Moda & Stil Kızlara vücut zincirini yakıştırıyor musunuz? akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yeni moda olan vücut zincirlerini ben kızlara çok yakıştırıyorum. Sizce vücut zincirleri kızlara yakışıyor mu?Vücut zinciri Kızlara vücut zincirini yakıştırıyor musunuz? Cevapla Vücut Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kötü bence kral.https://voca.ro/16PReOWJ6q80 0 0 Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Güzel ama mini tarzda şeyler giymedigim için kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kullanmıyorum bilmiyorum o yüzden ama yakışırdı bence 0 0 Yorumla
okuröğrenir Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bence çok yakışıyor fizik uyumuda varsa hem dışarda kadınlara nispet hemde erkeklere yarasami o diyip tekrar dönüp baktiriyor 😂 0 0 Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Severek kullandığım aksesuarlardan. 1 30 Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr bel mi? Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Evet Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr giyim tarzın? Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Yerine göre Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr bence dans ile uğraşıyorsun. doğru mu? Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Profesyonel dansçı ve Dans antrenörüyüm Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr harika Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Teşekkürler Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr ne tür dans? Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Latin modern salon halkoyunları hip-hop step ne ararsan var Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr severim dansı ama beceremem. izlemeyi diyelim. bende doktor oldum. çok sıkıcı değil mi? :( Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Bilmem o soruyu kendine sorman lazım bana değil Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr her aklıma geldiğinde soruyorum Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Peki Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr :( Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl ? Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr canım yine sıkıldı düşününce Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Ayrıl o zaman arkadaşım dert ortağın mı olayım ne istiyorsun şu an benden? Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr sohbet ettik. neden kızdın ki Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Kızmadım kendi kendine üzülmene ve bunu emojilerle kendi kendine triplere girerek yapmana anlam veremedim Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr hangi şehir? Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Genelde söylemiyorum ege de bir şehir diyelim Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Ben mesajlaşmam Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Özel durumlar haricinde. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Özel durumdan kastım da cidden yardıma ihtiyacı olan biri falan olur öyle yani Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr ya bu özel durumsa Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Beni ilgilendirmez Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr peki Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl İyi günler Yorumla KayaJuan +1 yıl @ehveni_serr size de Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Abartılı olmadığı sürece güzeller 0 0 Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Boynuna ben bağladıktan sonra neden olmasın 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzel duruyor almadım hiç ama düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Maalesef sevmem. Hizmayida sevmem dogal olacak 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğer böyle bir fiziğin varsa yakışır evet 0 0 Yorumla
Elifdhdhdhdh Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle yakışıyor bence bir hareket katıyor 1 0 Yorumla
hhgggs-ninSevgilisi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl O ne? 0 1 Yorumla hhgggs-ninSevgilisi +1 yıl Yakışmıyor (geçen sefer görsel yüklenmemişti sanırım ondan sordum) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kötü bence kral.
https://voca.ro/16PReOWJ6q80
Güzel ama mini tarzda şeyler giymedigim için kullanmıyorum
Kullanmıyorum bilmiyorum o yüzden ama yakışırdı bence
Bence çok yakışıyor fizik uyumuda varsa hem dışarda kadınlara nispet hemde erkeklere yarasami o diyip tekrar dönüp baktiriyor 😂
Severek kullandığım aksesuarlardan.
@ehveni_serr bel mi?
Evet
@ehveni_serr giyim tarzın?
Yerine göre
@ehveni_serr bence dans ile uğraşıyorsun. doğru mu?
Profesyonel dansçı ve Dans antrenörüyüm
@ehveni_serr harika
Teşekkürler
@ehveni_serr ne tür dans?
Latin modern salon halkoyunları hip-hop step ne ararsan var
@ehveni_serr severim dansı ama beceremem. izlemeyi diyelim. bende doktor oldum. çok sıkıcı değil mi? :(
Bilmem o soruyu kendine sorman lazım bana değil
@ehveni_serr her aklıma geldiğinde soruyorum
Peki
@ehveni_serr :(
?
@ehveni_serr canım yine sıkıldı düşününce
Ayrıl o zaman arkadaşım dert ortağın mı olayım ne istiyorsun şu an benden?
@ehveni_serr sohbet ettik. neden kızdın ki
Kızmadım kendi kendine üzülmene ve bunu emojilerle kendi kendine triplere girerek yapmana anlam veremedim
@ehveni_serr hangi şehir?
Genelde söylemiyorum ege de bir şehir diyelim
Ben mesajlaşmam
Özel durumlar haricinde.
Özel durumdan kastım da cidden yardıma ihtiyacı olan biri falan olur öyle yani
@ehveni_serr ya bu özel durumsa
Beni ilgilendirmez
@ehveni_serr peki
İyi günler
@ehveni_serr size de
Abartılı olmadığı sürece güzeller
Boynuna ben bağladıktan sonra neden olmasın
Güzel duruyor almadım hiç ama düşünüyorum
Maalesef sevmem. Hizmayida sevmem dogal olacak
Fizik guzelse cok yakisiyo
Eğer böyle bir fiziğin varsa yakışır evet
Kullanmadım hiç ama güzelmiş
Guzel zarif duruyo
yakisiyor
Kesinlikle yakışıyor bence bir hareket katıyor
Bence yakışıyor
Yakışıyor 😍
Hoş duruyor
evet
Güzel görünüyor
O ne?
Yakışmıyor (geçen sefer görsel yüklenmemişti sanırım ondan sordum)
Yakışan taksın
Yakisir
evet
Çöök itici akm 😅🙃
Güzel duruyo
Yakışıyor