunu bir de size sorayım dedim denediniz mi iyi geldiii mi
Cevap
1Cevap
Afedersiniz acaba kerastase şampuan kullandıktan sonra nasıl bir sonuç aldınız
Ben kerastase markasinin yogunluk hacim şampuanını kullanıyorum, dışı krem rengi olanı. Kupkuru saclarimi yumusak yapan tek markaydi parasini baya hak ediyor bu marka fikrimce;)
Bi ara kullanıyodum da artık çok pahalı oldu yahu, gereksiz pahalı
Kesinlikle
Gereksiz pahalı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?