Fotoğraf ekledim. Yarın akşam kınası var. Bebe mavisi belinde ince gümüş bir kemeri olan düz bir elbise ile, tafta lila krem çok azda mor desenli bir eşarp takmayı planlıyorum. Koyu sayılabilecek gümüş ayakkabı ve çanta takıcam. Makyajımı ve eşarbımı kendim yapmak istiyorum. Düğün için gül kurusu, düz sadece önden ayakkabı görünecek kadar kısa, arkası kuyruklu bir elbisem var. Ayakkabı ve çanta kınadakiyle aynı olacak. Kolye takacağım artı olarak sadece, 5 liraya aldım. Makyajı da kendim çok hafif yapmayı planlıyorum. Hem para gitmesin, hemde kuaförler çok abartılı yapıyorlar, tesettüre gitmeyecek şekilde. Çok sıkıştık o yüzden para verip şifon şalda yaptırmak istemiyorum düğün kıyafetimin üstüne. Tafta açık gri mi ya da gül kurusu karışık desenli tafta eşarp mı takmalıyım gül kurusu elbisemin üzerine? Aynı tonda eşarp bulamadım maalesef.
Abimin düğünü var pazar günü. Kombin önerilerinizi rica edebilir miyim?
Fıstık gibi hazır vakit gelmişliği Benimle evlen benimle ancak evlenince mutlu olursun 9 bilezik bir tektaş bir kolye taam altın 2 küpe 3 yüzüük içkim yok kumarum yok sigaram bile yok küfür bile etmem !!!
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya yüzüm çok çirkinse. Ayrıca paraya bakmıyorum. He bir de 3 senedir sevgilim var.
Ben, ilk elbiseyi çok beğendim. O rengin bir ton açık ya da bir ton kapalı rengi fakat, simli bir eşarp takabilirsin. Makyajında ona uygun olursa çok güzel olur.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
açık gri olmaz mı? Bulamadım o şekilde eşarp maalesef
Canım bu elbise 800-1000 lira. Bir daha giyemem hem. O kadar para vermem için çok çok iyi olması lazım maddi durumumun. Zaten düğün yapıyoruz sıkıntıdayız
1 kıyafet altında parlak bir ayakkabı giy. ten rengi çorap ta giyme başka bir çorap giy. daha havalı ol. ve çok başörütü sü de çok önemli. farklı renk konstrat renk bir başörtüsü giyiy. belli olsun. . 2. kıyafette görümce olduğun belli ddeğil. öğretmen hanım rolundesin. görümce olduğun belli olsun.
Ya orasi oyle bende sadelikten yanayim fakat cok fazlada sade ai dugunune az kacar yinede tercih meselesi saygi duyarim fakat daha öncede belirttigim gibi krem elbise digerinegore daha hos
En İyi Cevaplar