+1 yılBen olsam üniversitede pek fazla süse püse önem vermem nasıl rahat ediyorum diye pantolon tişört giyerim dediği gibi çok güzel dikkat çekici giyinmek iyi olmaz ve insanların ilgisini de boş ver onların bakış açılarını kafana takma iki tip öğrenci vardır birincisi zevk sefa için okuyor dedirtmek için okur ikinciside hayali hedefleri vardır meslek kariyer düşünür sadece okul ders düşünür eğer bir öğrenci kıyafet çok sorun ediyor ve takiyorsa kafaya onda sorun vardır normal değildir okul eğitim içindir bilgiler öğrenmek kendini geliştirmek içindir çevrene dikkat etme sana tavsiyem ümide 3 5 arkadaşın olsun fazla olmasın fazla arkadaş iyi değildir bunu unutma arkadaş dersin dost sanarsin senden faydalanmak için vardır kendi kendinin dostu arkadaşı ol sakin kimseye hiç konuda koz verme demek istediğim işine bak hayatına milleti karıştırma insanlarla gerektiği kadar az ve öz görüş bu senin için her konuda iyi olacaktır arkadaşlarını iyi seç ama ne kadar iyi arkadaş olursa olsun güvenme sırrını açma paylaşma gizemli ol işinde gücünde ol
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Okula gideceksin sonuçta kot pantolon yeter de artar
11 Yorumla
Aynı pantolonla üniversiteyi bitirenler var senin takıldığın şeye bak. üniversitede çeşit çeşit insan var. Kot tişörtten başka bir şey giymeyenler de var yani merak etme aralarında sırtımazsın. Ayrıca belki yeni tarzlar görünce kendi tarzını da yenilemek isteyebilirsin.
11 Yorumla
Normalde nasıl giyiniyorsan üniversiteye giderkende aynı şekil giyin ne varki bunda, millet açılıyor saçılıyor diye seninde aynı olacak halin yok ya !! sıradan giyin boş ver
34 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılMerhaba , emin ol bu düşündüklerin sadece önyargıdan ibaret :) Senin gibi çok kişi olduğunu göreceksin ki herkes aynı giyinmek ya da dekolteli giyinmek zorunda değil. Aynı pantolonu üst üste 4-5 gün giyip gelenler bile oluyor ;) o yüzden nasıl biriysen o şekilde davran. İnsanlar sana özensin bol şans🙋🏻♀️
10 YorumlaBen de hep pantolon tişört giyerdim ama farklı tarzlar denemeye başladım. Şu an eşofman, şort, sweat giyiyorum. Diyorum ki ''Bana bu yakışıyor, bunu giyeyim''. İlla belli bir şey giyeceksin diye bir şey yok. Kendine en çok neyi yakıştırıyorsan onu giy. (:
10 YorumlaAynı arkadaş grubunda bahsettiğin kıyafetleri giyen birisi olacaktır elbette, zamanla bir bakmışsın ufaktan ufaktan alışırsın, çünkü arkadaşınla bu konu aranda illaki geçer. Bir zaman gelir denersin, seversin, bırakamazsın belki de. Dışlanma gibi bir durum olmaz açıkcası, daha çok gideceğin yerle de bağlantılı. Bence zamanla seversin bile.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılÜniversite tiktok kıyafet değişimi akımı gibi bir yer değil ki.
Elbiseler değil fikirler seni önplana çıkartır,
Kendini gösterirsen okulda yapılan seçimlerde öğrenci başkanlığına adayda olursun belki kazanırsında , hoca asistanıda bölümü temsilen gezilere oralara buralara gidersin.
Kendin ol yeter kıyafet konusunda kasma kendini asla.00 Yorumla Bende senin gibi giyinen biriyim etek giysem bile diz üstü değil çok hafif o kdr ama üniversitede etek bile giymedim henüz zaten artık pantolonla olan kombinler moda ki moda olmasa bile kime ne uyumlu giyindikten sonra hiç şort hiymedim diye millet üstüne gülmez bende hiç şort crop giymem evet giyen çok kişi var ama sen onlar gibi hiyinmezsen belki farklı bir tarz olarak bile görülebilirsin çünkü bende de öyle oldu diğerleri hep tek tip giyiniyo ama bizim gibi giyinen artık fazla olmadığı için değişik tarz sahibi bile gözükebilirsin iyi anlamda tabi bu yüzden böyle saçma şeylere takılma ben makyaj bile yapmıyorum düşün yani ve hiç te böyle üzülüp senin gibi düşünüyorum sende öyle düşünme lütfen
00 Yorumla
+1 yılİstediğini giy işte sanki üniversitede zorunlu tek kiyafet giydiriyorlar ve sen oraya gezmeye değil iyi bir derece ile üniversiteyi bitirip bundan sonra ki hayatında rahat etmen ve Aileni rahat ettirmen gerekiyor onlar sana iyi bir eğitim alman için 4-5 yıl kendilerinden arttırıp sana yollıyacaklar sende bu bilinçle ne giyecem demeden az gezip çokça başını ders ve kitaptan ayırmaman lazım
01 Yorumla
+1 yılŞu üniversite ortamını podyum sanan insanlar..
Ah böyle insanlar! Ne yazık ki böyleleri var. Boş, beleş insanlar onlar. İstediğin gibidir giyin ve öyle git. İnsanlar, her türlü yorum yapıyor. Herkesin her dediğine takılma. Boş tenekeden çok ses gelir de ve geç.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes giyim önemli değil demiş ama toplum içinde olucak her gün o yüzden dikkat edilmeli.
Orada herkes giyimine dikkat edicek cıvıl cıvıl giyinicek kimse onların yanında sönük kalmak istemez. Ama bu çokta takılacak bir konu değil yani istediğini giy nolucak.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden topluma uymak zorunda hissediyorsun kendini
Nasıl rahat ediyorsan öyle takıl topluluk uçurumdan atlasa sende mi peşinden atlayacaksin
Dalga geçebilirler belki her yerde karaktersiz insanlar var sen öyle insanlara aldanma sen oraya okumaya gidiyorsun erkek ayartmaya değil öyle açılıp sacilanlar meslek peşinde değil erkek peşinde (önceden açık giyinenlere bir şey demiyorum bazı kızlar var ya üniversite'de açılan onlara lafım)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUniversitemin ilk zamanları biz kizlar aşırı suslenirdik giyinirdik dikkat cekici seyler giyerdik benimde kendime has bi tarzim var baya tarzimi yansitiyordum ama vizeler sinavlar yurt derdi arkadas sorunlari sevgiliyle sorunlar derken makyaj bile yapmadan ciktigim zamanlar cok oldu baya eşofmanla bile gidiyordum herkes bi saliyor sonra o yuzden rahat ol
00 YorumlaBende bu sene üniversiteye gidiyorum. Bende klasik giyiniyorum.. Bence olduğun gibi kal.. Orada ortam nasılsa onlardan etkileneceğin için tarzın yavaş yavaş değişebilir ama çok etkileyeceğini düşünmüyorum.. Akışa Bırakmanı öneririm
10 YorumlaOha sen ciddimisin? Benim ailemde muhafazakar dindar ama yanlarında bile dar giyerek alıştırdım ve crop tayt dizi geçen etekler giyebiliyorum minide babam evde olmadığı vakitlerde. Ama daha önce giymemişsen gerçekten sana zor gelebilir bunlar
00 Yorumla
+1 yılUniversiteye geçtiğimden beri dolabımı tamamen yeniledim. İster istemez değişiyor insan. Tarzın beğenildikçe almadan duramıyorsun da. Lisede erkek fatma gibi geziyordum. Bir sekilde sen de kendi tarzını olusturursun cok taakılma
01 Yorumla- +1 yıl
Bir de tarzdan kastım açılıp sacılmak değil. Crop falan giymiyorum ben de. Sadece daha feminen ve şık
+1 yılİnan bence artık insanlar sadece orada yiyecek ve icecekelrine önem veriyor yani karınlarınin doymasi daha önemli demek istediğim her gün çeşit çeşit bir seyler giymene gerek yok ki zaten öyle yapabilende yoktur nadiren
00 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim kendim rahatsız olduğum şeyleri giymiyorum. Etek vs giydiğimde çok rahatsız oluyorum Türkiye psikolojisi galiba 😀 Zaten en son 4 yıl önce giydim sanırım. Dar kot pantolon daha çok seviyorum😌
02 Yorumla- +1 yıl
Yooo olmuyorum ben ona da bakıyorlarsa daha ne yapayim tesettürlü mü olayim gerci ona da bakıyorlar dogru
+1 yılSırıtmazsın kardeş niye sırıtasın ki zaten ben üniversiteye giderken hatırlıyorum kızlar kısacık giyinir dışarda gezerlerdi biz gibi soğuk havada dağın başında ben arabanın içinde kalorifer acık içim titrerdi
00 Yorumla
+1 yılÜniversite defile yeri de biz mi bilmiyoruz acaba? 😅
Okumaya gidiyorsun sonuçta oraya, istediğini giy.
“ sen neden crop giymiyorsun. Iyyy yobaz, köylü “ diyecek değiller ya sana.
Nasıl istiyorsan öyle takıl.00 Yorumla
+1 yılYani sen nasıl rahat ediyorsan öyle giyin? Bir kuralı yok ki bu işin? Kendine güven yeter ki. Kendine güvenmedikten sonra Crop'da üstünde abes durur zaten. Önemli olan güven.
00 Yorumla
+1 yılVar.. hatta ben üniversiteye geçene kadar pek t shirt pantolon pek giyen bir insan değildim. Üniversiteye geçince giymeye başladım.. Dizilerdeki gibi herkes dekolteli giyinmiyor :D
00 Yorumla
+1 yılAynı bensin.. bende senin gibi düşünmüştüm sonra univ başladı.. bizimde durumumuz yoktu hatta telefonum bile yoktu.. Aslında sıradan olmak o kadar güzel ki kimse farkına varmıyor.. bu şeyler zaten yaşanacak erkenden yaşanıp harcanması anormalite. Odak noktan derslerin olmalı, boswer gerisini umursama.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. Zaten adi defile değil, üniversite - azcik rahat olsun, yurtdisinda derslere eşofmanla giriyorlar. Sen nasıl rahatsan öyle git, zaten kot tshirt gayet normal kiyafetler.
00 Yorumla
+1 yılÜniversiteye gidince bu soruyu keşke sormadım diyeceksin emin ol. Orada belli bir kıstas yok. İstediğini giyebilirsin kimse sana karışmıyor.
10 Yorumla
+1 yılçok var o dediklerini giymeyen podyum değil üniversite denilen yer takılma böyle şeylere okulunu bitirmeye bak :)
10 YorumlaKimsenin buna bakacağını sanmıyorum.
Yok kot giymiş crop giymemiş tabir giymiş diye oturup inceleyen varsa zaten saçma sapan bir durum.14 Yorumla- +1 yıl
Ki kimse bakmıyor zaten gerçekten çok mükemmel giyinen birisi olmadığı sürece
- +1 yıl
Kesinlikle
Üniversitede canın ne isterse onu giy.. hatta kot pantolon ve t-shirt ile çoğu kiz daha şık... croplara filan gerek yok... hangi üniversite oldugu da onemli gerçi de, özgür ortam üniversite... kendi tarzını gosterirsin...
00 Yorumla
+1 yılİstediğini giy sana kalmış ama okul ortamı abartmana gerek yok dusunuyorum asıl okul bittiğinde giyersin 🤗
00 Yorumla
+1 yılbizde giymemiştik... şimdiki nesil crops mudur nedir ondan giyiyor. benim zamanımda bolero vardı. kazak üstüne ya da body üstüne giyerdik...
00 YorumlaOrada da farklı şeyler giymiyorlar kardeşim rahat ol. Ben eşofmanla gidiyorum kendimi çok iyi hissediyorum
00 Yorumlaüni ortamında her tip insan var :D hatta giyinmeyi unutan kızlar bile var :D üni de kızın birisi vardı kafasında türban ultura mini giyerdi :D
00 Yorumla
+1 yılİstediğini giy. Bir tarzın, stilin olmak zorunda da değil. Nasıl rahat ediyorsan, kendini neyin içinde güzel hissediyorsan...
00 Yorumla
+1 yılboş ver geç.. Kimseyi takma biz taktıkta ne oldu? Sürünüyoruz.. :) O yüzden senin giyim zevkine güven. Sadece ne istersen o...
00 Yorumla
+1 yılUniversete baska bir ulke degil ki insanlar neden bu kadar abartiyor hic anlamis degilim herzaman nasil giyiniyorsan oyle giyin.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar kasmaya gerek yok
Haftada 3 4 gün gidecen en fazla
Ve 3 5 kişi ile arkadaş olursun
Düşünmeye bile degmez00 Yorumla
+1 yılKendin gibi ol herkes bişey yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin. Zaten üniversiteye okumaya gidilir kıyafet sergilemeye değil
00 Yorumla
+1 yılValla pijamayla, saçimi taramadan sabah dersine gidip laf atanlara el hareketi çekiyordum.
Ben sizinle yarışamam xkmdksksk00 YorumlaKot ve tişört giymeye devam edebilirsin. Yenilik denemek istiyorsan deneyebilirsin, tamamen sana kalmış. Çok önemli bir şey değil.
00 YorumlaNasıl seviyorsan öyle giyin üniversitede kimse böyle şeylere takmıyor
10 Yorumla
+1 yılherkes gibi olamana gerek yok ki nasıl rahatsan mutluysan öyle giyin davran kimi ne ilgilendirir
10 YorumlaŞu üniversite denen kurumu Çin kerhanesi falan mi sanıyorsunuz?
10 Yorumlaİllede öyle giyinmelisin diyen yok Kafana göre takıl
10 Yorumla
+1 yılBende çoğu zaman senin gibi giyiniyorum ve hiç dert etmemistim bunu
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılAynı stile devam et o emli olan oraya kendini değil okumak için gidip gitmeme onemli
00 Yorumla
+1 yılÜniversiteyi club filan mı sanıyorsun çoğu kişi öyle giyiniyor zaten istediğini giy
00 Yorumla
+1 yılBildiğin yoldan devam et 😃üniye gideceksin diye farkli giyinmene gerek yok
00 Yorumla
+1 yılNe giymek istiyorsan onu giy sırıtmazsın merak etme :) orası podyum değil sonuçta
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı.
m +1 yılüniversiteye gitseydim 3 kot 5 tişörtle biterdi. Net 😂
00 Yorumla
+1 yılKendine neyi yakıştırıyorsan, nasıl güzel hissediyorsan onu giy 😇😊
00 Yorumla
+1 yılEn guzeli seninki boş ver herkes crop şort giymiyor merak etme
00 YorumlaBen pek çok yere eşofman giden biriyim rahat ol kasma kendini
00 Yorumla
+1 yılKafana göre takıl zaten millette öyle yapıyor önemseme
00 YorumlaOnu bunu bilmemde kendinden taviz verme yani normal okula gidiyorsun
00 Yorumla
+1 yılÜniversite ye kot pantolon la gidilmez diye bı kural mi var kendiniz olun artık
00 Yorumla
+1 yılGittiğin yer podyum degil sonuçta vea değilde doğal ol rutin ol
00 Yorumla
+1 yılAbimin kadin versiyonu lslslsl istedigini giy canim podyuma cikmiyosun sonucta
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılNiye olmasın ki herkes açık giycek diye bişeymi var
02 Yorumla- +1 yıl
Abla oha çok güzelsinnn saçlarını ne zamandır uzatıyorsun
- +1 yıl
@yazsanaoglum teşekkür ederim 😊 daha uzundu kestim
+1 yılNe onemi var ya kendin ol ders calismaktan pek vaktin kalmiyacak zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedenini açmak giyinmek olmuyor. O tarz açık saçık şeyler giyip abazalara malzeme olma senin özelini bir tek senin istediğin kişi görmeli.
20 Yorumla
+1 yılOnları giyin ne sanıyorsun üniversiteyi komik herkes böyle giyiniyor gidince hayal kırıklığına uğrayabilirsin canım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılokumaya gidiyorsun sonuçta podyuma çıkmıyorsun takılma böyle şeylere. Diğer türlü giyenenlere de bişey diyemem herkesin kendi tercihi
00 YorumlaBen de öyleydim. Fakat ailem izin vermediği için öyleydim. Kendimce sınırlarımı koyup istediğimi giyiyorum şu an. Arkadaşlarım degistin vs diyor ama kime ne! Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin🌸
023 Yorumla- +1 yıl
Uniye gidince kızlar niyeti bozuyor zaten
- +1 yıl
Niyet bozmayla alakası yok. Ailelerin büyüdüğü zaman dilimiyle bizimkiler farklı olduğu için elbette çatışmalar oluyor fakat unuttuklari bir sey var ki saygı! Çocuğun diye evi hapse ceviremezsin. Tabiki korumak için yapıyor olabilirler ama belli bi yaşa geldikten sonra artık saygı duyulmalı. Sonuçta bizler de bir bireyiz.
Ayrıca sizce sadece kızlar mi niyet bozuyor? Bu ayrımcılığın sebebi nedir çok merak ediyorum. Bu durumun kız erkek diye ayrim yapılması çok saçma. İllaki vardır niyet bozan fakat sırf kıyafet tarzımı değiştirdim diye niyet bozuyor lafınız çok itici. Umarim Bakış açınızı değiştirirsiniz. - +1 yıl
Kankiler bişey sorucam da sizin mesajların bildirimi neden bana geliyor 😅
- +1 yıl
@aylası20 benim suanki en buyuk rahatlığımın sebebi üniversite. Burada memleketimde giyindigim gibi giyinmedigimi biliyorlar fakat gormedikleri için sorun olmuyor. Ailem crop şort etek bunlara kızan yapıdalar. Bunları her zaman giymesemde bazen giyiyorum yanlarında ki alışsın. Kavga dedigim gibi oluyor ama bi yerden sonra buna laf geçmiyor diyip çok takmıyorlar. Dediğim gibi sınırlarımı koruyorum. Babam daha katıdır. Onun yaninda daha dikkatli giyiniyorum. Sonuçta bir kiyafet icin bu kadar birbirimizi yıpratmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
- +1 yıl
Kızmayın ama açık giyinme sebebiniz nedir ki? Giymeyince güzel olmuyor musunuz?
- +1 yıl
Eskiden neden yoktu da sonradan böyle zevkler cıktı bana çok tuhaf geliyor. Birazda dindarlıkla alakalı bir şey. Bazı insanlar muhafazakar dindar olur bazıları rahat olur kafaya takmaz dinin kurallarını
- +1 yıl
@Mizojinist03 çok affedersiniz ama ona bakılırsa eskiden olmayan birçok sey vardı bunların hiçbirine neden denmezken sadece niye bu kıyafet söz konusu oluyor anlamış değilim. Ayrıca belki bizim ülkemizde yoktu (bu konuda kesin bir sey demiyorum) ama eğer 60lı yıllara bakarsanız baska ülkelerde mini etek vs vardı. Eskiden belki bizde bu tarz giyim yoktu evet fakat
Modern hayata atılmamız ve teknolojinin gelişmesi sebebiyle artık bizlerin de görüp kendi üstümüzde gormek istememizin çok normal olduğunu düşünüyorum.
Din konusuna gelecek olursak kimse mükemmel bir şekilde dinin kurallarına uymadığına göre giyime gelince dindarlıktan bahsetmeyin! - +1 yıl
Açık giyinen kadının günahı neymiş araştırmanı tavsiye ediyorum. Biz erkekler niye açık giyinmiyoruz mesela? Dinini gayet düzgün yaşayan açık giyinmeyen poposu göğsü kapalı olan kızlarda var. Zaten açık kızlara sadece sapık cinsellik isteyen erkekler yanaşır bunu da böyle bilin
- +1 yıl
@Mizojinist03 neyin gunah sevap olduğunu ben de biliyorum. Madem saygi çerçevesinde anlaşamiyoruz şoyle soylim isteyen popon de açar isteyen dibine kadar kapanır. Sizi alakadar etmez. Dine gore yasayip yasamamak herkesin kendi tercihi. Hayatta başarılar dilerim.
Cenneti kapıları umarım size açık olur. - +1 yıl
Size kapalı olacak o kapılar ama? Vücudunun özel bölgeleri açık olan kız cennete giremiyor hadis var. Sırf o edepsiz kıyafetleri giymek için cehennemi seçiyorsun. Kalbin mühürlenmiş. Kalbi mühürlü olanlar günah sevap bilmezmiş
- +1 yıl
Biz erkekler siz açık kızları cinsel obje olarak görüyoruz kapalı olun ki size aşik olalım. Yoksa bütün abaza sapiklar ilgi gösterir sadece
- +1 yıl
Ve üni kızları bozuyor harbi. Diyarbakırlı arkadaşım var kızlarımızı uniye göndermedik bozulmasınlar diye demişti. Bak sende uniye gidince açılıp saçılmişsin bir örneksin kötü yönde.
- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat