Moda & Stil Sizce bu tişört keko tişörtü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Halam hediye almış ama bu keko tişörtü gibi geldi bana sizce de öylemi? değiştirme hakkım var başka bişeylemi değiştirsem? Sizce bu tişört keko tişörtü mü? Cevapla Hediye Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yani pek iç açıcı bir model değil bence. Değişim hakkını kullanabilirsin.. 0 0 Yorumla
Sjwjdnjejdndnd Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 78% +1 yıl Neden adidas giyenlere keko diyorlar ya hala anlamıyorum 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kardeşim bu tişört dışarıda giyilmez. Evin içinde giyebilirsin. 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Klasik adidaslar bence daha hoş. Ama yazısı olmayacak 0 0 Yorumla
cockuuuu16 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl değiştirebiliyorsan değiştir güzelim marka keko markası oldu 0 0 Yorumla
1prensannesiii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yani birazzz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl degistireyim mi hakkim var baska bisey mi alsam sizce? keko gibi durur demi? Yorumla 1prensannesiii +1 yıl Nerde giycen Yorumla Soran +1 yıl dışarda yani🙂 herkesin keko gozuyle bakmasini istemem cunku eli yuzu temiz biriyim Yorumla 1prensannesiii +1 yıl Degistir açık renk bişey al Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ben siyah renk giyinmeyide pek sevmiyorum insanı açık renk açar tesekkurler yorumunuz icin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani pek iç açıcı bir model değil bence. Değişim hakkını kullanabilirsin..
Neden adidas giyenlere keko diyorlar ya hala anlamıyorum
Kardeşim bu tişört dışarıda giyilmez. Evin içinde giyebilirsin.
Klasik adidaslar bence daha hoş. Ama yazısı olmayacak
değiştirebiliyorsan değiştir güzelim marka keko markası oldu
Yani birazzz
degistireyim mi hakkim var baska bisey mi alsam sizce? keko gibi durur demi?
Nerde giycen
dışarda yani🙂 herkesin keko gozuyle bakmasini istemem cunku eli yuzu temiz biriyim
Degistir açık renk bişey al
Teşekkür ederim ben siyah renk giyinmeyide pek sevmiyorum insanı açık renk açar tesekkurler yorumunuz icin
Evet bence öyle