kadının memelerini açıkça görebiliyorum. hiç boş yapmıyorum, benim için gayet hava hoş. biz erkekler olarak oramızı buramızı açsak kıyamet kopar triplerine girmeye gerek yok, oramı buramı açmak gibi bir niyetim yok çünkü. ne kadar sevsem de, sonuç olarak bu bir çıplaklık ve illa ki rahatsız olanlar olacaktır (onları hiç bir şekilde anlayamasam da). bu da demek oluyor ki kimse kimsenin memesini görmek zorunda değil. isteyen istediğini giyer muhabbetinin sınırları var. mesela ne kadar güzel olsalar da bacakların cinsel bir yanı yoktur ve bu yüzden isteyen istediği gibi şort giyebilir fakat konu şu seksi memeler ise, kıskandığı için ya da sigmayım diyebilmek için insanlar rahatsız oldum bahanesiyle karşı çıkabilir. son olarak, ülkede daha önemli işler var diyen IQ'suzlar bilsin ki, bir konu hakkında tartışmamız, o konuyu dert edindiğimiz anlamına gelmez ve bir konu hakkında tartışmamamız da o konuyu dert etmediğimiz anlamına gelmez. bu mantığı kurabilmek için çok da zeki olmaya gerek yok...
(ayrıca şu türkçe yazı yazmayı bile bilmeyen insanlar da bir zahmet türkiyenin gündeminde ne olduğundan yakınmasın, tamam iş görüşmesinde değiliz de en azından mesele "de" ne zaman bitişik yazılır falan bilin bunları. eğitimsiz insanlar başkalarını eğitmeye çalışmasın)
isteyen istediğini giyer, bunun kararıda kimseye düşmez, ülkede daha önemi işler varken insanların dert ettiği şeylere çok kadar gereksiz ki... toplum kıyafet ve tercihleri yüzünden sürekli bir ahlâk dersi verme misyonu edinmeye çalışıyorlar... çok kadar çirkin ve saygısızca bir hal almaya başladı ki artık ben erkek olarak utanıyorum
Elbise gayet şık ve zarif ti kadında gayet güzel taşımış isteyen istediğini istediği gibi giyebilir yapabilir buna kimsenin karışmaya dil uzatmaya hakkı yok ahlaktan söz edenler öncelikle aynanın karşısına geçip kendi ahlakını gözden ve süzgeçten geçirsin bir zahmet
Çıplaklikta keramet arayan beyinler de... Bu ülkenin başka meselesi kalmamış gibi çıplaklığı gündeme taşıyanlar da... Her ikisi de ucuz ruhlu itlerdir... Nokta
Herkes istediğini giyer, burası özgür bir ülke, ikitane kıçı kırık tecavüzcü cemaatlerin ülkesi değil bu ülke
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evli bir adam bu kadının göğüslerine bakacak birde karısını göğsüne bakacak hemen karısından soğur sunra olan yine kadına olur😂bir erkek demiştik "onlar moderiniz diye açilsinlar bizde vur kaç vur kaç yapariz "
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin bulundugun ortamda cikarip gezsem, istedigimi giyme özgürlügümü oluyor, baban yaninda dal tassak sallaya sallaya gezse, tepki verilirse babalar bu ülkede neden istedigi gibi gezemez mi oluyor.