Moda & Stil Haftaya kuzenimin düğünü var ve ben bir şey bulamadım, öneride bulunur musunuz? İremlmg2007 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kuzenimin düğünü var ve ben hala giyecek bir kombin yapamadım. Onerinizi bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Guncell Haftaya kuzenimin düğünü var ve ben bir şey bulamadım, öneride bulunur musunuz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Renkli bir elbise tercih edebilirsin. Havalar ısındı çuval çuval olmak gerekli 0 1 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl ** cıvıl cıvıl Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzun elbiseler oluyor ya ayak bilegine kadar, şık elbiseler 0 2 Yorumla İremlmg2007 +1 yıl Boyum kısa ya pek yakışmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo boyu kisa olanlarada yakisiyor cok bol olmicak elbisen ozaman guzel yakisir Yorumla
deryaaq99 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Trendyol da bir sürü var nasıl bulamiyosun 1 1 Yorumla eskibirkullanıcı11 +1 yıl Deryaaa Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kuzeninin düğününe giyecek kombin yok mı? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Renkli bir elbise tercih edebilirsin. Havalar ısındı çuval çuval olmak gerekli
** cıvıl cıvıl
Uzun elbiseler oluyor ya ayak bilegine kadar, şık elbiseler
Boyum kısa ya pek yakışmıyor
Yoo boyu kisa olanlarada yakisiyor cok bol olmicak elbisen ozaman guzel yakisir
Trendyol da bir sürü var nasıl bulamiyosun
Deryaaa
Kuzeninin düğününe giyecek kombin yok mı?
Düz siyah bi elbise giy yeter bence
Trendyoldan bak
var mı kıyafet seçeneklerin seçelim
Şık ol, parlama
Beyaz giy
Elbiseni giy