butiklere yaz dicem de kullanırlar seni diye korkuyorum. deneme çekimi ayağına fake agente yıldız olma
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deneme çekimine gidemem ki bana kargoyla kıyafeti yollarlar çekip fotoğraf yollarım o şekilde bide güvenilir bir kaç sayfaya yazdım onlarda şu an modelimiz var dedi zaten güvenilir olan kendini belli ediyor
Yorumlara baktım ama dediğin gibi olmaz bu işler Piyasada belli işler yapıp referansların olmadıkça kimse sana iccamaşırı gönderip cek gönder demez. Bu işleri daha profesyonel yapmak gerekir. Öncelikle resimleri kendin çekemezsin, ya firmanın belirlediği ya da senin kendi fotoğrafçın yapmalı çekimleri Ve bir kaç şey daha var, bu konuda destek istersen ve ciddi isen yardımcı olabilirim
Ya butiklerle iletişime geçiyorum zaten güvenilir butikler ihtiyacı yoksa yok diyor belli ediyor kendini hemde çekimi kendim evde yapicam ne alaka başka eller
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
butiklere yaz dicem de kullanırlar seni diye korkuyorum. deneme çekimi ayağına fake agente yıldız olma
Deneme çekimine gidemem ki bana kargoyla kıyafeti yollarlar çekip fotoğraf yollarım o şekilde bide güvenilir bir kaç sayfaya yazdım onlarda şu an modelimiz var dedi zaten güvenilir olan kendini belli ediyor
bilmiyorum. öyleyse fena değil
Vücut hatlarınızın fiziğinizin çok düzgün olması bedenınız tam uyması gerekiyor iç çamaşırları bedenlerıne
?
Kendını iç camasırlarla görmeye hazırmısın oncelıkle
Nolmuş evet görürüm
Yanı hazır ısen herkesin senı ıc çamasırıyla görmeye hemen basla
Onun için fiziğinin kusursuz olması gerek biliyorsun dimi😅
Kusursuz zaten
Ah bir görsem yorumlarım aslında😅
Gerek yok
Bu konuda yardımcı olabilirim istersen
Nasıl
Yorumlara baktım ama dediğin gibi olmaz bu işler
Piyasada belli işler yapıp referansların olmadıkça kimse sana iccamaşırı gönderip cek gönder demez.
Bu işleri daha profesyonel yapmak gerekir.
Öncelikle resimleri kendin çekemezsin, ya firmanın belirlediği ya da senin kendi fotoğrafçın yapmalı çekimleri
Ve bir kaç şey daha var, bu konuda destek istersen ve ciddi isen yardımcı olabilirim
Ama çoğu kız evde kendisi çekiyor butiklere göz attım kızların fizikleri güzel evde güneş ışığından çekiyorlar coguda telefonu yüzüyla kapatiyo
Yani amacın merdiven altı bir yerle karın tokluğuna mi çalışmak, yoksa gerçekten kaliteli iş yapıp iyi para kazanmak mı
Yüzümü gösteremem ve çekimlere gidemem yani ailem asla izin vermez
Yüzünü tabi ki gösterme, tabi ki ailen bilmesin, ama evinde olmaz çekim, istersen ayrıntılı olarak konuşabiliriz konuyu
Maalesef ailem çekime gitmeme izin vermez
Ailenle dışarıya çıkarken tüm yapacaklarını anlatıyor musun
Bu kadar dil dokmeniz ürkütücü
Anlıyorum Peki o zaman ben yardımcı olmak istemiştim iyi dileklerini yapabilirsin iyi günler diliyorum
Bacaklar nasıl boy falan
Onun için firmalarla görüşebilirsin 😊😊
Fiziğin nasıl boy kilon
🤔🤔
neden giyim değil de iç çamaşırı?
Daha fazla para kazanmak. icin
ama çok dikkat et farklı ellere de daha fazla para yerine farklı şeyler bulabilirsin
Ya butiklerle iletişime geçiyorum zaten güvenilir butikler ihtiyacı yoksa yok diyor belli ediyor kendini hemde çekimi kendim evde yapicam ne alaka başka eller
yani kendi evinde yapacaksın da sonuçta çeken biri olacak ve bu kişi butik tarafından gönderilir ve amaç farklı şeyler olur diye dedim
Hayır telefondan çekiliyor butik bu marka değil iyi bir telefon güzel bir ayna yeterli
peki anladım
Ajanslara kayıt ol
Ajanslara güvenmiyorum
Başka olamazsın bu piyasa full ajansların elinde
Güvenmiyorum butiklerle ben konuşcam
Onlarda para vermez sana konuş bide
var arkadaşın ajansı
madı olarak sorunmu var