+1 yılElbise güzelde isteme için abartı bide aile arasında sonuçta. O değilde sen istemede bu kadar abarttıysan düğünde ne giyersin onu çok merak ettim. 😂 Aman gerçi giyinirsende giy bi yerde okumuştum bi modacı demişti "Asla abartı olurum diye düşünmeyin şık olabildiğiniz kadar şık olun en fazla ortamdaki en şık insan olursunuz" diyordu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Küçük bir isteme töreni için biraz abartıya kaçar evet. Daha sade bir şeyler seçebilirsin.
Şık bir pantolon gömlek veya hoş, sade bir elbise daha uygun olur. Seçim senin tabii ki.00 Yorumla
+1 yılSen kıymetli bir güzelliğe cazibe ve etkileyicilige sahib nadide birisin. Elbisede güzel lakin , arkadaşlarının dediği gibi , aile içi bir kız isteme merasimi için biraz fazla. Hatta seni istemeye gelen olacak olsa bile aynı şekilde diye düşünüyorum.
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılDoğruya doğru bence yakışmamış ne yalan söyleyeyim hemen iade et siyah koyu mor tarzı renklerde bir abiye al vaktin varsa çok çok kötü iyi diyen varsa kesin üzülme diye söylüyordur kalbin kırılmasın diye 😔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar Bir Adım Öne Abiye kıyafetle kız istemeye gidilmez balım yaa oldukça abartı. Daha sede elbiseler veya pantolon gömlek tarzı şeyler tercih edebilirsin. Hayırlı olsun 🌺
10 Yorumla
+1 yılYa kusura bakmada bu ne ya lutfen giyme bunu yani birsey diyemiyorum olmaz bu olmaz bu elbiseyi hayatindab cikar hatta yak gitsin
30 YorumlaBence fazla abartılı öyle bir merasim için ki onun ismini de düzeltmek lazım, kız isteme çok ilkel bir isim sanki obje alınıyor gibi.
Onun haricinde bu elbise düğün dedikleri gösteri için daha uygun sanki.10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılbacım bi dur sakin abine kız ıstenıyor sana da sıra gelecek.
elbısey ıyı tamamda kırmızı olmayan daha ıyıydı . tamam gorumcesınde o kadarf da bellı etme00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşların haklı ev ortamı için daha sadece fresh renkler tercih etmelisin, kız tarafının evine ilk defa gidiliyor istenilecek kızın önplanda olması daha iyii olur.
00 Yorumla Canım fazla abartılı, düğün için neyse dicem ama isteme için abartı, daha sade bi elbise giysen yeterli
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel ve nazik yorumunuz dan dolayı
- +1 yıl
Rica ederim tatlım
Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. sanki sizi paket yapmışlar hediye edeceklermiş gibi düşündüm. yılbaşı hediye paketleri gibi olmuşsunuz :)
08 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten böyle demeyi ben zaten çok kırılıyorum hani insanların eksikleri ile dalga geçiyor gibi oluyor kalp kırıklığı oluyor ben giyinmeyi bilmiyorum evet güzel de değilim o kadar evet kendimi de beğenmiyorum sadece sizi yakın gördüm ne bileyim insan gibi davranırlar zannettim ve dalga geçecekler aklımın ucundan geçmedi danışabileceğim çok bir arkadaşım yok sizler varsınız tanımasam bile
- +1 yıl
öncelikle fiziğiniz çok güzel. ben dalga geçmek için söylemedim inanın. özür dilerim kırdıysam. sade tül vs olmayan şık bir elbise tercih edebilirsiniz. diz altı boy olabilir. veya gömlek altına kalem etek vs. abartı duruyor bu kıyafet. tekrar özür dilerim sizi kırdıysam. dediğim gibi fiziğiniz çok güzel ve bir çok elbiseyi taşırsınız. zaten.
Soran+1 yılSize demiyorum beyefendi teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için bakın zaten çok berbat bir psikolojiye sahibim hiçbir şey kaldıramıyorum diyeceksiniz ki ne alaka gerçekten hani 22 yaşındayım ve berbat bir süreçten geçiyorum böyle şeyler hiçbir zaman gayesinde olmadım kıyafet miş giyinmek süslenmek evden çıkan bir insan bile değilim zorla üniversiteye gider gelirim böyle şeyleri bilmem bir daha ne bana ukala ukala bazı kızlar geliyor şey diyor sen şöyle böyle dalga geçiyor anladınız mı zaten ben kırılganım zaten hani bıkmışım her şeyin en zirvesindeyim hani insan gibi yorum bekledim sizi demiyorum yanlış anlamayın bazı insanlar ne gerek var kalp kırmaya öneride bulun canım böyle giyme şöyle giy de mesela kızlara diyorum
- +1 yıl
hiç kırılma üzülme bu konularda. bak iyi ki paylaşmışsınız şimdi giymeyeceksin bunu. giysen aile ortamında daha kötü olurdu belkide. bence daha sade sakin bir şeyler giy. sen samimiyetle mutlu günlerine ortak olmak amacıyla özenirsin onlar seni rol çalıyor diye yorumlar. o nedenle sağlık olsun üzme kendini :)
Soran+1 yılYa zaten beyfendi ben giymeyeceği gittim ben bunu nikah için almıştım aslında nikah da abartılı kaçar burada da abartılı kaçar hani biliyordum sadece bir de hani sormak istedim Emin olmak için zaten valizim hazır sadece hani zaten laf eder kız çok pimpirikli her şeyi alınıyor buna da laf ederdi
Soran+1 yılBeni kim ne yapsın ailem sevmiyor
Eger seni istemeye geliyor olsalardi tam yerinede bi elbise olurdu ama abine kiz istemeye gideceginiz icin abartili olur. 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar rencide ediyorlar arkadaşım yok fazla giymeyi bilmiyorum olamaz mı art niyetli yapsam neyse ama bu kadar kalp kırmaya gerek yok bence size demedim bu arada
Sanki seni istemeye geleceklermis gibi. Ayrıcs görümce olarak bu kadar da göz önünde olmak zorunda değilsin. Daha sade ve şık bir şey giyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılKız istemeye gitmeye bu kadar abartı bir elbiseyle gitmek üstelik başroldeki kadını devre dışı bırakacak cırtlak bir renkte...
10 YorumlaKız istemeye göre abartılı günlük elbise gibi bir elbise giysen daha iyi olur. Bu kıyafet nişan veya düğün için giyilebilir.
00 Yorumla
+1 yılHazır oraya gitmişken senin de biriyle nişanlanma ihtimalin yoksa giyme 🥲
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- Moda & Stil konusunda 701 cevap paylaştı.
+1 yılİnsallah trol sorudur gözüm kanadı. Kirmiziyi en sevmedigim sey böyle elbiseler
02 Yorumla- +1 yıl
İstemeye gidecekseniz güzel bir bilek pantolon uzerine şık bir şifon gomlek minik bir canta alabilirsin tavsiyedir
Soran+1 yılYani böyle gözünüz kanaması aslında karşıdaki insanların tercihine saygı duymadığınız anlamına gelir hani bir insan afasına kuş yuvası da yapsa sonuçta onun tercihi bak içimizden kabul edemeyiz deriz ya Bu nasıl böyle ama bunu onun yüzüne söylemek ne kadar doğru Ben mesela beğenmediğim zaman ben de içimden diyorum kızın yüzüne gidip gözüm kanadı demiyorum çünkü bak siz bunu görmüyorsunuz lütfen bunu bir tavsiye olarak alın bir insanın yaptığı tercihlere hakaret ederseniz karşı tarafın kalbine kırarsınız hevesini kırarsınız mutsuz yaparsınız ve Bir insanı mutsuz etmenin hiçbir getirisi olmaz Bir şeyi beğenmiyorsanız kilolu kısa vesaire gösteriyorsa bilene bunu tatlı bir şekilde söylerseniz karşı taraf hem tercihinde dikkat edecektir hem de mutlu bir şekilde size teşekkür edecektir
+1 yılTam görümce modu. Rol çalma gelinden. Sitah bi elbise giy kenarda otur sen
01 Yorumla
Soran+1 yılHacım görümcelik yapmak olsaydı burada sormaz 2 katı daha abartılı elbise giyer giderdim Ben gelini düşündüğüm için zaten bunu giymeden Bir de kendim için abartılı durur diye böyle yok görümce yok bilmem ne demenize gerek yok öyle art niyetli bir insan değilim
+1 yılçabuk çıkar siyah bişeler giy kınaya gelin olarak mı gidiyorsun bu ne
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben zaten giymeyi düşünmüyordum ama hani yeni aldım o kadar para verdim heveslendim sonra dedim ki olmaz Ben de biliyorum giymeyecek tim zaten hani sadece sizin de fikrinizi almak istedim ama bazıları o kadar kırıcı konuştu ki özgüven Emin anasını ağlattılar ben hani arkadaş çevresi 0 sadece ailesiyle konuşan bir tipim 10 yıl önce en son düğüne gittim
+1 yılAbartı kaçar canım onun yerine daha sade düz bir elbise giyersin gayet hoş durur
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle giyeceğim Bu da hani yeni aldım içimde heves kalmasın diye sonra düşündüm empati yaptım gelin Ben miyim kız mı dedim ani ben o kadar kötü bir insan değilim ve zaten bazı insana oku da kırdı ki şu an gözlerim doldu Bu kadar kötü olmak zorunda değil insanlar sonuçta giyinmeyi bilmiyorum arkadaşlarımda yok yalnız bir insanım
- +1 yıl
Yeni almışsan kalsın herhangi bir salonda olacak düğündr nişandr giyersin ve üzülme olabilir insanlık hali herkes 4/4lk değil
Soran+1 yılİnsanların benimle dalga geçmesi hiç hoş değil yani sen olamaz mı bak Bizim ailedeki herkes olgun en son 10 yıl önce düğün oldu düşün bir de ben yani çok çevresi olan bir kız değilim giyinmeyi fazla bilmiyorum olamaz mı hani insana niye dalga geçiyor yok bayram şekeri yok bilmem ne
- +1 yıl
Olabilir ya takma insanları
Nişan abinin mi emin miyiz 😄 sanki biraz kafan karışmış
04 Yorumla
Soran+1 yılKalbimi kırıyorsun kötü niyetle yapmadım zaten bunu giymeyecektim yüzde bir olarak size danışmak istedim
Soran+1 yılYa aslında sizden yana da bir şey yok bazı insanla dalga geçiyor benim şu an gözümde oldu olamaz mı bazı insanlar giyinmeyi bilmeyebilir bazı insanlar ne bileyim olabilir benim en son ailem de 10 yıl önce düğün oldu ve ben o kadar elbise alabilen bir kadın değilim çok anlamam böyle düğün şeylerinden ama ben de zaten dedim yani olmaz diye sadece sizin fikrinizi almak istedim Bu ne hani size demiyorum ama bazıları o kadar saçma sapan yorum yapıyor ki sanırsın kendisi moda ikonu
+1 yılYok be ablam seni istemeye gelseler neyse, istemeye giden bi taraf olarak abartı.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece hani insanlara danışmak istedim ben de farkındayım abartı olduğunu yeni aldım heveslendim sadece sonra dedim ki neyse boş ver dedim ama hani size de sormak istedim yani bazıları o kadar kırıcı ki umarım böyle saçma sapan davrandıkları için irade kendilerini de kırar birileri
- +1 yıl
Ben mi kırdım kıracak bi şey yazmak istememiştim :(
Soran+1 yılSen değil canım bazı canım var mal mal dalga geçiyorlar olamaz mı daha önce bir yere gitmedim istemeye düğün falan en son 10 yıl önce oldu ailede herkes büyük sanki kendiler on numara beş yıldız
Aşırı abartı olmuş üzgünüm gelin sen gibi duruyorsun giymemelisin
10 Yorumla
+1 yılIsteme için çok abartılı kınaya Düğüne Uygun bu tarz elbiseler
10 Yorumla
+1 yılKız isteme merasimi için baya abartılı , daha sade şeyler tercih etmelisin
10 Yorumla
+1 yılAbla bence bunu düğüne sakla, isteme için daha sade bir şey giy. Ama düğün için uygun olur. 😌😌
10 YorumlaOmuz kısmı hoş değil poncik
Rengi de fazla dikkat çekici
Daha sade bir şey giy bence00 YorumlaElbise, ne yazık ki abartı olmuş ama rengi gayet güzel.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz olsa tam kül kedisi.
Bu akşam balo mu var 😳00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılBu elbise senin istemeye gelecekler elbisesi, yanlış seçim...
00 Yorumla
+1 yılİstemeye gidilecekse abartılı bir kıyafet seçimi olmuş.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet, haklısın. Fiziğine edilen laflar çok saygısızca ve saçma. Kendini üzme, boş ver
evet biraz fazla abartili kiz istemek icin :D Bide elbiseyi acikcasi begenmedim
00 YorumlaMerhaba , güzel ama başka renk daha iyi olur sanki.
00 YorumlaHazır kız istemeye gitmişken, çifte düğün neden olmasın seçimi olmuş.
00 Yorumlacidden kötü, rengi de algılanamıyor efektten dolayı
00 Yorumlasanki seni istiyolar gibi olmuş :d elbise güzel ama abartı bence de sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok bemce çok abartı olur ya rengide kırmızı daha sadece şeyler tercih edebilirsin zaten evdeyse eger ki düz siysh bi elbise veya beyaz gömlek filan güzel olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel olmuş elbise yakışmış ama gelin adayıyla kapışır cinsten olmuş. :)
00 Yorumlabu ne çok abartı sakın bunu giymek gibi bi hataya düşme sanki istenicek kız sen gibi olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu nikahta giy ya istemeye bununla gitme bencede. Gece elbisesi çünkü bu siyah elbise olur etek gömlek pantolon olur ya da klasik bir elbise olur. Onlarla git
00 YorumlaEvet abartılı, sade bir şey giyersen daha uygun olur 🌺
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmişken senin sözü de aradan çıkaracaklar mı doğru söyle hahahaha
09 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım yok giyinmeyi bilmiyorum sadece heveslendim aldım sordum Bu kadar kalbimi kırma nıza gerek yok böyle daha tatlı tatlı yaklaşabilirsiniz yalnız bir insanım
Cevap sahibi+1 yılNe ilgisi var arkadaşla? Kına elbisesi gibi bu. Hiç mi insan görmedin biyere gitmedin
Soran+1 yılGitmedim görmedim çünkü ben akademik olarak sürekli derslerin içinde biri olarak düğüne nadir gittim dalga geçiyorsunuz yediğiniz boku kapatmak için saçma sapan şeyler uyduruyorsunuz olamaz mı insan gibi gelip de yorum yapmak varken Yok canım öyle olmaz shootaz giy demek varken dalga geçiyorsun Çok mu komik karşıdaki insanın ne düşündüğünü ne hissettiğini önemsemeden sadece kendini üstte gören egolu davranışlar
Cevap sahibi+1 yılburada insanları bu kadar ciddiye alma.
Ama kıyafet konusunda ciddiye almalısın
Soran+1 yılBenim sorunum zaten insanlara hafife almak değil bak anlatamıyorum galiba insanlara mesela dalga geçer gibi tercihlerini söylemek çok kötü bir şey bir insan kötü giyiniyor olabilir yani herkes modayı takip edecek diye bir şey yok ya da bazı insanlar giyinemiyor olabilir yetenek işi biraz da uydurmak kıyafetleri anne burada en önemli olan konu ne olursa olsun güzel bir şekilde karşıya tavrımızı göstermeliyiz ki karşıda olumlu yanıt aldığında hem mutlu olsun hem de seçeneklerinde dikkat etsin ama diğer türlü dalga geçersek ne olur hem karşı taraf kalbi kırılır hem hevesi kaçar hem mutsuz olur kim mutsuz bir birey görmek ister ki
Cevap sahibi+1 yılEsprili dalgalı konuşabilir bazı insanlar da? Ne kadar kastın ne kadar taktın yahu. Bu kadar alıngansan eğer fırsat verme öyleyse kimseye. Şempanze gibi olmuşsun işte kız istemeye hangi akla mantığa bunu aldın. Kusura bakma bazı şeyleri bazı insanlar hakkediyor
Cevap sahibi+1 yılAyrıca öyle bir konuşuyorsun ki sanki Türkiye birincisi akademik kariyerinde. Ne insanlar var sosyal, zeki başarılı
Soran+1 yılŞempanze sensin hakaret var yol göstermek var kültürsüz olduğunuz o kadar belli ki sana anlatamam kültürlü bir insan zaten karşıdaki insana hakaret etmez tercihlerinden dolayı o kadar canım canım karaktere sahipsiniz ki insanların ne hissettiklerini ne düşündüklerini önemli sevmiyorsunuz illa şempanze arıyorsan aynaya bak kendini görürsün zaten ahmak sürüsü iyi milletin özgüveniniz için milletin ağzına sıç sıç sıç ne kastım git kendine bak
Soran+1 yılOzelden sallamakla olmuyor yiyorsa gerçek hesabını ver bir insana hakaret etmek seni hiçbir yere getirmez canımsın bunu öğrenememişsin Bu yaşına kadar ben sana öğreteyim insanlar size bir şey danışıyor sa hakaret edin diye tanışmıyor insan gibi fikrini almak için ama siz hayvanlar nereden bilesiniz ki insanlık nedir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani güzel bir elbise ama bu iş icin sanirım çok iddialı..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüğüne giden görümce gibi lmışsun. daha sade güzel bişiler giy bence
00 Yorumla
+1 yılKınada giyeceksin sandım rengi çok cırtlak modeli de çok abartı :D Eğer davet şeklinde nişan yaparsanız ancak orada giyilir bu
10 Yorumla
+1 yılSıradakinin sen olduğunu bu kadar bagirmana gerek yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyinsiz Ben daha kaç yaşındayım da bağırayım
- +1 yıl
Düzgün konuş! soruyosun cevap veririm hakaret etmeye hakkın yok. velet dicem velet de böyle bisey giymemeli nişan elbisesi gibi. vasat yaratik
+1 yılAakjsha sanki seni istemeye geliyolar bu nası varoş bi elbise
00 Yorumla
+1 yılrengi güzelde çok abartılı, bence sade bir elbise giysen daha uygun olur
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülerek söylüyorum, elbisen sana yakışmamış.
01 Yorumla
Soran+1 yılYakışıp yakışmadığını sormadım zaten topu topu saçma sapan bir resimde gördüm
+1 yılson zamanlarda gördüğüm en çirkin şey
03 Yorumla
Soran+1 yılYok canım her gün aynaya baktığında da görüyorsun son zamana gerek yok
- +1 yıl
vayy çok düşündün mü bu lafı😎😎kapak sözler. com
- +1 yıl
özür dilerim 💗😿
Sen mi evleniyorsun bu ne kıyafet dkkxkdk
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz daha önce böyle kız istemeye falan gitmedik ya zaten ben yok dedim başka giyeceğim de milletin de fikrini alayım dedim Bir de şimdi şey der gelin işte görümcem sanki kendisine düğünü falan der
Soran+1 yılYa işte ben de fark ettim sonradan böyle sade bir elbise giyeceğim ama hani bunu yeni aldım ya hevesim vardı sonra dedim ki şimdi şeyler düşünür art niyetli yaptın falan der size de konuşmak istedim hiç arkadaşım yok
Hadiye paketi sandım ilk fotoyu nxghdbd
10 Yorumla
+1 yılNeden abartı gayet hos olmus bence
00 Yorumla
+1 yılİsteme de bu giyilmemeli çok abartılı.
00 YorumlaSıra sanada gelecek😄
00 Yorumla
+1 yılKırmızı baskın yok ya olmaz
00 YorumlaElbiseniz gerçekten çok güzel çok yakışmış :)
00 Yorumla
+1 yılAbartı olmuş baya hemde
00 Yorumla
+1 yılHediye paketinden hallice
00 Yorumlayok bu asla olmaz giyme sakın
00 Yorumla
+1 yılEvet isteme için çok fazla.
00 Yorumla
+1 yılKızı kendine istesen abartı değil
00 Yorumla
+1 yılSen mi gelin oluyorsun
01 Yorumla- +1 yıl