Açıkçası Hailey hariç hiçbirini beğenemedim, daha çok isim vardı fakat özellikle bu kombinleri seçtim. Cara ve Emrata en büyük hayal kırıklıklarım. 🥲 Hailey ise favorim melek gibi olmuşş. Sizin favoriniz hangi isim? 🤓🌸
Hailey Bieber
Nicki Minaj
Kendall Jenner
Cara Delevingne
Emrata
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Met Gala 2022’de kırmızı halı rüküşlüğü! 🤪 En çok hangi ismi beğendiniz?
Haileyin çorap rengi hiç olmamış çorap giymese daha iyiymiş Nicki üstüne kuş pislemis karga kostümü konsept olarak ilginç olsa da garip kaçması normal ama fazla siritmamis en azından Kendall ise etek yerine otağ kurmuşlar kendi de çadır direği gibi kalmış etek daha toplu ve kısa olsa iyiymiş Cara body paint kullanarak yanlış yere gelmiş sanki karnaval mi bu ayrıca o ayakkabı hiç olmamış Emrata da yine üst iyi alt dilek ağacına dönmüş sanki gelen geçen çaput bağlamış gibi olmuş o kadar abartmasalar güzel olurmuş Hiçbirini bütün olarak beğenmedim ama güzel kısımları var o ayrı
Kendal ve göğüs dekoltesi müthiş. Kiyafeti de yakismis. Bizim türk kizlarinda da görmek isteriz bunlari 😆 Yanlız gecmiste C sikkindaki Kendal gibi bir transparan kıyafetli görsel paylastigimda sorum meme ucu belli oluyor diye kalkmıştı. Ama burada bir sorun görmemiş KS. Kişiye göre çifte standartli muamelenin yeni bir kanıtı daha.. Ne çektirdin bize be KS 😄