Sizce bir kadın mini etek giydiğinde o eteği ara sıra aşağı çekip düzeltmeli mi, yoksa onu giyiyorsa her şeyi göze alıp asla çekiştirmemeli midir?#EdaModaStil
👗👠
👗👠
Kıyafetler her şeyden önce bizim birer imzamız kimliğimizdir
Mini etek her zaman tüm moda stilistleri tarafndan seksi kadın kıyafetlerinden biri olarak adlandırılır. Şuuraltına göre mini etek giyen kadın fark edilmek ilgi odagı olmak isteyen kadındır.
Bu benim kendi hemcinslerime yobazca olarak söyledigim bir söylem değil bir sembol dilinin gerçekliğidir
Çekiştirme mevzusuna gelirsek ister eteğini ister sütyeninin askısını çekiştirip düzelten kadın her şeyden önce giydiği kıyafetin içinde rahat ve mutlu olmayan kadndır şık giyinen tarzı olan bir kadın bu tarz küçük kazaları asla yaşamaz bile
Diyelim ki ben mini etek giydim etek katlandı iyice kısaldı umursamaz gibi davranmak ne kadar yersiz olur elbette farkındalık içerisinde olan biri hemen refleks olarak düzeltme hareketine yönelir zaten ama bazıları etek bozulmadığı halde sırf göze daha da batmak için ikide bir sanki tiki varmış gibi düzeltip duruyor ben buna sinir oluyorum. Kıyafetleriyle ön plana çıkmak isteyenler ister kadın ister erkek olsun başka marifetleri olmayan özgüvensiz kişilerdir.. teşekkürler
Bu soruya kapsamlı cevap vermek istiyorum. Ne yazık ki durum içler acısı.
Öncelikle olarak giyilen eteğin türü önemle pileli bol kesin etekleri düzelmeye gerek yoktur. Mini etek giymeyi bilen ben kadın pileli eteğin üstünü oturmaması gerektiğini bilir bu yüzden oturup kalkma dahil düzelme ihtiyacı hissetmez.
Dar kelin kalem etek tarzı etekler toplanma yapmaktadır. Mini etek giyildiğinde topuklu giymek istemsiz uzun adım atmayı önler bu da eteğin çok yukarı gelmesine engel olur. Yani yine düzeltmek gereksizdir çünkü adımlarını düzgün atarsan çok aşırı yukarı gelmez.
Eğiilmek, yine çökmek gibi durumlarda açılması normalden açılmasın diye uğraşmak yerine yapacağına yapıp işi bitince düzeltilmesi gerekir.
Dar etekler kumaşı ince ise kolay toplanıp ve belli kısalıktan sonra otururken toplanmaktadır. Ben umursamıyorum ama umursayan kadın etek altına gelmeyecek şekilde eteği düzeltebilir.
Oturduktan sonra ayağa kalkarken yavaşça kalkar iken etek düzeltmelidir çünkü kesin olarak yukarı toplanmıştır.
Umarım anlaşılır olmuştur.
Çekiştirmek oldukça mantıklı bir hareket.
Görmediysem farkediyorum kendisini. Hem 10 cm uzuyor etek çekiştirince...
Yani eğer aşağı doğru çekmemiş olsa tam o sırada vajinasını görecektim, tüh kaçırdım durumları.
Aynı durumu sutyen giymeyen ve asi memeleri olan kadınlarda da görüyorum. Gözüne güneş kaçmış kedi gibi, önünü kapatıp duruyor. Haklı.
Yani mangal gibi yürek olmalı giyende yoksa giymemeli madem endişe duyuyorsun giyinme dimi yani neden kendine eziyet ediyorsun şık ve güzel görüneceğim diye giy bir pantolon rahat et
Cevap
116Cevap
arada düzeltmek şart. ki altına bir şey giymeden giymemiştir heralde o eteği 😅
Hayır duzeltemeye gerek yok giyiliyorsa kendine güvenmistir görünecek bir kısımdan korkmaz
@GökçeBesuf63 👍
Ben mini etek hiç giymedim ama lisedeyken eteğimi aşağıya doğru çekiştirmek zorunda kalırdım bununda sebebi erkek ve kadın öğretmenlerin sıkı olmasından bizim zamanınımızda kurallar çok sıkıydı
eteğin altına bot giyindiğim zaman çok yakıştığını söyleyenler olurdu. eteğimin boyu resimdeki kızın eteğinin boyundan az biraz daha uzundu ama gene çekiştirirdik ama eteğin altına bot güzel yakışıyodu
Güzel bir soru olmuş :)
Hem ayranım dökülmesin hem... diye devam eden güzel bir söz var.
Yanı kısalığından şikayetçi ise ya da kendinden emin değilse bence giymemeli itici bir görüntü oluyor çekiştirmek. Zaten uzamayacak ya da kapatmayacak çekmenin de bir anlamı yok :) ama o da içgüdüsel sanırım. Ama Yine de özgüveni olmayan kızlar giymesin.
Hayır bence çekiştirmemeli. O zaman çok komik bir durum oluşuyor.
Zaten kısa olan bir etek çekiştirince uzamaz. Bunun için eteğin oturup kalkarken yukarı çekiyor olması gerekir.
Bana göre böyle her defasında yukarıya çıkan bir etek zaten rahat değildir. Ben giymeyi tercih etmezdim.
Çekiştirmemeli zaten dizden üstü görunüyosa popo görünmüş ne fark eder eski sevgilimde öyle kısa giyerdi
odada olan çoook güzel bir konuya değinmişsin öncelikle teşekkürler. Hayır çekiştirmemeli çünkü amacı o iddiayı sergilemek. Çekiştirince aşırı basit bir durum gibi karşılanıyor. biraz sıkıntılı olsa da sadece oturup kalkarken yapmalı ama yürürken kesinlikle çekiştirmemeli hiç şık bi hareket değil
Hayır çekiştirmemeli. Çekiştirecekse giymesin o zaman
Çekiştirceksen niye giyiyorsun ablacım demezler mi adama
Alakasız olacak ama gerçekten yorumlara çok güldüm 😂
Cekistirmelidir hatta cekistirirken yanlislikla dusurmelidir
Tamam abartma saka yaptik kendi annenin kizinin bacinin basina geldigini dusun ve ceneni kapa sinirlerim tepeme cikartmayin simdi sakayi kaka yapmayin hemen
Taşıyamayacağı kıyafeti kesinlikle giymesin. Bir kere düzeltirsin oturup kalktığında bunun dışında yapılan çekiştirmeler özgüvensizliği. Kıyafetin kişiye uygun olmadığını ve kezban olduğunu gösterir
mini etegi giymek biraz cesaret ister giyen kadınları cesaretinden dolayı kutluyorumgiyipte cekistirmek biraz abez kacıyomesela gogus dekoltesi oyle degil onu duzeltmesi gerekebilir ama bunu assagi cekistirmenin hic bi anlami yok cunku o mini etek boyu o yani
Zor bir soru olmuş ama diğer arkadaşlarında söylediği gibi. Mini etek giyme medeni cesareti gösteren bi kadın istediği kadar o eteği çekiştirse de pek faydası olmayacağını düşündüren soru cümlesidir.
Bu düzeltme işini en flörtöz kadın bile yapar.
Alman bir kadının giydiği 10 santimlik süper minisini bile kalktıktan sonra duzelttigini gordum.
Kalktıktan sonra derken yani oturduğu koltuktan kalktıktan sonra.
Ahahah. Aman ha
Düzeltmek ayrı konu fakat kapatmak için uğraşması kadar saçma bir davranış ve görüntü görmedim 🙂👍🏻
Yukarıya doğru mu :D
Giyip de çekiştirmeyen görmedim. Kalça iriliği, yürüme durumu göz önünde bulundurduğumuzda yukarı çıkması doğal, bunu aşağı çekmeleri ise çok doğal :)
Bu kadarda rahat olmamalı bence arada düseltmesi gerek..
Yoo ben çekiştirmem.. Ekstrem bir durum olmadıkça düzgün duruyor zaten eteklerim
Mini etek giyen kadına bakmam, yanımda da bulundurmam.
Giyenler olarak üzülmüşünüzdür ancak.
Ki çok önemli değil benim için :)
Giyiyorsa eteğe uyum sağlamalı
O an çekiştirme ihtiyacı hissedersen çekersin ne var ki bunda
Çekiştirmesi dikkat çekmeye çalıştığını gösterir
Düzeltme ihtiyacı ise taşıyamadığını gösterir
Resim 1.1 mini etek😂😂😂
Bence herşeyi göze almalı.
Exttadan şöyle bir şey mevcut. Onu giyiyorsa önlemini almıştır mutlaka. Yazmayı unuttum. Yakışan cürretkar kadın giysin arkadaşım. Gözüm yok. Şık duruyor sadece.
İstenmeyen bir durum olursa olabilir, ama mini etek kadınlara aşırı yakışıyor
Ara sıra cekistirmesine gerek yok aslında, sadece istenmeyen bir durumu engellemek adına yapabilir
Çok dikkat çekmiyorsa dikkat çekmek için muameleden indirmiş gibi yapmalı
Ya giymemeli ya da giydiyse çekiştirmemeli. Yukarı toplanacağını falan göze almış olması gerekıyor.
bence giyiyorsa rahat olmalı madem o kadar cesaretliyse
Ya giyme ya da çekiştirme. Aksi takdirde karşı tarafı çok çok rahatsız ediyor bu durum.
Herseyi göze alan giyer zaten mini etegin amacı o 🙄
Yani mini giyiyorsan neden habire geri çekiştiriyorsun djjdf
Cekistirse ne degisicek ki kısa sonuçta cekistirince etek uzamayacak ya
Knka açılsın diye giymiyoruz ki😂 tabiki dikkatli olmak gerekir
Biraz uzun giysin o zaman kimi görsem aşağı çekiyor
Üsturuplu görünmek için evet
Giydiği kıyafet onun hakkın da bilgi sahibi olmaya yarar. Beni rahatsız ediyor ise bakmam soğurum ileri de aldatır o kişi ki zaten amacı ciddi olmadığının en büyük delilidir.
eğer çok rahatsız ediyosa çekebilir ama sürekli çekince dikkatleri daha çok üstüne çekiyo bence
Dakikabaşı çekiştirecekse giymesin bence
Yani mini gun boyu ayni seviyede kalirsa cekistirmeye gerek yok ama genelde yukari dogru kaydigindan etek cekmeden olmuyir tabi 😄
Benim karşımda ben bakarken çekiştirenlere bi daha bakmıyorum
Kadınlar bakmamı ister genellikle
Çekiştirmemeli, rahat olmalı. Çekiştirecekse uzun giysin bence
Uani arasira duzeltilmeli
Eğer mini giyiyor ve buna cesaret edebiliyorsa gerek yok çekiştirmesine bence. İç çamaşırı giymeyen biri gibi oynaşmamalı :)
Çekiştirecek kadar rahatsız olacaksa giymesin, özgüvensizlik demektir. Mini etek giyenin, bakışları sallamaması lazım.
Yoo madem giyecek cesaretin var bırakacaksın cok uyuz oluyorum boyle dekolteli giyp sonra gorınmesın diye kapatan
Herkes giyinmişse yürekli olsun düzeltmesin falan yazmış ama kadın istediğini giyer düzeltmesi gerekiyorsa da düzeltir. Bu boş düşüncelere girmeyin ya.
madem çekiştireceksin niye giyiyorsun :D bırak görünsün görünmesini istemesen zaten mini etek giymezsin :D
Neden giyer ki o zaman, kendini daha dikkat çekici ve Seksi göstermek için,
Ya cekistirme ya da hiç giyme
Oturup kalkınca yukarı çıktıysa çekiştirmesi normal ama her dakika çekiştirmesi saçma. O zaman neden giyiyorsun? derler adama..
Bu mini eteği giyiyorsun tamam süper onu sonra neden cekistiriyorsun madem çekiniyorsun neden giyiyorsun diye sormazlarmi insana
ya bazen çok aşırı çekiliyor, toplanıyor o zaman mecburen çekiştiriyorum.
Yukarı çıkarsa düzeltir yeri gelince pantolon tişört de düzeltilir
El aliskanligi olabilir ama iyi degil yani çekiştirmek, hiç giymesin daha iyi
yok ya sonuçta kısa giydiysen katlanacaksın giymeden kısa olduğunu biliyorsun
Bacakları güzelse ara sıra frikik versin de ne yapıyorsa yapsın 🙃
Allah aşkına canınız çokmu sıkıldı bu soruyı sordunuz
Giy rahat bırak hem ayranım dökülmesin hem şey olmasın der gibi eğilip bükülüyorlar
Yukarı doğru çeksin yani ya da herşeyi göze alıp biraksin bayram edelim 😘😘😘
Giyen her olasılığa hazırdır, eteği aşağı çekmek dikkat çekmek için yapılan bir şuh eylemdir.