Moda & Stil Tayt giyen ailemdeki kadınlara karışmam normal değil mi,,? sinanbelli Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Anne kardeş vs fark etmez karışmam normal değil mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Tayt giyen ailemdeki kadınlara karışmam normal değil mi,,? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Giymeyen az var. Çoğu kadin giyiyor. Aileniz biz karisamayiz 1 1 Yorumla sinanbelli +1 yıl Haklısın valla bende normalde karışan biri değilim. sadece tayt gitseler açık belli eden şey olunca millet pis bakıyor
ĸαѕveтliɢri_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Normal değil istediklerini giyerler her şeye karışmayın ya size neee 1 5 Yorumla sinanbelli +1 yıl Sadece tayt giyse neyse de çok açık giyiniyor millet bakıyor Yorumla ĸαѕveтliɢri_ +1 yıl Millet kapalıya da bakıyor bakıyor. Anca baktıklarıyla kalırlar zaten. Herkes bir gün alışacak. Yorumla sinanbelli +1 yıl Öyle haklısın kapalıysa da açık da bakıyorAma sorun şu tayt giysin bir şey demem ama tayt altına bir şey giymediği belli oluyor bundan korkuyorum Yorumla ĸαѕveтliɢri_ +1 yıl Tamam endişeni dile getirebilirsin. Onlar için endişelenmen de normal ama zorlayamazsın. Yorumla sinanbelli +1 yıl Zorlama asla yok cidden saygılı şekilde diyorum hani tayt giyin bir şey demem ama belki etmeyin bazı seykeri diyorum yoksa zorba karışan bir insan değilim Yorumla
Emre_Arhanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl şiddet olmadığı sürece fikrini beyan etmen ve ufaklıda olsa karışman normal 0 0 Yorumla
Uzaklardan1kız Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Türkiye şartlarında korkabilirsin ama onlara karışmam onları gizli giymeye teşvik etmekten başka bir şey yapmaz 0 3 Yorumla sinanbelli +1 yıl Tamda işte bu yuzde. Ortam düzgün değil yoksa karışmam Yorumla Uzaklardan1kız +1 yıl Uyar ama üstlerine çok varma ortam kötü taytta giyse kara çarşaf da millet istekli boğa gibi Yorumla cCc_bozkurt_cCc +1 yıl Koru ama SIKMA Yorumla
birbcukporsiyongamze Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl SANANEEEEE HERKES İSTEDİGİNİ GİYER YA SEN OYLE DİYİNCE BİRAKİYORLAR Mİ GİYMEYİ 0 1 Yorumla sinanbelli +1 yıl Hayır giymeye devam ama çok açık giyince uygun değil sadece tayt giyse üslubu ile neyse de Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl kötümü yakışmadığınımı düşünüyorsun fikrini beyan etmek elbette normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neyse ki abilerim insan 2 2 Yorumla sinanbelli +1 yıl Nasıl yani tayt giymesine bende karışmam ama içine kılot giymeyince belli oluyor millet bakıyor buna karışmam yanlış mı Yorumla sinanbelli +1 yıl Ben neyim insan değil miyim Yorumla
cCc_bozkurt_cCc Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Normal ama dinliyolarmi seni 0 3 Yorumla sinanbelli +1 yıl Dinlese keşke Yorumla cCc_bozkurt_cCc +1 yıl Neden rahatsiz oluyosunki Yorumla cCc_bozkurt_cCc +1 yıl Nasil giyiniyolarki Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Normal tabiki 0 0 Yorumla
Apeiron1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl sanane 0 1 Yorumla sinanbelli +1 yıl Sadece tayt giyse neyse de çok açık giyiniyor millet bakıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Giymeyen az var. Çoğu kadin giyiyor. Aileniz biz karisamayiz
Haklısın valla bende normalde karışan biri değilim. sadece tayt gitseler açık belli eden şey olunca millet pis bakıyor
Normal değil istediklerini giyerler her şeye karışmayın ya size neee
Sadece tayt giyse neyse de çok açık giyiniyor millet bakıyor
Millet kapalıya da bakıyor bakıyor. Anca baktıklarıyla kalırlar zaten. Herkes bir gün alışacak.
Öyle haklısın kapalıysa da açık da bakıyor
Ama sorun şu tayt giysin bir şey demem ama tayt altına bir şey giymediği belli oluyor bundan korkuyorum
Tamam endişeni dile getirebilirsin. Onlar için endişelenmen de normal ama zorlayamazsın.
Zorlama asla yok cidden saygılı şekilde diyorum hani tayt giyin bir şey demem ama belki etmeyin bazı seykeri diyorum yoksa zorba karışan bir insan değilim
şiddet olmadığı sürece fikrini beyan etmen ve ufaklıda olsa karışman normal
Türkiye şartlarında korkabilirsin ama onlara karışmam onları gizli giymeye teşvik etmekten başka bir şey yapmaz
Tamda işte bu yuzde. Ortam düzgün değil yoksa karışmam
Uyar ama üstlerine çok varma ortam kötü taytta giyse kara çarşaf da millet istekli boğa gibi
Koru ama SIKMA
SANANEEEEE HERKES İSTEDİGİNİ GİYER YA SEN OYLE DİYİNCE BİRAKİYORLAR Mİ GİYMEYİ
Hayır giymeye devam ama çok açık giyince uygun değil sadece tayt giyse üslubu ile neyse de
kötümü yakışmadığınımı düşünüyorsun fikrini beyan etmek elbette normal
Neyse ki abilerim insan
Nasıl yani tayt giymesine bende karışmam ama içine kılot giymeyince belli oluyor millet bakıyor buna karışmam yanlış mı
Ben neyim insan değil miyim
Normal ama dinliyolarmi seni
Dinlese keşke
Neden rahatsiz oluyosunki
Nasil giyiniyolarki
Normal tabiki
sanane
Sadece tayt giyse neyse de çok açık giyiniyor millet bakıyor