ilk buluşmada göz kamaştırmak icin ne giymeliyim nasıl davranmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok dekolte kesinlikle olmamalı. Üste dekolte giyilmişse bacaklar kapalı olmalı, şort ya da etek giyilmişse üst kapalı olmalı diye düşünüyorum. Rahat, bol bir elbise de güzel olabilir. Güzel kokulu parfüm, abartı olmayan ama canlı gösteren ışıltılı bi makyaj yapmalısın. Koyu rujlardan farlardan kaçın ama eyeliner çek güzel olur. Eller tırnaklar temiz ve bakımlı olmalı. Çok dekolte kesinlikle olmamalı.
53 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk buluşmada sonraki buluşmalarda nasıl olacaksan öyle olmalısın. Seni olduğun gibi görmeli. Rahat oturup kalkabileceğin, rahat rahat gezebileceğim kombinleri tercih etmelisin.
30 Yorumla
Siyah dantelli ve hafif göğüs dekolteli üst. (dekolte aşırı olmamalı, hatta göğüs çatalı çok az görünmeli en fazla o kadar). Gizemli ve dişil bir görüntü olur.
10 Yorumla
Sen bu guzellikle ne giyersen giy goz kamastirirsin askom
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
74Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCrop tarzı güzel şeyler olabilir
00 Yorumla İlk buluşmada göz kamaştırma çabasına girmeseniz daha iyi edersiniz. Son derece cool , salaş sıradan gitmenizi öneririm. Çünkü zaten güzelsiniz daha daha daha fazla etkileyerek karşı tarafı zor duruma sokarsınız kişiyi gerersiniz. Kişinin birden hemde ilk buluşmada çarpıcılığınıza odaklanmasının çokta artısı olmayacakki. Orada kafa uyumunu tespit etmeye gidiyorsunuz zaten. O göz kamaştırma giyimlerini elit bir akşam yemeği partiye night club a giderken planlarsınız.
00 Yorumla
+1 yılFiziğin güzelse fazla açık olmayacak şekilde günlük yazlık bir elbise, altına uygun bir ayakkabı, orta makyaj, saçlarını maşa ya da düz yapabilirsin. Kombine uygun küçük bir klasik çanta. Hoş ve ağır olmayan bir parfüm. Saç ağız yüz kıl koku diş vs bakımlarını da eksik etmemeliyiz.
00 Yorumla
+1 yılgeçen bir kızla buluştum kız türbanlı sözde giymiş dap dar elbise popo meydanda gogusler kocaman ulan dedim benimi deniyor ne yapıyor sonra kız demezmi ben acılcam yanıyorum acık gezmem lazım falan diye:) sonra kızlar geçiyor bak fıstık gibi kızlar onlar dururken neden ben dedi saçma sapan sorular falan kıza işim var dedim ektim kızı böyle mal olma yeter kendin ol:P
00 YorumlaGideceğiniz yere göre değişir. Kahve içecekseniz floral desenleri olan bir yaz elbisesi olabilir. Eğer güzel bir yerde yemek yiyecekseniz sade ama şık bir elbise olabilir. Duruma uygun sade bir makyaj.
Ben elbiseleri çok yakıştırıyorum sevdiğim kadına, gözüme, ruhuma şenlik gibi.00 Yorumla
+1 yılBence Sade, klas ve Basic olmalısın. Aşırı göz yorucu ve patlayan renkler tercih etme. Soft ol. Doğalık her zaman kazanır. Güzel bir makyaj ve saç yeterli. Temiz koku önemli çok ağır parfüm kullanma havalarda sıcak dikkatli ol:)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde nasıl bir tarzın var bilmiyorum ama uzun elbise giyip altına da sandalet giyip, minik bi çanta takabilirsin.
Bence ilk buluşmada uçuk kaçık görüntüden kaçın. Eğer gündüz buluşucaksanız kırmızı ruj gibi koyu renkten uzak durmalısın. Gündüz buluşması için makyajın da hafif olmalı. Saçların, tırnakların bakımlı olmalı. Oje olmasına gerek yok ama temiz gözükmeli. Ve güzel kokmalısın. Kısaca sade ve şık olmalısın113 Yorumla- +1 yıl
Okudum da..
Herhalde 2. Buluşmayı yapmazdım 🤮
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff peki sen ilk buluşmada nasıl bir kız görmek isterdin karşında?
- +1 yıl
Göz alıcı, renkli makyajlı, hafif dekolte tabiki insanın içini ısıtır. Uzun elbise neymiş :)
Sandaletle gezme olayını da hiç sevmem. Kumsalamı gidiyorsun yahu.. Hafif topuklu bir ayakkabı. Tabiki yürüyebiliyorsa platform topuk tercih ederim. Vucuda oturan tek parça bir elbise ya da çeker saten gömlek takımı harika olur. Kesinlikle şekerli bir parfüm
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff hangi parfüm mesela? Bana da taktik ver bari 😂
- +1 yıl
@cheekystaff Güzel fikir bence de..
- +1 yıl
Versace Bright Crystal mesela, hoş kadınsı bir kokudur tavsiye ederim :)
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff teşekkürler😊 Peki Paco Rabanne Lady Million hakkında bilgi sahibi misin, sence o koku nasıl? Bi erkekten tavsiye almak daha önemli bence. Sonuçta hemcinsler olarak biz aynı fikirlerde olabiliyoruz ama karşı cinsin gözünde daha etkili oluyor tavsiyeler
- +1 yıl
Güzel koku ama bence çok abartılıyor. İlk sıktığında çok yoğunmış gibi geliyor ama zirve noktasına çok çabuk çıkıp iniyor. Helede biraz sıcak bir yerde yaşıyorsan uygun değil. O daha çok klimalı plaza parfümü :)
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff Scandal nasıl peki, onu biliyor musun?😊 Kusura bakma ben de seni parfümcü yerine koymuş gibi oldum ama dediğim gibi karşı cinsin fikirleri daha kıymetli. Bir de hangi burcun erkeğisin merak ettim
- +1 yıl
Yok maalesef, şişesine aşık olduğum bir parfüm ama hiç koklama fırsatım olmadı :)
Yok ya, bildiğim bişey olursa yardımcı olurum tabiki :))
Teraziyim ben 😊
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff çok teşekkürler yardımların için😊
- +1 yıl
Ne demek, iyi günler :)
+1 yılne giyersen giy
ilk buluşmada seni seven seviyo
sevmeyen sevmiyo
yani giyimin ve davranışın fark bile etmiyo
seni sen olarak kabul etsinde bi sonra istersen giyimini değistir istersen davranışını10 YorumlaKiyafet çok önemli değil. Ama kendine en yakıştırdığın kombini yap. Samimî ol doğal ol heyecana gerek yok kendini kasma yanlış bir şey söylerim diye korkma karşındaki kişi senin ictenligine kapılırsa ne giydiğini görmez zaten :)
00 Yorumla
+1 yılBence kendin ol sonradan değisme bu sana zor gelecek emin ol her zaman ne giyiyosan aynı giy ilk buluşma filan dıs görünüş geçici bence aklın daha ön planda olsun tart sadece
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılkırmızı dar kesim saten gömlek altına güzel bir kumaş pantolon ve altına şık bir topuklu derim birde kırmızı ruj bak bakalım o gün gözlerini senin üzerinden alıyor mu
00 Yorumla Crop ve yırtık pantolon giy. Altına da puma ya da Nike spor ayakkabı..
13 Yorumla
Soran+1 yılO tarzı hiç sevmem
- +1 yıl
Yırtık pantolon içinede 15 denye parlak ince külotlu çorap çok şık oluyor
Kesinlikli çok açık ya da çok rahat giyilmemeli. Normalimiz neyse öyle olmalıyız biraz çeki düzen olur bu işe :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka kendi tarzın olacak bir kombin giy. Feminenliğini göstermek istiyorsan etek veya elbise ağırlıklı bir kombin seçimi yap, seviyorsan tabii.
00 Yorumla
+1 yılGiyecegin kiyafet bulusacagin yere gore degisirDokayisi ile once mekani sonra o mekana gore uygun kiyafeti ayarlamalisin
00 Yorumla
+1 yılHerkese her şey yakışmıyor. Lakin sen sana yakışanın ne olduğunu bildiğin için ona göre ayarlayabilirsin bir şeyler
00 Yorumlakendiniz olun yeter yani hafif makyaj abarmamak şartıyla yeter abartarsanız bunu yüzünüze vurur istemez birde güzel elbise
01 Yorumla- +1 yıl
Makyajsız olur mu ya..
+1 yılBence açık giyinme çünkü dikkati başka yerlere dağılabilir :) İlk görüşmede olabildiğince doğal ol derim.
00 Yorumla
+1 yılYüzünde hep gülümseme olsun. Sakin konuş tatlı dilli biri olmalısın. ama gülüş çok önemli. az konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Giydiginde mutlu oldugun bir kombini yapabilorsin. Dogal davran ama biraz da cikveli ol tabi
10 Yorumla
+1 yılDoğal ol özenli bakımlı açık saçık giymene gerek yok
10 Yorumlasamimiyet kafi dir , daha iyi bir kıyafet düşünemiyorum...
10 Yorumla
+1 yılAbartmamak lazim. Ilk bulusma sonucta ve birak karakterin konussun orada.
10 Yorumla
+1 yılIşığı yansıtan şeyler. Kocaman bir alüminyum folyoya sarılabilirsin mesela.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHoş sade bir elbise olabilir.. Yani abartmamak gerekiyor bence.. Keyifli günler.
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 529 cevap paylaştı. Pp sen isen zaten ne giysen göz kamaştıracaksın.
00 YorumlaBen spor giyinir genelde orayada giderken aynı değişmez
00 Yorumlakendin ol yeter :) yapmacık davranma gerisi önemli değil
00 YorumlaTayt giyen kadın 1-0 önde erkekler gözünde. ama yinede sen bilirsin
06 Yorumla
+1 yılNormalde tarzınız neyse öyle olun yeterli. Tsmamen kendiniz olun. Kendinize göre giyinin.
00 Yorumla
+1 yılAllahın şeytanı öbür tarafta görürsün sen işiniz gücünüz şeytanlık
020 Yorumla- +1 yıl
Ne alâka yahu?
- +1 yıl
@1a9y0ç3a anan üzdü bebek ☹️
- +1 yıl
@1a9y0ç3a ahaha ergen kaybol
- +1 yıl
Kim ergen onu görüyoruz da neyse...
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 evet görüyoruz 2 adet salça olan beyinsizler ergen
- +1 yıl
Ulan bu kadar mı sığır beyinsizsiniz siz mk ben burada tekim diye hepiniz üstüme geliyorsunuz defolun amipler
- +1 yıl
Yahu affedersiniz ama şizofren falan mısınız? Adam akıllı bir şey dediğimiz yok üstüme ne geliyorsunuz tek kişiyim diyorsunuz hem de kaşınan sizsiniz :D
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 ulan iki saattir bana laf atıyonuz
- +1 yıl
@1a9y0ç3a ulan slk sen bana laf attın ilk
- +1 yıl
Benim yorumundan sizene size giren çıkan oldu herhalde
- +1 yıl
Sizide üzen çok olmuş belli
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal ol, iletişime açık ol. Göz kamaştırayım amacı ile bir şeyler yapma! Normal ve rahat giyin.
00 Yorumla hiçbir şey giyme bence fiziğin güzelse bu da mümkünse tabi.
00 Yorumla
+1 yılBuluşmaya gidiyorsan zaten gözünü kamaştırmışsın ki seninle buluşmaya karar vermiş :)
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada kıyafetiniz değil siz orada olmalısınız.
00 Yorumla
+1 yılGiyinmek mi, o yüzüme gülse ömrümden alıp veresim geliyordu böyle sevmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey dicem ama kızma bana çok güzel bir ifaden güzel bir yüzün var neden gıcık gıcık bakmışsın ki fotoğrafta.. 😱
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaymoon gibi sıfatın ve bakışlarınla seni makyajta kurtarmaz, ışıltılı kıyafetler de, teşhircilikte. Normal giyin git işte mg sa la ğı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinstagramda moda çelikler sayfasında çok güzel kıyafetler gördüm açık olsam ordan alırdım
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çok pahalı ya hepsi
Cevap sahibi+1 yılO zaman fenomenlerin trndyolda verdiği linkler
Soran+1 yılAynen ordan alınıyor
+1 yılBence göz kamaştırma
kendin ol beğenirse öyle beğensin40 Yorumla
+1 yılHerzaman olduğun gibi ol ama hijyene artı daha dikkat et yapmacık olma rahat ol ve seni olduğun gibi sevsin
Hafif göğüs dekoltesi vermek bazen iyi olur bazen kötü kişiye bağlı sen karsr ver00 Yorumla
+1 yılTemiz ol ama kendin olmayan hic bisey yapma, sürdürülebilir olmayan hic bir davranista bulunma. Neysen o ol. Kamaştırmaya gerek yok, seni boyle begenmesine gerek var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine yakıştırdığın hangi elbisen varsa onu giyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılProfil resmindeki sensen çok bir şey yapmana gerek yok
00 YorumlaKız arkadaşıma aşkım diliyorum bütün sevdiğimi söylüyorum hiç bir tepki vermiyor neden kızmıyorda bütün detdini anlatıyor da
10 Yorumla
+1 yılBenim göz kamaştırmak gibi bi amacım olmadığı için beyaz pantolon beyaz straplez crop ve kot ceket giymiştim fazla özenmeye gerek yok
10 YorumlaNasıl bir tarzın var bilmiyorumki yorum yapayım! Şahsen ben spor giyinen kızları seviyorum, yani sen anla işte
00 Yorumla
+1 yılHic birsey en guzeli dogal olanidir bizi seven boyle sevsin
00 YorumlaGittiğin mekan faktörünü ön görerek giyinmelisin parlayalim derken patlamayalim 🤔
10 Yorumla
+1 yılGelinlikle git knk ışığından gözünü alamaz dşclsşkc
00 Yorumla
+1 yılKırmızı bir renk boydan elbise de ola bilir tişört te
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tisort mavi pantolon giyerdim kendim rahat hisederim
00 Yorumlaİlgi çekici parildiyan çocuğun zevkine göre o tarz kıyafetler giyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılTenine uygun renkleri giymelisin Google denen bir şey var 🙂🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tip sorulari sorupta ciddi düşünülen bir kisi görmedim. obje olmak hosunuza mi gidiyor anlamiyorum ki
01 Yorumla- +1 yıl
Şık olmak? Hoşlandığı kişiye karşı?
+1 yılSade bir giyim ve sade bir makyaj seç
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir elbise giy
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılIlla dikkat cekecekswn ciplak ol
13 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi mi
- +1 yıl
@umutsuz6407 ben bir yerimi acmadan dikkat cekiyorum
- +1 yıl
diyosun
+1 yılMini etek tercih edilirse daha şanslı olur.
00 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi görünmelisin
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri