+1 yılelin böyleyse vücudunu düşünemiyorum sırt omuz filan:))
kıl erkekliğin simgesidir ama fazla kıllı olmakta erkeği kötü gösterir.. bence git lazere ama önce doktora git belki hormonal bozukluk filan vardır ona göre ilaç verir bakarsın dökülürler..
bende sırt omuz kıllarını alıyorum sevmiyorum çünkü.. tabii belden aşağıyı da:)))))))) çoğu erkek almaz yok erkek alırmı kıllarını filan derler ama temizlik açısından alınmalıdır22 Yorumla- +1 yıl
hadi ya vay be ne şanslı adamsın:)))) demek oralarda çıkmayan kıllar el ve bacakta toplandılar.. dediğim gibi önce test yaptır hormonal bozukluk olabilir sana verir ilaç kendiliğinden dökülür bakarsın.. fazla kıllı olmak hormonal bozukluk işaretidir...
En İyi Cevaplar
+1 yılYavaş yavaş seni ele geçiriyor 😃
75 Yorumla- +1 yıl
😃...
- +1 yıl
Ne guzel işte 😃
- +1 yıl
Eyw, saol 😃
+1 yılNe kadar kıllı olursa olsun bir erkeğin lazer, agda, epilasyon yapmasını desteklemiyorum.
Koltuk altı ve kasık bölgesi hariç, bu temizlik içindir.
Ama kol, gogus, bacak vs alınmaması taraftarıyım, erkeklerle kadınlar arasında 1 fark olsun en azından.
Senin yapabilicegin en guzel sey kesmek olur, kısalttığın zaman yoğunluğu belli olmaz.
Gayet normal, sorun yok. Kısalt, bu kadar..12 Yorumla- +1 yıl
Şöyle olabilir, onumuz kış zaten kollar kapanıcak artık. 3-4 seans gidersin, azalır seyrelir..
Daha önce aldın mı? Biraz fazla duruyor çünkü ama beni rahatsız etmedi. Yani sevgilimin kolları böyle olsa şikayet etmem erkek adam kıllı olur. Laf söyleyenlere bakma çoğunun kılı senden fazla emin ol :D Parmakların çok hoş duruyor :)
14 Yorumla- +1 yıl
izmit değirmendere sen nerdensın
- +1 yıl
seyma sen koc@eli mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- 33 Yorumla
El yapın çoğu kızda yok valla çok kibar elin var aslında tırnak yapın falan çoğu insana göre çok iyi o kıllardan kurtul biraz bence almışsın heralde daha cok çoğalmış
13 Yorumla
+1 yılbence hazır kış da geldi git ağda yaptır. azalır biraz. hem kışın uzun kollu giyeceğin için de ağda yaptırdığın belli olmaz
33 Yorumla- +1 yıl
ama ağda azaltır
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet biraz fazla ama bunu takmana gerek yok daha beterleri var emin ol:) sır ağda yaptırabilirsin bu seyreltir biraz lazerden önce bunu denesen iyi olur (bu arada parmak yapın ve tırnaklarını bittim ellerin çogu kızdan bile bakımlı gözüküyor)
11 YorumlaBiraz fazla gibi gibi ama önemli olan senin rahatlığın memnuniyetin... Sen iyiysin böyle sorun yoktur :)
14 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=8jj4h3nshAo24 Yorumla- +1 yıl
Hahahahhahahahaha :D
Benim için fazla, bence de lazer epilasyon iyi bir çözüm.
11 Yorumla
+1 yılOlmasi gerekenden biraz fazla gibi ama kafanı takmamalısın.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYok bee Erkek Adam kıllı olur Takma sen Seni eleştrenlere de aldırma onların hepsi de kazban :DDD emin ol Bıyıklarını traş edip öyle Poz veriyolar :DDDD
11 Yorumla
+1 yılbazıları çok saçma yorumlar yapmış kardeşimm sana tavsiyemm çok takıntı ediyorsann lazer yapabilirsinn sadece kollara ama tabi kaç seansta çözüme ulaşırsın bilinmez
11 Yorumla
+1 yılBileğinden sonrası çok kötü duruyor ya. Kur adam gibi O. o :/
21 Yorumla
+1 yılparmakların çok güzel kıskandım valla :D yani lazer filan değilde bir ağda yapıştırsan iyi olur sadece bilek bölgene kadar sıkıntı yok :)
13 Yorumla- +1 yıl
hayır yaa bir erkeğin elleri bu kadar bakımlı olmamalı :) gerçekten bilek kısmına kadar al sakın kollarını filan alma. lazerle filan da uğrasmana gerek yok yapıştır agdayı cek bu kadar :) parmakların gerçekten güzel hatta gördüğüm en güzel parmaklar diyebilrim :D yanlış anlaşılmasın el fetişi midir nedir ondan değilimmm :D
Erkekler kıllı olur zaten :) ama ellerin çok güzeel
13 Yorumla
+1 yılamaaaan boşver uğraşma seni beğenen her halinle beğenir zaten
22 Yorumla- +1 yıl
azaltmak diye bişey yok. öncekinden daha kötü hale getirirsin. kollarını inceleme o kadar
+1 yılbiraz ama erkeksin sen boş ver kimin gözüne batacak
16 Yorumla- +1 yıl
azaltacak yöntemler var güzellik merkezlerine bakım merkezlerine git sor?
- +1 yıl
o zaman tamamen gidiyo ama. bazı epilasyon aletleri %40 azaltma yapıyor falan. bence azaltma yapanları kullan araştır netten iğneli elektrikli bir sürü var azaltanlar var.
- +1 yıl
hı onu bilmiyordum öyle bir şi varsa öyle yaptır o zaman.
Bir kez ağda yap sonra bekle yeni çıkan görüntüden gene memnun olmazsan gene ağda yaparsın.
21 Yorumladeğil hiç normal değil ama allah vergisi ne yapacaksın
25 Yorumla
+1 yılniye makine kullandın ki? hiç hoş durmuyor. lazer yerine iğneli epilasyona git bence.
11 Yorumla
+1 yılyorumlar oldukça kaba güzel kardeşim yapabileceğin başka bir şey yok onlarla yaşamak zorundasın :) beğenen kolunun kılına takmaz kafayı merak etme :D
14 Yorumla- +1 yıl
yapacak bir şeyin yok maalesef onlarda senin bir parçan :) bir doktora gidersen belki hormonlarından olabilir bir ilaç verebilir tam da bilmiyorum yani yanlışta bilgilendirmek istemem ama babanda mı böyle veya ailede böyle erkekler var mı
- +1 yıl
o zaman boşver ya da dediğim gibi hormonlarından kaynaklanan bir şeydir galiba bunun için endokronolojiye gideceksin yinede bir araştır :)
+1 yılMaymundan 5 dakka once dogmus canavar. d. d. d saka erkek dedin killi olur
31 YorumlaLazere bulaşma derim arkadaşım. Erkek adamsın sonuçta boşver
12 Yorumla
+1 yılherhangı bır mudahalede bulunma belkı sac sakal tras makınesının 9 ya da 6 numarasıyla alabılırsın. ya da oksıjenlı suyla acarsın bıraz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet biraz fazla ama çok abes değil erkek dediğin hafif kıllı olacak bence kız gibi olmasındansa :))
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhahaah :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence lazer yaptır 1-2 seans daha az ve daha renksiz çıkar. Tamamen bitmesin ama oda itici olur
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSakın tamamen alma ya daha kötü :D dediğim gibi bikaç seans lazer işine yarıycaktır
+1 yılTEEN WOLF'ta oynamışlığın var mı hocam? Gördüm sanki oralarda senin gibi birini *-*
21 Yorumla
+1 yılEvet Kıl baya varda tırnakların neden öyle bir rıhatsıZlıgın mı var?
23 Yorumla- +1 yıl
Kalp rıhatsıZlıgın olabılır bir doktora görün derım
Gizli Üye(30-35)+1 yılElin güzel olunca o kıllar pekte önemli bir sorun değil benim için :))
11 YorumlaYa biraz cok kollarindan ellerine ellerine gelmis ama avantajlari da olabilir :) bence kotu gorunmuyo kardesim
11 YorumlaErkekte olur o kadar ya biraz seyrekleştirsende olur bişey yapmasanda olur fazla takılma bence.
11 YorumlaElin güzel aslında erkek bu olsun tabi, kızların kolunda bile var normal yani :D
14 YorumlaDostum bence çok fena. Kesinlikle lazer yaptır.2-3 Seansın yeterli olacağını düşünüyorum :)
20 Yorumla
+1 yılJiletle falan aldiysan daha önce böyle olmasi çok normal
16 Yorumla- +1 yıl
Ne makinası? Epilatör mü yoksa traş makinası mı?
- +1 yıl
Heh işte tam da bu yüzden öyle
bir kere ağda yap ve traş makinasıyla alma :)
Burdakilerin cevaplarını da takma hepsi 'ıyk' falan yazmış ben bile kötü hissettim kendimi :d - +1 yıl
Hahah iyi o zaman :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa erkeksin zaten boşver. Kizlar kolu killi geziyor takilmiyor sen de takilma
11 Yorumla
+1 yılabi yanlız çakmak kibrit felan tutma sen elinde. bileklere az bişey sıçrarsa ghost rider a dönersin yemin ederim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek killi olur.
Kıllarıni alan erkek de kılsiz erkek isteyen kız da bana itici gelir.
Bir erkegi erkek yapan o killi elidir bence21 YorumlaÇok bence ya aşırısı çirkin duruyo sir ağda yaptr zamanla azalır normalleşir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla tipik türk erkeği işte.
öyle ıyk mıyk derecesi değil ama çok12 Yorumla
+1 yılellerin çok güzel *-* kılları azalttır bence :D yani elinin güzelliğini bozuyo biraz -_-
11 YorumlaKanka havalar nasıl senin için ya sıcak değil dimi :D şaka bir yana +1 soğuktan korur seni kızların seveni de seviyor görmüşsündür ^^
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek adamın eli kolu seninki gibi olur bence daha çekici :)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır ya bence çok seksi :) sevglin çok şanslı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıl olmazsa daha itici olur.. parmaklarını sir ağda ile al acımaz çok saniyelik bişe
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılabi onları diyorum akıllım :)) bu arada elini tuttum :D
Cevap sahibi+1 yılbir demet güle de razıyım :))
Cevap sahibi+1 yılkılın ne zararı var ki ısırmıyo :))
Cevap sahibi+1 yılbilmem beni çeken bir güç vardı sanki
Cevap sahibi+1 yılne güzel güldün öyle :))
Cevap sahibi+1 yılyok senden yansıyor :))
Cevap sahibi+1 yılalakası yok pozitif enerji aldım :))
Cevap sahibi+1 yılAllah Allahta kulları... :D
Cevap sahibi+1 yılöyle değil akşam oldu nerdeyse :D
Cevap sahibi+1 yılve acı gerçek burada ortaya çıkar :(( ikimizde gizliyiz
Cevap sahibi+1 yılçıktım :))
Bence lazer yaptırma erkeksin azıcık olsun kıl ağda yaptir seyreklesir. .
20 Yorumla
+1 yılLÜTFEN ATEŞLE YAKLAŞMAYINIZ :)
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence güzel durmuyor yerinde olsam lazer yaptirirdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcikca soylemek gerekirse fazla tamam kizlar killi kol seviyo diyosunuz ama bu kol kizi senden sogutur seyrelt birazcik
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin rahatlatacaksa ve maddi durumun el veriyorsa yaptırabilirsin.
10 Yorumla benimki dhaa kıllı diyesim geldi ama yok. bnce normal
10 Yorumla
+1 yılKıl vücudu korumak için çıkar. Estetiği için mi aldırıyorsun? Evet.
10 Yorumla
+1 yılIyy ağda yaptır giderek seyrekleşir zaten
22 Yorumla- +1 yıl
2 haftada bir ağda yap 1 yıl boyunca. Seyrekleşir.
Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. Şükür namazı kaç rekattı?
22 Yorumla
+1 yılmümkün mertebe kışın gez dışarıda. yazın çıkma pek dışarı. bence öyle yap😄
20 Yorumla
+1 yılkıllı olmak bir tarafa boyattırmışsın gibi
11 Yorumlaerkek adamsın aldırma sakın
12 YorumlaYok kolunuz kıllı değil. Kılınızın kolu çıkmış.
44 Yorumla- +1 yıl
hahaha süper
Tipik turk erkegi. Tabi ki fazla soru mu bu
14 Yorumla
+1 yılEvet biraz fazla killi 😁 ama olumlu yorum yapım, el ve tırnaklarin güzel.
01 Yorumla
+1 yılya sabah sabah midemi bulandırdn ya bu ne ya boyle -_- ıyyyyy iğrenc
04 Yorumla- +1 yıl
bn daha once hic bu kadar pis bir kol gormedim çok pasaklısın :/
- +1 yıl
bir yürü git ya
Kılların Kollu olmuş kanks :DDD
32 Yorumla- +1 yıl
güzel espiri :DD
+1 yılKol değil bacak mübarek.
21 YorumlaÜstünde kazak var sandım
21 Yorumla- Devamını Gör (66)