Naçizane düşüncem bralet özünde iç giyimdir ancak bir günümüzde dış giyim olarak da kullanıldığından balık etli kadınlara yakışmadığıdır. Küçük göğüslü kadınlarda da güzel durabiliyor istisna olarak.Sizce bralet küçük göğüslü kadınlara mı yoksa dolgun göğüslü kadınlara mı daha çok yakışıyor? #GoneMan
Sizce bralet en çok hangi vücut tipine daha çok yakışıyor?
Balık etlilere yakışmaz demişsiniz de, göğüsü dümdüz kadınlara da yakışmıyor. Kıvrımlı kadınlara ben gayet yakıştırıyorum fakat göğüsler çok büyük olduğu zaman hakkaten p*rno bir görüntü gibi duruyor.
Bu şekilde büyük göğüslü kadinlara yakışmadığı kesin. Sütyen görünümü elde ediyorlar. Küçük göğüslü ve zayıf kadınlara daha çok yakıştığını düşünüyorum 👍🏻
80-85 göğüs değil sırt ölçüsü oluyor. Mesela üstteki kadınlar 80B gibi alttakiler de 85C veya D- 90C gibi duruyor. Bana göre 85C ve 90B altındakilere çok yakışmıyor.
Benden daha kücük gögüslere sahip ama gögüsleri olanlara daha çok yakışıyor. Kemikleri de görülmesin çatalda.. İçi dolu göğüs olsun, boşlara yakışmıyor. Birde ince bell
Çatali ön plana çıkaran dolgun ve olgun göğüslerde ve En önemlisi çatal gerisi teferruat
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkesin kendi vücudu kendi tarzıdır. Sonuçta giyenler braleti bana güzel gözükmek için değil kaslı uzun boylu ve zengin erkekleri ayartmak için giyiyorlar. Giyen herkese başarılar...
Ben braleti gerçekten çok yakıştırıyorum ama giyinmeyi bilmeyen kadınlar giyince hoş görüntü olmuyor. Ya çok küçük göğüsleri olanlar ya da çok kilolu kadınlar giyiyor mesela.